svabo je napisao/la: ↑pet nov 07, 2025 9:25 am
Eto kad ćemo o faktima, onda je fakt i da su na Grbavici imali jedan šut prema golu, fakt je i da su sinoć primili šesticu, fakt je da smo ih dobili dvaput zaredom bez primljenog gola, i na osnovu svih tih fakata mi onda idemo dole po pobjedu. Ali, imaju i drugi fakti...fakt je i da sudi Sabrija, neko će zažmiriti na to pa će reći daj pet i ne može ti sudija ništa, ja nisam na toj strani, a vi žmirite koliko hoćete.
Mi ako smo pogurani za 10 bodova u te 3-4 godine, otetio nam je bar 40 bodova u istom periodu. Zrinjski je mogao samo biti poguran, a oštećen nije ni za bod.
I to su fakti druže moj a ne šbb kbb kao što kažeš, fakt je i kad glavni sudija i pet kamera snimi Bilbijino igranje rukom protiv Veleža pa mu priznaju gol nakon gledanja VAR-a, tebi poništavaju golove nakon vraćanja akcije po minut unazad, a isti takav gol nekidan priznaju protiv tebe, fakt je i da ti Peljto, koji je uzgred za nas gori od svakog četničkog sudije, svirne penal nakog odbijene lopte u ruku od saigrača, a dva dana kasnije pet puta očigledniji penal nije sviran Liverpoolu protiv Reala. Fakt je i da je on bio na metar udaljen od obje situacije u kojima smo oštećeni i sve je on dobro vidio svojim očima, ali Bošnjo mora uvijek biti podanik nekom, bitno je saviti kičmu. Fakt je druže i da ovo što mi gledamo ovdje nije isti sport koji se igra u Evropi.
Mnogo je još fakata na koje vi mnogi žmirite ovdje i udarate neku kontru, kao najpametniji. Niste.