Stigli su nasi, neki danas, neki prije par dana.
Nije loša ideja, ali bi u tom slučaju već u petak bili u Istanbulu, a utakmica trećeg pretkola ti je tek u slijedeći četvrtak, predugo je to, s finansijske strane mislim, a i za Istanbul sad ima letova iz Sarajeva počesto.IlProfessore je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 11:52 amRazmišljam, sve u domenu one ŠBB-KBB, izbjegavajući pitarlučenje, ali nadam se da u klubu itekako razmišljaju unaprijed, posebno u slučaju eventualnog prolaska u treće pretkolo i o meču sa Bešiktašom (osim ako Tirana ne iznenadi). Mislim da bi mnogo jeftinije prošli direktnim odlaskom iz Bakua u Istanbul, jer su kao prst i nokat povezani, infrastrukturno, kulturološki i sl, i cijene su im mnogo povoljnije nego nama (pa dalje u kakav trening kamp, hotel i sl, što zbog igrača i adaptacije na njihovo podneblje (mada vjerujem da je bara-bara sa azerskom vlažnošću, al eto, ne znam, nikad nisam kročio u Azerbejdžan) što zbog uigravanja i motivacije ekipe i za predstojeće mečeve PL BiH.
I mislim da je jedinstvena prilika da se iskoristi ovaj momentum, i da klub angažuje par studentica, cura, hostesa, da naprave par Željinih štandova u gradu gdje će se nuditi učlanjivanje u klub i prodaja nekih sitnijih proizvoda (par majica, olovke, sveske, i sl), obzirom da grad vrvi od turista, ali doslovno, i da nam slijedi SFF, uvjeren sam da bi se tu kroz razne načine pazarila solidna svota novca.
Neka u tom slučaju bace sve na papir, neka vide koliko bi izgubili na kartama iz Sarajeva, koliko bi se ušparalo na kartama iz Bakua, koliko bi koštao smještaj i trening kamp i sl.blueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 12:27 pmNije loša ideja, ali bi u tom slučaju već u petak bili u Istanbulu, a utakmica trećeg pretkola ti je tek u slijedeći četvrtak, predugo je to, s finansijske strane mislim, a i za Istanbul sad ima letova iz Sarajeva počesto.IlProfessore je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 11:52 amRazmišljam, sve u domenu one ŠBB-KBB, izbjegavajući pitarlučenje, ali nadam se da u klubu itekako razmišljaju unaprijed, posebno u slučaju eventualnog prolaska u treće pretkolo i o meču sa Bešiktašom (osim ako Tirana ne iznenadi). Mislim da bi mnogo jeftinije prošli direktnim odlaskom iz Bakua u Istanbul, jer su kao prst i nokat povezani, infrastrukturno, kulturološki i sl, i cijene su im mnogo povoljnije nego nama (pa dalje u kakav trening kamp, hotel i sl, što zbog igrača i adaptacije na njihovo podneblje (mada vjerujem da je bara-bara sa azerskom vlažnošću, al eto, ne znam, nikad nisam kročio u Azerbejdžan) što zbog uigravanja i motivacije ekipe i za predstojeće mečeve PL BiH.
I mislim da je jedinstvena prilika da se iskoristi ovaj momentum, i da klub angažuje par studentica, cura, hostesa, da naprave par Željinih štandova u gradu gdje će se nuditi učlanjivanje u klub i prodaja nekih sitnijih proizvoda (par majica, olovke, sveske, i sl), obzirom da grad vrvi od turista, ali doslovno, i da nam slijedi SFF, uvjeren sam da bi se tu kroz razne načine pazarila solidna svota novca.
Najidealnija opcija jeste nas prolazak i vec naredni cetvrtak Besiktas na Grbavici.
Naslovblueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 1:23 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... -km-881733
Pozdra plavoj braci koja je danas dosla u Baku iz Beca. MOZEMOSulevelicanstveni je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 12:25 pmStigli su nasi, neki danas, neki prije par dana.
Svaka ti cast.Bosanski lonac je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 12:43 pmTa rijeka kojom plovimo svi
ima svoj izvor, obale i sliv.
Nekad te nosi stihija njena,
pod vjetrom ti si samo pjena.
U toj grčevitoj borbi za dah
sve ti se čini kao potpuni krah.
Uspiješ li vjetar strpati u njedra,
širit ćeš hrabro svoja jedra.
Mislit ćeš da si ukrotio vrijeme
i da si mu konačno sjeo na tjeme.
U tom nepovratnom slijedu termina
bit će izrona, ali i hladnih tmina.
U svakoj pobjedi porazi vire
ako se gordosti naše ne smire.
Večeras će i naše sjene da se bore,
jer tamo u daljini čeka nas Crno more.
Bosfore, mi dolazimo na talasima pobjede nad vlastitim egom...
Kakav video?
Imas na zvanicnim stranicama fb i insta