Sa obzirom na uslove,odnosno padavine u Beleku,moguće je i da se ne odigra.
Sa obzirom na uslove,odnosno padavine u Beleku,moguće je i da se ne odigra.
Hvala na ispravci.
Sreca nisu mu krezubi iz Fiorentine psovali dok su se grcevito borili sa zadnjeg mjesta, pusti tu suplju, raja svugdje psuje igracimaISB87 je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 11:13 amLik je jedan od najboljih napadaca zadnjih godina i treba doci da mu neki krezubi majmun psuje ovdje? Budite realni. To sto mi mislimo da smo veliki i puno mu valjali, varate se.
Sve u svemu, to i treba ostati samo na zeljama.
Vratimo se mi na nas klub. Kako teku pripreme, da li ima informacija iznutra? Da li su igraci i strucni stab zadovoljni? Nadam se da ce puno raditi na fizickoj spremi, jer je to nekih 70% garant za uspjeh u ovoj ligi. Cim imaju snage, onda ce znati i dodati loptu, kretati se bez nje i sl. To nam je najveca mana, sto stoje u mjestu kada nemaju loptu.
ma nista to nije za prve postave nazalostmilanribar je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 9:05 amNema puno opcija. Jaganjac, Rakić, Dragović, Gojak, Šabić, Efendić. Osim ako ne bude neko pojačanje...
Jeste tako, ali je ipak drugačije kada ti neko psuje za par miliona eura, a ne za klikere...SupremeGucci je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 11:24 amSreca nisu mu krezubi iz Fiorentine psovali dok su se grcevito borili sa zadnjeg mjesta, pusti tu suplju, raja svugdje psuje igracimaISB87 je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 11:13 amLik je jedan od najboljih napadaca zadnjih godina i treba doci da mu neki krezubi majmun psuje ovdje? Budite realni. To sto mi mislimo da smo veliki i puno mu valjali, varate se.
Vratimo se mi na nas klub. Kako teku pripreme, da li ima informacija iznutra? Da li su igraci i strucni stab zadovoljni? Nadam se da ce puno raditi na fizickoj spremi, jer je to nekih 70% garant za uspjeh u ovoj ligi. Cim imaju snage, onda ce znati i dodati loptu, kretati se bez nje i sl. To nam je najveca mana, sto stoje u mjestu kada nemaju loptu.

Ne koriste ružne riječi, oni malo koriste ružne riječiSupremeGucci je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 11:34 amNe poredim lige uopce, kazem da se svugdje psuje, mozda mu oni blaze psuju pa se on ne naljuti...![]()

Tako je kako je, treba vidjet sa kojim je najbolje rizikovat. Da li sa Jaganjcem na posudbi koji je i nešto pokazo il s nekim od mladića u sredini Gojak-Dragović (koji je najveći potencjal ovdje). Opet najmanja šteta može bit na krilnoj poziciji gdje su Efendić i Šabić opcije...dobar tri je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 11:27 amma nista to nije za prve postave nazalostmilanribar je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 9:05 amNema puno opcija. Jaganjac, Rakić, Dragović, Gojak, Šabić, Efendić. Osim ako ne bude neko pojačanje...
ako sam skonto poentu..majmuni koji nisu krezavi mogu psovatiISB87 je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 11:13 amLik je jedan od najboljih napadaca zadnjih godina i treba doci da mu neki krezubi majmun psuje ovdje? Budite realni. To sto mi mislimo da smo veliki i puno mu valjali, varate se.
Pa ja smijem ruku u vatru dati da su to klasične psovke koje imaš od engleske do kraja planete, qrvin sine, majku, majmune, flop i sl, ovdje bi mu minimalno onih 10 majmuna sa sredine istoka nabrajalo poimenično svako dijete, Midhata, Merimu, možda čak i bivšeg mu zeta Šoljanina i sve uzduž i poprijeko, da se ne lažemo.kb80 je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 11:36 amNe koriste ružne riječi, oni malo koriste ružne riječiSupremeGucci je napisao/la: ↑pet jan 23, 2026 11:34 amNe poredim lige uopce, kazem da se svugdje psuje, mozda mu oni blaze psuju pa se on ne naljuti...![]()
![]()