@positive naravno da to nije samo kod nas, da spominju majke i sestre i sve na svijetu u engleskoj, italiji ... ali taj igrač ima ugovor sa kojim bi mogao da platiš dug, napraviš stadion i imaš jos za godinu da živiš od toga, pa ako se češe iza uha kada primaju go, jbg jbi mu sve, ali ovaj naš tek došao, jedva čekao (možda je sjajan igrač), a ti mu sve po spisku...avlami97 je napisao/la: ↑pet sep 04, 2026 9:29 amEdin Dzeko: "Kada sam otisao vani, shvatio sam da nije vazno sta ko kaze o mani, vazno je ono sto pokazem na terenu".positive je napisao/la: ↑pet sep 04, 2026 12:45 amma isti su vam komentari svim klubovima
veci su problem psovanja i uvrede sa tribina, to je bas onako kretenski i pecinski, a gle cuda bas fudbal okuplja mnostvo takvih likova pa bolje da se igraci pozabave sa psiholozima, nego sa nama
evo gore primjer edina dzeke...sasvim dovoljan
To je sustina.
Mala smo sredina, mahala prava i svi su blizu i onda taj neki malac čuje sve to i konta da je donji ako još jednu fuli...
Kada se sjetim Šehićevog izlaska sa linije... to je bila tegoba prava i onda čuješ kako mu neko sestru (ne znam ima li sestru) psuje, jer je nije uhvatio, nego boksovao i to je kao u redu, tako tribina funkcioniše... ne znam, nisam za to, a naravno nisam ni za to da ih gledam onako kada se vuku k’o krpe po terenu i kao i to je u redu, naravno da nije...
Da, to je suština, ali jbg treba imati mozak za to ...