Šta sam rekao ?Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri okt 19, 2022 5:49 pmIspadaju i pitari večeras.
Finale kupa, Željo - Čelik, krcato Bilino, Željo osvaja Kup.
Europe, here we come!
Ehhh....
Bravo za predviđen rezultat. Slažem se za ove mlade igrace Celika, a pogotovo Arnautovic mi se svidio. Nadam se da je Aco gledao Isakovica kakva sigurnost i kakvo liderstvo na terenu, a stariji je od Ace. Mahir Karic doktor, mislim da nema igraca u PL koji se gradi onakom lakocom.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri okt 19, 2022 9:55 pmMoglo bi se zaganjati par igrača Čelika. Oba beka su im jako dobra, Davud Arnautović i Eldar Sivac. Također, mislim da bi trebali baciti oko na njihova krila, Međuseljca i Edina Durmiša, koji im je ako se ne varam i najbolji strijelac. I večeras je dao gol, sviđa mi se njegova hladnokrvnost, kod oba penala rutinski, ko da godinama igra u onakvom ambijentu i protiv jačih ekipa, a ne u nižem rangu. Ono što je dobro je da su svi mladi, Arnautović 20 godina, Durmiš 18 godina, isto tako i Međuseljac i Sivac. Ponikli u Čeliku, prošli sve omladinske selekcije, vjerovatno su na amaterskim ugovorima i ne bi nam bili skupi za dovesti. Mogli bi na njima i zaraditi fino ako ih pametno iskoristimo.
Durmiš je po meni ono baš igrač PL ili čak i Čelika.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri okt 19, 2022 9:55 pmMoglo bi se zaganjati par igrača Čelika. Oba beka su im jako dobra, Davud Arnautović i Eldar Sivac. Također, mislim da bi trebali baciti oko na njihova krila, Međuseljca i Edina Durmiša, koji im je ako se ne varam i najbolji strijelac. I večeras je dao gol, sviđa mi se njegova hladnokrvnost, kod oba penala rutinski, ko da godinama igra u onakvom ambijentu i protiv jačih ekipa, a ne u nižem rangu. Ono što je dobro je da su svi mladi, Arnautović 20 godina, Durmiš 18 godina, isto tako i Međuseljac i Sivac. Ponikli u Čeliku, prošli sve omladinske selekcije, vjerovatno su na amaterskim ugovorima i ne bi nam bili skupi za dovesti. Mogli bi na njima i zaraditi fino ako ih pametno iskoristimo.
Kada covjek pogleda njih,mi zaista i pored svih problema i nedaca funkcionisemo odlicno.milanribar je napisao/la: ↑čet okt 20, 2022 8:47 amPitari su dokaz da nisu dovoljne samo pare i dovodjenje pojačanja da imaš rezultat. Puno tu stvari treba da se poklopi, od momenta, atmosfere, povreda, taktike ... Jako je teško odmah najveće ambicije kad se nametnu treneru i Dudić je tu izgorio.
Titula ne znači ništa ako ne promovišemo makar 3 mlada igrača za budućnost.