De vidi s Adžemom je li mu odobren onaj kredit što je planirao dići da investira u Želju.
On je izgleda virus dobio...
Stoka sa mozgovima punim govana i zasluzujemo krslus kad smo debili neobrazovani ...ublehas je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 8:04 pmNisu ni Amar ni Senad najveći dušmani Zelje...najveći dusmani smo mi navijaci i ovakvo naše ponasanje....bitnije je biti u pravu nego Zeljo. Bitnije je nazvati druge raznim imenima nego Zeljo. I ne nisu ona dvojica polarizovala raju, to su raja sama uradila, a najcesce na osnovu poluinformacija i raznih mahalanja. Forumi su najveće zlo.
Jezik koji ti koristiš je neprijeren jednom forumu, samim ti lako je zaključiti o kakvoj osobi se radi. Tebi Željo nije ni na kraj pameti. Nek si nam oči otvorio, hvala ti.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 7:09 pmNaravno. Apsolutno se slažem. Ja sam prestao ovdje pisati, jer sam i tada govorio protiv hadžije, pa me proglasili "amarovcem" to je ta mantra. Ja sa čovjekom ne pričam od 2003.igla je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 6:15 pmOn je sad kao dobar?Veteran1965 je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 6:12 pmI ne prolazi vam više priča oko Amara i uključivanje njega u ovu priču. Hadžija osim što je amater ima i savjetnike amatere. Ovim su sami sebi pucali u koljeno glupani.
Dva egoistična smeća, samo je radna smjena sad Senadova.
Samo ne smije umakat prst u kafu, sve ostalo moze
Bice da je HIV, gubi se lagano.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 8:26 pmOn je izgleda virus dobio...