Cuo sam da nije jeftin.storm_raider je napisao/la:Potpisao umjesto Are.
Cuo sam da nije jeftin.storm_raider je napisao/la:Potpisao umjesto Are.
Realno je I boljistorm_raider je napisao/la: ↑čet feb 09, 2023 11:13 pmPotpisao umjesto Are.
Ja koliko znam nama su onda pred derbi skupi kablovi ukradeni.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 10, 2023 8:30 amSmijem li pitati nešto ove upućene.
Jesmo li mi ikada uradili trafo za nove grijače? Znam da smo imali pare za to i znam da je bila intervencija EP na stadionu. Da li su to radili i da li su nam to ukrali ili šta već je ukradeno?
Potakla me ova priča predsjednika što je pomenuo da nam je ukradeno nešto.
Da, mene to isto buni. Da li se uradila tada, znam da je bio jedan forumaš svaki dan pitao za trafo, ne znam ko je tačno. Ali čovjek nikad nije dobio odgovor.kvalitet je napisao/la: ↑pet feb 10, 2023 9:16 amJa koliko znam nama su onda pred derbi skupi kablovi ukradeni.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet feb 10, 2023 8:30 amSmijem li pitati nešto ove upućene.
Jesmo li mi ikada uradili trafo za nove grijače? Znam da smo imali pare za to i znam da je bila intervencija EP na stadionu. Da li su to radili i da li su nam to ukrali ili šta već je ukradeno?
Potakla me ova priča predsjednika što je pomenuo da nam je ukradeno nešto.
Trafostanicu nismo imali. Kad smo potpisivali ugovor s Općinom N. Sarajevo 2019. godine, rečeno je da će se taj novac dati za unapređenje infrastrukture, odnosno baš za trafostanicu. Pitanje je samo da li smo mi nenamjenski spiskali te pare ili u ugovoru s Općinom N. Sarajevo nije tačno pisalo za šta se pare trebaju dati.
Ako griješim, slobodno me ispravite.
Ako je Armin spreman odigrati većinu utakmica do kraja sezone valjat će nam. Ako ne bude spreman, opet nas Dženis mora vaditi.
@CrazySouth1987 Suljića?CrazySouth1987 je napisao/la: ↑pet feb 10, 2023 2:46 pmPredstavljanje Armina Hodzica i Asmira Suljica
Čim su najavili press, bit' će po nekoj logici