Ne moze bez apaurina. Jos jednom se pokazale manjkavosti ekipe i trenera. Najbitnija su tri boda, treba dalje graditi na igru iz prvog poluvremena.
Idemo sad potvrditi ovo pobjedom nad Igmanom.
Pretjerujete sada.
Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 7:59 pmMa je*eš ligu u kojoj smo mi trenutno najbolja gostujuća ekipa![]()
Oplakah gasi sveEisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 7:59 pmMa je*eš ligu u kojoj smo mi trenutno najbolja gostujuća ekipa![]()
Mene ovo iz sezone u sezonu izludjuje. Kad god dobijemo aut nama je belaj. Znas da gubis loptu a vjerovatno ti ide i opasna kontra.
Pobjeda Borca je odlična. Zrinjski će nam biti konkurent u borbi za titulu, Borac nećeexbabilon je napisao/la: ↑sri avg 31, 2022 8:54 pmStrasno vazna 3 boda. Jos poslije derbija sam govorio, tekma s Posusjem moze odrediti tok sezone. Nisam se nadao pobjedi Borca, ali hajd.
Nedostataka ima, drugo poluvrijeme smo igrali tako da samo prodje 45 minuta, a mi to ne znamo. Izmjene nista dobro nisu donijele, na terenu smo ostali u podredjenom polozaju, malo sta smo kontrolisali, sva sreca pa nismo bili kaznjeni. Ali prvo poluvrijeme skroz ok, drago mi je zbog Haračića.
Pobjeda znači još hiljadu i po, dvije protiv Igmana. Hajde vakat je valjda da uvežemo 2 pobjede u ligi. Vjerovali ili ne, čitavu prošlu sezonu i do sad u ovoj nismo vezali 2 pobjede, zato nikako i ne možemo pričati o Evropi jer je za to potreban kakav takav kontinuitet. Konkurenti igraju jedni protiv drugih, naše je da to iskoristimo.