Mislim da ne ostaje, dalo se naslutiti nakon jučerašnje izjave, ali isto tako mislim da ne objavljuju da je bivši dok nemaju dogovorenog novog šefa, kako bi ostavili što manje prostora za licitacije, barem ja tako mislim, nemam nikakav info.
I Slaviša nas izlevati, ko je sljedeći.Valter je napisao/la: ↑sub feb 21, 2026 5:00 pmPoslije ove trilogije Slaviša mora biti bivši.
Nešto sam siguran da on svjesno radi ovo sa postavkama ekipe kako bi dobio otkaz. Očito mu se ovdje ne ostaje al lijepo je od levata izvuci koju marku.
I Erik odavno igra za druge, al za Želju ne. Ugovor uskoro istiće pa da se sa strane uzme koji eurić.
Baš smo dobro ograisali.
na strani nijednu pobijedili ne bismo, al bi se barem na Grbavici ginulo
To se i ja nadam, mislim da su i oni svi truhli. Otjerat sve, i zlatka, i zebu, i gusu, i djurbuzovica i pekica i sve ostale. Ostavit samo Fatu.dobar tri je napisao/la:Ko god da dodje nece mu biti lahko i neka mu je sa srecom
Samo se istinski nadam da niko od pomocnika iz trenutnog strucnog staba nece ostati ili ne daj Boze naslijediti Slavišu
Do kraja sezone, ako ce iko u ovo rasulo doci, on ceSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:11 pmDajte ba kakav Mulalic sta vam je, gdje je u zadnje vrijeme vodio koga?
Pa normalno da hoce on jer ne moze voditi ekipe na bajramskom turniru a ne neku profesionalnu ekipu. Vidim slomio se vodeci ekipe poslije nas.SupremeGucci je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:16 pmDo kraja sezone, ako ce iko u ovo rasulo doci, on ceSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:11 pmDajte ba kakav Mulalic sta vam je, gdje je u zadnje vrijeme vodio koga?