Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

thierryhenry21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 19, 2022 8:13 pm

Kako su smiješni
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

Maestro_1921
Kontakt:

sri okt 19, 2022 8:13 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sri okt 19, 2022 5:49 pm
Ispadaju i pitari večeras.
Finale kupa, Željo - Čelik, krcato Bilino, Željo osvaja Kup.
Europe, here we come!
Ehhh....
Šta sam rekao ?
Zapratite me za više predviđanja.. :ganja:

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri okt 19, 2022 8:15 pm

Meni samo nije jasno kako su Pitari bili domacini u prvoj rundi kupa
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

fcz
Kontakt:

sri okt 19, 2022 8:15 pm

Ma jel realno, Ćeel'k iz Zaencee. :D
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

tm87alem
Kontakt:

sri okt 19, 2022 9:10 pm

Sta mislite o ovom beku, zujanu iz likcea? Izgleda da je bolji od oba nasa beka, al nije jedna tekma mjerilo, ni ovakvo nja. Ako neko podrobnije prati likce nek nam malo vise podataka napise. Mada, kad Eldin dodje, ne mislim da ce u trecem rangu traziti pojacanja za Zelju. Idemo dalje! Disat cemo punim plucima, uskoro, akobogda!
:zeljeznicar1:

Diverzant
Kontakt:

sri okt 19, 2022 9:21 pm

Krenem da ih zajebajem, onda se sjetim da ce mulalic napustiti klub jedino kad mu se nesto ovakvo dogodi i nije mi do zajebancije
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

ubaceni element
Kontakt:

sri okt 19, 2022 9:34 pm

Ode Dudson, na koga ce se Edis sad pozivati?!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri okt 19, 2022 9:43 pm

Respekt za raju koja je bila u Banovićima danas.

Isto tako veliki selam za par momaka, vjerujem da će se prepoznati ako pišu na forumu.
Fear of the Maniacs!

Maestro_1921
Kontakt:

sri okt 19, 2022 9:55 pm

Moglo bi se zaganjati par igrača Čelika. Oba beka su im jako dobra, Davud Arnautović i Eldar Sivac. Također, mislim da bi trebali baciti oko na njihova krila, Međuseljca i Edina Durmiša, koji im je ako se ne varam i najbolji strijelac. I večeras je dao gol, sviđa mi se njegova hladnokrvnost, kod oba penala rutinski, ko da godinama igra u onakvom ambijentu i protiv jačih ekipa, a ne u nižem rangu. Ono što je dobro je da su svi mladi, Arnautović 20 godina, Durmiš 18 godina, isto tako i Međuseljac i Sivac. Ponikli u Čeliku, prošli sve omladinske selekcije, vjerovatno su na amaterskim ugovorima i ne bi nam bili skupi za dovesti. Mogli bi na njima i zaraditi fino ako ih pametno iskoristimo.

blueboy
Kontakt:

sri okt 19, 2022 10:02 pm

Puno bolja stvar od Dudićeve ostavke je ostanak Emira Hadžića. On je garancija da oni još nisu tresnuli o dno, ima još prostora, i to je sjajno. Neka ga dugo tu gdje jeste.

Okolele
Kontakt:

čet okt 20, 2022 12:10 am

Stvarno ih ne ide u ovim gradskim derbijima.. :ganja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Sky1
Kontakt:

čet okt 20, 2022 1:19 am

Moglo bi se zaganjati par igrača Čelika. Oba beka su im jako dobra, Davud Arnautović i Eldar Sivac. Također, mislim da bi trebali baciti oko na njihova krila, Međuseljca i Edina Durmiša, koji im je ako se ne varam i najbolji strijelac. I večeras je dao gol, sviđa mi se njegova hladnokrvnost, kod oba penala rutinski, ko da godinama igra u onakvom ambijentu i protiv jačih ekipa, a ne u nižem rangu. Ono što je dobro je da su svi mladi, Arnautović 20 godina, Durmiš 18 godina, isto tako i Međuseljac i Sivac. Ponikli u Čeliku, prošli sve omladinske selekcije, vjerovatno su na amaterskim ugovorima i ne bi nam bili skupi za dovesti. Mogli bi na njima i zaraditi fino ako ih pametno iskoristimo.
Bravo za predviđen rezultat. Slažem se za ove mlade igrace Celika, a pogotovo Arnautovic mi se svidio. Nadam se da je Aco gledao Isakovica kakva sigurnost i kakvo liderstvo na terenu, a stariji je od Ace. Mahir Karic doktor, mislim da nema igraca u PL koji se gradi onakom lakocom.

fcz
Kontakt:

čet okt 20, 2022 1:31 am

Da li je moguce da u 2022. ne mozes naci golove s utakmice Kupa BiH. Ko da smo u Dzibutiju.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Sky1
Kontakt:

čet okt 20, 2022 1:42 am

I ti Zubane nam se napushi kurchine

Leon_Professional
Kontakt:

čet okt 20, 2022 8:42 am

Durmiš je po meni ono baš igrač PL ili čak i Čelika.
Kad ti neko kaže, kako zamišljaš igrača Čelika, onda je Durmiš najbliži tom opisu. Nezgodan, naložen, malo bezobrazan. :D

Ne znam kakvo je mjerilo Sarajevo, ali sinoć je Čelik bio ravnopravan i izgledao kao ekipa iz PL.

Leon_Professional
Kontakt:

čet okt 20, 2022 8:42 am

Sky1 je napisao/la:
čet okt 20, 2022 1:42 am
I ti Zubane nam se napushi kurchine
Šta je on sad uradio?

milanribar
Kontakt:

čet okt 20, 2022 8:47 am

Pitari su dokaz da nisu dovoljne samo pare i dovodjenje pojačanja da imaš rezultat. Puno tu stvari treba da se poklopi, od momenta, atmosfere, povreda, taktike ... Jako je teško odmah najveće ambicije kad se nametnu treneru i Dudić je tu izgorio.

Titula ne znači ništa ako ne promovišemo makar 3 mlada igrača za budućnost.

Dzezvar
Kontakt:

čet okt 20, 2022 9:09 am

milanribar je napisao/la:
čet okt 20, 2022 8:47 am
Pitari su dokaz da nisu dovoljne samo pare i dovodjenje pojačanja da imaš rezultat. Puno tu stvari treba da se poklopi, od momenta, atmosfere, povreda, taktike ... Jako je teško odmah najveće ambicije kad se nametnu treneru i Dudić je tu izgorio.

Titula ne znači ništa ako ne promovišemo makar 3 mlada igrača za budućnost.
Kada covjek pogleda njih,mi zaista i pored svih problema i nedaca funkcionisemo odlicno.
Trebamo svi zajedno ostati cvrsto na zemlji ici utakmicu po utakmicu...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Veteran1965
Kontakt:

čet okt 20, 2022 9:24 am

Ma nemamo se mi šta njima rugati. Prolazili smo mi zadnjih godina kroz itekako gore situacije. Što kaže kolega, samo pametno, gledati sebe i tekmu po tekmu...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

fanaticZeljin
Kontakt:

čet okt 20, 2022 10:07 am

Jel realno da se ovdje prizivaju pojedini igraci Celika ? Izbacili kone jer ovi dudica bojkotuju i tjeraju , i sta se mi njima imamo rugati kad smo za nijansu bolji od njih ...
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ujko i 47 gostiju.

Prijava