Dzezvar je napisao/la:@gavran sta te ovo prozivaju
Glavni i jedini normalan argument za odgodu je bio da bi se dva odgodjena derbija na proljece igrala na novim terenima (pod Bijelim brijegom i Kosevo)... i sad kad Kosevo nije zavrseno hajde u Kakanj. Moglo se isto uraditi i jesenas, jer svakako ni sad 99% nece biti gostujucih navijaca.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 07, 2023 10:43 pmAko je donešena odluka da nema gostujućih na zamjenskim terenima, onda nema. Ne znam zašto smo zapeli i nešto kao moramo mi biti na derbiju. Ako protiv Borca nisi mogao ići, što bi sad mogao i što bi to sad bilo neregularno.
Nemojte zajebavat kakvih 0-3.
Nije mi bilo ni jesenas jasno što smo zapeli toliko.. Očito oni iskoristili i odgodili do boljih vremena. A sad mogu reći, pa i vi ste htjeli da se odgodi.
Bezveze se jesenas napravi halabuka, derbi mora biti s navijačima oba kluba, ovo ono. Sad nemaš osnova da se žališ. Nikakvog
Lara je ažurna na fb stranici na svakom postufanaticZeljin je napisao/la: ↑sri feb 08, 2023 11:39 amEeeee neka je , napokon da mu neko stane u krajI to neka kokara
Mi zapeli? Pa klub se izricito usprotivio odgadjanju utakmice.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 07, 2023 10:43 pmNije mi bilo ni jesenas jasno što smo zapeli toliko.. Očito oni iskoristili i odgodili do boljih vremena. A sad mogu reći, pa i vi ste htjeli da se odgodi.
FK Željezničar obaviještava javnost da Klub nije tražio odgodu utakmice niti se slaže sa istom, te smatra da bi se eventualnom odgodom utakmice za proljeće dovela u pitanje regularnost prvenstva.
https://www.instagram.com/p/CkaymGEqJvl ... JmNzVkMjY=FK Željezničar poziva na regularnost prvenstva
Ali pazi, Mladost DK izbačena iz lige zbog stadiona (zvanično reflektora), a sad se najviše premijerligaških utakmica odigra ma tom stadionu. Gdje prestaje logika, počinje Premijer liga BiH.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑sri feb 08, 2023 12:30 pmGlavni i jedini normalan argument za odgodu je bio da bi se dva odgodjena derbija na proljece igrala na novim terenima (pod Bijelim brijegom i Kosevo)... i sad kad Kosevo nije zavrseno hajde u Kakanj. Moglo se isto uraditi i jesenas, jer svakako ni sad 99% nece biti gostujucih navijaca.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 07, 2023 10:43 pmAko je donešena odluka da nema gostujućih na zamjenskim terenima, onda nema. Ne znam zašto smo zapeli i nešto kao moramo mi biti na derbiju. Ako protiv Borca nisi mogao ići, što bi sad mogao i što bi to sad bilo neregularno.
Nemojte zajebavat kakvih 0-3.
Nije mi bilo ni jesenas jasno što smo zapeli toliko.. Očito oni iskoristili i odgodili do boljih vremena. A sad mogu reći, pa i vi ste htjeli da se odgodi.
Bezveze se jesenas napravi halabuka, derbi mora biti s navijačima oba kluba, ovo ono. Sad nemaš osnova da se žališ. Nikakvog
Da smo normalna drzava igralo bi se valjda na Grbavici. Svakako nece biti hordi, moze se podijeliti stadion i drugacije. Sjever njima, istok i jug nama. Zamisli kakva bi slika otisla sa te utakmice i kakav bi ambijent bio. Ali kad nam nista nije normalno, i odmah ce se naci neki koji su ugrozeni takvom podjelom od toga nema nista. Vjerovatno ce se neko sad uvrijediti i na prijedlog ovoga.
Sutat ce se lopte u kukuruze po Kaknju. Prava slika lige, saveza, drustva i organizacije klubova. Ali da ti odgovorim, svakako se ima na sta zaliti, ali cini mi se da nema ko.
Ali smo zahtjevali da dođu naši navijači i da se odigra s navijačima.fcz je napisao/la: ↑sri feb 08, 2023 12:56 pmMi zapeli? Pa klub se izricito usprotivio odgadjanju utakmice.Leon_Professional je napisao/la: ↑uto feb 07, 2023 10:43 pmNije mi bilo ni jesenas jasno što smo zapeli toliko.. Očito oni iskoristili i odgodili do boljih vremena. A sad mogu reći, pa i vi ste htjeli da se odgodi.
FK Željezničar obaviještava javnost da Klub nije tražio odgodu utakmice niti se slaže sa istom, te smatra da bi se eventualnom odgodom utakmice za proljeće dovela u pitanje regularnost prvenstva.https://www.instagram.com/p/CkaymGEqJvl ... JmNzVkMjY=FK Željezničar poziva na regularnost prvenstva
https://www.google.com/amp/s/gg.ba/amp/article/437456
Ne pišem ja gluposti, nego ti nisi sposoban da shvatiš neke stvari. Samo poreznog duga 1,7 mil !!! Neko se igrao tjeranja Uprava, treba da preuzme posljedice, bar moralne...a izvinjenje ne treba meni lično, već svim navijačima i simpatizerima FK Željezničar.
Izvinjavam se, 1,9 mil su oni napravili dug za taj period. Ne daj Bože više nikad onakvih dušmana u klubu.storm_raider je napisao/la: ↑sri feb 08, 2023 7:37 amZamisli koliki je tek ukupni dug za taj period.