Vidjecemo jesmo navijaci kluba ili rezultata.
Kad je najteze, tu moramo biti mi
Vidjecemo jesmo navijaci kluba ili rezultata.
Sve si rekaoplavi kanarinac je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 9:54 pmKakav dogan mrtvi musafa ti, em karina od čovjeka em neznalica ... Lazni strucnjak samoprozvani komentator
Ovo je najispravnije moguće...cikoradovic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 3:23 pmNiko nije kontaktiran niti će biti do daljnjeg. Ukratko, ništa dok ne prođe skupština. Utakmice sa Radnikom i Slogom će odraditi ostatak stručnog štaba koji je još tu. Treba i klub da se oglasi danas.
Vjerovatno se prepucavaju oko raskida ugovora, pa nemaju jasnu informaciju...
plavi kanarinac je napisao/la: ↑uto dec 09, 2025 7:12 amIpak ih ne uze...Valter je napisao/la: ↑pet dec 05, 2025 2:00 pmMa jašta, Širokom treba zabraniti da pobjedi Radnik ... Psiha je čudoplavi kanarinac je napisao/la: ↑pet dec 05, 2025 11:29 amNajluđe što ako remi bude na kosevu, velez popusi, mi opet treci i uz pobjedu protiv sloge opet u prednosti... ***** ti psihu
Dok je ovaca biće i vunecipiripi je napisao/la: ↑uto dec 09, 2025 10:16 amDosta raje je pisalo da Adzem ima neke konekcije s nekim iz Uprave i da je taj neko insistirao da on sjedne na nasu klupu.
E sada mozda taj neko pokusava da isposluje sto vecu finansijsku korist za Adzema i sebe, ali ako je on podnio ostavku smatram da smo mu duzni samo platu za decembar i kitu cvijeca.
Ako dobije/uzme marku od kluba a on sam podnio ostavku, onda treba da lete iz kluba svi oni koji su to aminovali i potpisali