Instagram.
Razjasnis, smanjis pritisak, ubijes dusmane i lazove..Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:10 pmJa bih volio da intervju bude sa predsjednikom ili s nekim iz UO, da nam razjasne neke stvari, koliko je moguće.
Upravo tako.Masinovodja je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:15 pmRazjasnis, smanjis pritisak, ubijes dusmane i lazove..Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:10 pmJa bih volio da intervju bude sa predsjednikom ili s nekim iz UO, da nam razjasne neke stvari, koliko je moguće.
A zasto ne kazati da je taj covjek Nijaz Brkovic.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 1:15 pmI ovaj projekat za pomoćni je zasluga našeg čovjeka sa višeg nivoa. Ja još imam sumnju da će opština to realzovati.storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 12:52 pmInace, Tanovic me je totalno razocarao po mnogo cemu, a pogotovo po odnosu prema Zelji.
Hajmo mi o Zelji.
zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:33 pmZna li neko sta radi Misimovic trenutno u klubu? Docekali su ga ljudi iz uprave, a bilo je i novinara ispred stadiona.
Da nije misimovic taj drugi investitor?
![]()
Eto ja sam ...Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:35 pmPa neću da pišem imena, da ne bi bilo da radim marketing za nekoga.
Neka si. Ionako pojedini jedva čekaju ovdje da napišem nešto da oči kopajuDzezvar je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:40 pmEto ja sam ...Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:35 pmPa neću da pišem imena, da ne bi bilo da radim marketing za nekoga.
![]()
Ko zna moj Doktore....Činjanica je da je priča bila poštena, ali nisam siguran kako bi koronu prošli, jer smo mi bez para svakako bili...
Dobre stvari je uradio za nas i to mu nikad niko ne moze zaboravitVeteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:52 pmKo zna moj Doktore....Činjanica je da je priča bila poštena, ali nisam siguran kako bi koronu prošli, jer smo mi bez para svakako bili...
Isto kao i megamix, bez vecih problema.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:52 pmKo zna moj Doktore....Činjanica je da je priča bila poštena, ali nisam siguran kako bi koronu prošli, jer smo mi bez para svakako bili...
Da nije došao našem Murinju reci da više neće biti ni čistačica u klubuzeljoiznadsvega je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 4:33 pmZna li neko sta radi Misimovic trenutno u klubu? Docekali su ga ljudi iz uprave, a bilo je i novinara ispred stadiona.
Da nije misimovic taj drugi investitor?
![]()