Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hare79
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 31, 2022 7:42 pm

Ne moze bez apaurina. Jos jednom se pokazale manjkavosti ekipe i trenera. Najbitnija su tri boda, treba dalje graditi na igru iz prvog poluvremena.
Idemo sad potvrditi ovo pobjedom nad Igmanom.

Maestro_1921
Kontakt:

sri avg 31, 2022 7:44 pm

Fićo je napisao/la:
sri avg 31, 2022 7:35 pm
Nije se dotični udostojio da ljudima da izjavu.
Dao je izjavu.

MiroslavKruzik

sri avg 31, 2022 7:45 pm

Fićo je napisao/la:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/mulal ... /220831125

storm_raider
Kontakt:

sri avg 31, 2022 7:47 pm

Fićo je napisao/la:
Pretjerujete sada.

Prva pobjeda u 18 godina, idemo dalje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ISB87
Kontakt:

fali neki kreativac u sredi. dzaba sve.
auta ne znamo izvest evo 8mu sezonu. kretanje bez lopte katastrofa. ne moze tu samo trener bit kriv.
cestitke na pobjedi. veliko bravo za manijake.
MIRZA RASCIC

Ndare

sri avg 31, 2022 7:57 pm

Joj kakvi smo mi moja majko. Ovi eto ljudi a mi imamo neandrtalca, ovi dali gol iz greške Drine gdje i njihovi medvjedi skaču pa ili ili...a kod nas ispade po pisanju stručnjaka Haračić jedva ili slučajno. A nije njihova greška da u 7 metara izmedju stopera kupi Haračić niti je to njegova majstorska kretnja nego jedva i slučajno. O drugom nema ni potrebe govoriti kako je sve bilo za 10 nego valjda po nekim Amoah slučajno centrirao pardon nabio a Dženanu se odbila od glavu u kontra ugao. Patološka bolest pojedinaca hejt i samo hejt. Do njihovog gola bili smo samo mi na terenu. Popadali logično visoko izlazeći na njihovu zadnju liniju i moraju izmjene. Ubaciti koga sem ovih ubačenih....koga. Izmisliti igrača na klupi. Nemoguće...Marin isto umro na beku. Hvatao zrak i igrače posušja sa ledja kad ga prodju. Santos ende, Haračić ende, Beća ende nisu mogli više ni gore ni dole. Al eto valjda previše PL, Španije, Italije, PESa u očima i ništa i niko ne valja. A Bog dao većina ni krug oko zgrade ne može optrčati vajnih komentarora. Više realnosti, manje liga petice u očima i biće bolje. Bravo Željo na pobjedi i idemo kolo po kolo pa gdje završimo.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri avg 31, 2022 7:59 pm

Ma je*eš ligu u kojoj smo mi trenutno najbolja gostujuća ekipa :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

salle86
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:02 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
🤣🤣🤣
Interesantno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:03 pm

Nego koliko posto od miliona
evrića imamo za Gojaka 😁
Zadnja izmjena: salle86, dana/u sri avg 31, 2022 8:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

nookey
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:04 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Oplakah gasi sve

fcz
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:09 pm

ISB87 je napisao/la:
fali neki kreativac u sredi. dzaba sve.
auta ne znamo izvest evo 8mu sezonu. kretanje bez lopte katastrofa. ne moze tu samo trener bit kriv.
cestitke na pobjedi. veliko bravo za manijake.
Mene ovo iz sezone u sezonu izludjuje. Kad god dobijemo aut nama je belaj. Znas da gubis loptu a vjerovatno ti ide i opasna kontra.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:11 pm

Jedini koji je to dobro znao raditi je bio Benjo Čolić, još kad je ubaci pred sami peterac, kao nogom.
Fear of the Maniacs!

plavi kanarinac
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:13 pm

A smijali smo se Krcmarevicu kad je govorio da mora objašnjavati kako se aut izvodi haha
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

svraka
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:25 pm

Hodzic, Hajdarevic, Santos, Amoah i Haracic :palacgore:

Haracicu prolazna ocjena zbog golova. Imao je dva promasaja iz dobrih situacija. Par puta se uvlacio u sredinu i cesto znao izgubiti loptu.
Amoah se dobro snasao, u prve dvije kada je ulazio izgledao je izgubljeno na terenu.

Sljedecu bih poceo za Gasalom na krilu gdje je Amoah jer je u dobroj formi. Stilica vratiti umjesto Bece.
Forza 1921!

Oda majstore!

Maestro_1921
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:27 pm

Bravo Željo, bravo momci, dobra pobjeda i važna tri boda. Hajdarević i Hodžić ponovo odigrali jako dobru utakmicu, vidi se da je Hajdar uhvatio formu. Sad imamo i jaka, brza krila, napadača koji može zabit i koji je ušao ili ulazi u formu. Drina iskusniji za još jednu utakmicu, korektno odigrao opet, nadao sam se da bi umjesto Ace mogao ući Kobašević. Al nema veze, ne daj Bože kakve greške ovo pred kraj kad su nas stisli, sva bi se kola na njemu slomila. Da smo još jedan ili dva zabili od onih propuštenih šansi u prvom onda bi mi još više bilo krivo da ga ne uvede, ovako nema veze, bit će prilike za momka nadam se. Dženisa je suvišno i komentarisati, Bože sačuvaj, pa lik se ne može sastavit s loptom, sav pogubljen, ni on sam ne zna šta radi na terenu..

Sky1
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:36 pm

Najbitnija su tri boda i to na tradicionalno neugodnom terenu, iako jedva izvojevana. Moglo se utakmica bolje privesti kraju, morali smo da strepimo do samog kraja ponajviše zbog ograničenog trenera, a Bgm i zbog par limitiranih igrača. Izmjene niđe veze.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:49 pm

Kakav ste show spominjali poslije tekme neki ? :D

Kospa
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:52 pm

oba Haraciceva gola su majstorije
... Godine života svoga tebi dao sam...

exbabilon
Kontakt:

sri avg 31, 2022 8:54 pm

Strasno vazna 3 boda. Jos poslije derbija sam govorio, tekma s Posusjem moze odrediti tok sezone. Nisam se nadao pobjedi Borca, ali hajd.

Nedostataka ima, drugo poluvrijeme smo igrali tako da samo prodje 45 minuta, a mi to ne znamo. Izmjene nista dobro nisu donijele, na terenu smo ostali u podredjenom polozaju, malo sta smo kontrolisali, sva sreca pa nismo bili kaznjeni. Ali prvo poluvrijeme skroz ok, drago mi je zbog Haračića.

Pobjeda znači još hiljadu i po, dvije protiv Igmana. Hajde vakat je valjda da uvežemo 2 pobjede u ligi. Vjerovali ili ne, čitavu prošlu sezonu i do sad u ovoj nismo vezali 2 pobjede, zato nikako i ne možemo pričati o Evropi jer je za to potreban kakav takav kontinuitet. Konkurenti igraju jedni protiv drugih, naše je da to iskoristimo.

blueboy
Kontakt:

sri avg 31, 2022 9:05 pm

exbabilon je napisao/la:
sri avg 31, 2022 8:54 pm
Strasno vazna 3 boda. Jos poslije derbija sam govorio, tekma s Posusjem moze odrediti tok sezone. Nisam se nadao pobjedi Borca, ali hajd.

Nedostataka ima, drugo poluvrijeme smo igrali tako da samo prodje 45 minuta, a mi to ne znamo. Izmjene nista dobro nisu donijele, na terenu smo ostali u podredjenom polozaju, malo sta smo kontrolisali, sva sreca pa nismo bili kaznjeni. Ali prvo poluvrijeme skroz ok, drago mi je zbog Haračića.

Pobjeda znači još hiljadu i po, dvije protiv Igmana. Hajde vakat je valjda da uvežemo 2 pobjede u ligi. Vjerovali ili ne, čitavu prošlu sezonu i do sad u ovoj nismo vezali 2 pobjede, zato nikako i ne možemo pričati o Evropi jer je za to potreban kakav takav kontinuitet. Konkurenti igraju jedni protiv drugih, naše je da to iskoristimo.
Pobjeda Borca je odlična. Zrinjski će nam biti konkurent u borbi za titulu, Borac neće 😀. Nakon slijedećeg kola smo prvi 100%

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava