milanribar je napisao/la: ↑čet nov 13, 2025 1:48 pm
Ludvig Leple je napisao/la: ↑čet nov 13, 2025 11:28 am
milanribar je napisao/la: ↑čet nov 13, 2025 9:14 am
Treba jednom konačno pustit trenera da odradi sezonu, da se utvrdi gdje smo slabi pa da se pojača na par pozicija i onda dobije pravu ekipu od koje možemo očekivat nešto i tražit.
Do tad ćemo uvijek imati isto ko sa svakim dosad, niz dobrih rezultata i igre, pa niz loših onda otkaz, pa sve tako u krug.
Velika je zabluda mislit da nam treba neko trenersko ime koje bi garantovalo uspjeh i dobre rezultate. Nije ni Jakirević imao trofej do Zrinjskog, nego je dobio šansu sezonu dvije i postao pravi trener. Amar Osim kakav god bio, nekad je dobio šansu iz juniorskog pogona i postao trener itd.
Trenera da, Adžema NE!
Jakirević je ima viziju, po dolasku odmah su bolje igrali i onda kroz sezonu bili bolji (da ne brojimo utakmice sa sudijskim lakrdijama u njihovu korist).
Ovaj čovjek nema viziju, ovaj čovjek nema znanje, ovaj čovjek trenira strogoću na totalno pogrešan način, ovaj čovjek na kraju krajeva je jedno obično govno utaljeno sa pajdama unutar kluba i tu sva priča završava.
Nama treba ozbiljan trener koji nema nikakve veze u prošlosti sa Klubom, koji neće dozvoliti da mu menadžeri kroje sastav.
Nisam dobio dojam da njemu neko kroji sastav a svaki trener ima svoje konekcije putem kojih dovodi igrače koji mu trebaju, na kraju krajeva on odgovara za te koje dovede.
Dosad svaki trener koji nije imao nikakve veze ni dodirnih tačaka sa klubom je završio katastrofalno. Svaki je il sam pobjegao il smo ga mi otjerali.
Meni je najviše žao što nikad nismo ponovo dali šansu Simi Kruniću.
Na koji nacin odgovara trener? Objektivno gledano, Zeljeznicar je ostecen finansijski zbog ovih poluigraca tipa Obradov, Roncevic i slicni a cisto sumnjam da ce iko odgovarati za to, a pogotovo Adzem