Haj sve nego sto u sivilu, milosevic koji je bio jedan od najboljih pojedinaca je toliko potonuo, siguran sam da bi recimo u borcu bio jedan od boljih.
Bice bolje
🤍
🤍
🤍

Selam ćeš novom idolu/šefu. U USTA MU SE NASEREM ZA SEHUR.Dzezvar je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 4:34 pmMa ja ba.....selam ces cunetusvabo je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 3:16 pm"Ponavljanje istih stvari (perseveracija) često ukazuje na visoku razinu tjeskobeopsesivno-kompulzivni poremećaj (OKP), kognitivne poteškoće (demencija, potres mozga), ili stres."
Idi se negdje malo opusti, druži s ljudima, i ne ponavljaj jedne te iste stvari.![]()
svabo je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 10:49 pmSelam ćeš novom idolu/šefu. U USTA MU SE NASEREM ZA SEHUR.Dzezvar je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 4:34 pmMa ja ba.....selam ces cunetusvabo je napisao/la: ↑pon mar 02, 2026 3:16 pm
"Ponavljanje istih stvari (perseveracija) često ukazuje na visoku razinu tjeskobeopsesivno-kompulzivni poremećaj (OKP), kognitivne poteškoće (demencija, potres mozga), ili stres."
Idi se negdje malo opusti, druži s ljudima, i ne ponavljaj jedne te iste stvari.![]()

Jel stabilan internet na stadionu? Sačekaj malo, sad će Nijaz da ti da kovertu za botovanje.