Znaci pojma nemas sta pise u ponudi, ali znas da je izdajnik ko ne prihvati?south side je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 2:36 pmNe znam detalje ali ono što je procurilo je da je slična Digislicevoj čak i bolja. Neko je na onom forumu pisao da ima jedna stavka koja im nije smetala u Digislicevoj ponudi a sada im u Sanjinovoj kao smeta, kao ona bi mogla predstavljati problem.Sky1 je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 1:56 pmZnaš li neke detalje iz ponude?south side je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 1:10 pmJoš jednom da vidimo te mudonje koje ce odbiti ponudu koja je i više nego povoljna za klub.
🤍
🤍
🤍
Zasto ti uopste moras znati sta je u ponudi? Ima radna grupa koja sve dogovara a skupstina odlucuje.ubaceni element je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 8:47 pmNije problem biti za investitora, problem je slijepo biti za nesto sto ne znamo ni sta je ponudjeno, a moze se primjetiti da je ogromna vecina za to nesto bez da uopste pita sta je to nesto.
Valter je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 9:31 pmPošto nam je ovako kraj, pošto nam je još brži kraj ako dovedemo investitora, najbolje prije ulaska investitora ugasiti klub a imovinu rasprodati (lokacija izuzetno atraktivna). Pošto je Željo udruženje građana interesuje me da li bi u tom slučaju aktivni članovi imali pravo na procentualni dio od prodaje poslije izmirenja ranijih obaveza kluba. A uz sve to oslobodili bi smo se stresa koji nosi odlazak na Željinu utakmicu.
A gdje si ti vidio da ja kazem da mene treba pitati? Mozda da naucis citati s razumjevanjem za pocetak? Ljudi koji trebaju dici ruke za ili protiv jos uvijek ne znaju sta pise u ponudi, ali zato vi po forumima sve znate i stavljate ljudima pritisak unaprijed da su izdajnici ako ne dignu ruku za.Norsborg je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 9:14 pmZasto ti uopste moras znati sta je u ponudi? Ima radna grupa koja sve dogovara a skupstina odlucuje.ubaceni element je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 8:47 pmNije problem biti za investitora, problem je slijepo biti za nesto sto ne znamo ni sta je ponudjeno, a moze se primjetiti da je ogromna vecina za to nesto bez da uopste pita sta je to nesto.
Da li si ikad bio bitan izasta? Da li su te pitali da li otpustiti Corica a dovesti Adzema,da li si pitan koliko ce Adzem dovesti novih igracina, da li si ikada pitan barem za jednog igraca, da li da igra ili ne? I mnogo toga je bilo a da nisi pitan. I sad bi ti kao htjeo da znas sta je u ponudi pa da kao ti odlucis da li prihvatiti ili ne.
Cekaj i Boga moli da ovi sto ce glasati, glasaju za ulazak jer ovako vise ne ide.
Na forumu su postavljene dvije teze (tj. dvije parole)ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 9:40 pmValter je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 9:31 pmPošto nam je ovako kraj, pošto nam je još brži kraj ako dovedemo investitora, najbolje prije ulaska investitora ugasiti klub a imovinu rasprodati (lokacija izuzetno atraktivna). Pošto je Željo udruženje građana interesuje me da li bi u tom slučaju aktivni članovi imali pravo na procentualni dio od prodaje poslije izmirenja ranijih obaveza kluba. A uz sve to oslobodili bi smo se stresa koji nosi odlazak na Željinu utakmicu.![]()
Procitaj ponovo sta si napisao, biti slijepo za nesto sto ne znamo ni sta je ponudjeno. Znaci hoces da znas sta je ponudjeno. Zasto? Mi navijaci se nikada nismo pitali ni zasta pa tako ni sada. Skupstina je oformila radnu grupu od povjerenja koja je, nadam se sve dogovorila a skupstina ce glasati.ubaceni element je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 9:59 pmA gdje si ti vidio da ja kazem da mene treba pitati? Mozda da naucis citati s razumjevanjem za pocetak? Ljudi koji trebaju dici ruke za ili protiv jos uvijek ne znaju sta pise u ponudi, ali zato vi po forumima sve znate i stavljate ljudima pritisak unaprijed da su izdajnici ako ne dignu ruku za.Norsborg je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 9:14 pmZasto ti uopste moras znati sta je u ponudi? Ima radna grupa koja sve dogovara a skupstina odlucuje.ubaceni element je napisao/la: ↑pon dec 15, 2025 8:47 pmNije problem biti za investitora, problem je slijepo biti za nesto sto ne znamo ni sta je ponudjeno, a moze se primjetiti da je ogromna vecina za to nesto bez da uopste pita sta je to nesto.
Da li si ikad bio bitan izasta? Da li su te pitali da li otpustiti Corica a dovesti Adzema,da li si pitan koliko ce Adzem dovesti novih igracina, da li si ikada pitan barem za jednog igraca, da li da igra ili ne? I mnogo toga je bilo a da nisi pitan. I sad bi ti kao htjeo da znas sta je u ponudi pa da kao ti odlucis da li prihvatiti ili ne.
Cekaj i Boga moli da ovi sto ce glasati, glasaju za ulazak jer ovako vise ne ide.
Sta recimo ako investitor trazi pomocni odmah, a da pare ulaze na rate? Jel izdajnik ko ne digne ruku za to?