blueboy je napisao/la: ↑pon jul 25, 2022 3:24 pm
Fudbal je čudo, svi ga sad igraju i svaki trenutak i najmanjeg opuštanja je koban. Jedan Sheriff dobije Real u Madridu, a taj Real kasnije osvoji LP. A Zrinjski igra ravnopravno sa Sheriffom. Zrinjski je kvalitetniji od nas, vidjela se jasna razlika u kvalitetu u prvom poluvremenu, ali dovoljno je da popuste samo 10%, i naravno da se mi malo konsolidujemo u odnosu na prvo poluvrijeme što realno nije bilo teško, i odmah dobiješ ravnopravnu utakmicu. Mi kad smo izjednačili njima je postalo nemoguće da opet uspostave dominaciju, jer smo se i mi trgli. Isto tako se i nama desi protiv Leotara i sličnih ekipa od kojim smo realno dosta bolji, pa i oni odigraju iznad svojih realnih mogućnosti i dobijemo kiks pred punim stadionom, a onda tog Leotara razbije Sloga i bude ti još više krivo. A realnost je da je sve do voljnog momenta igrača. Mi imamo sigurno bolje igrače nego trenera, i kad bi ih neko smisleno ukomponovao prema njihovim karakteristikama da daju svoj maksimum, sigurno bi dobili ekipu koja bi se mogla i pobiti za Evropu. Ovako, biće tu povremenih bljeskova poput ovog, ali mislim da ćemo imati više razočarenja poput onog protiv Leotara.
Ne moze se boriti za Evropu u ovakvim okolnostima koje imamo.
Ekipa, trener, navijaci, uprava moraju gurati u istom pravcu. Kod nas je stanja u klubu katastrofa. Bolje nego je bilo, ali i dalje lose.
I de nek Jakirovic dodje u Zelju bas me interesuje da li bi nesto mogao u takvim okolnostima.
Trebas drzati ravnotezu za sve. Ne rade se ozbiljne i fine stvari u ovakvim okolnostima.
A nasi igraci i strucni stab da su dobri imali bi neki kontinuitet, a ne svaku desetu bljesnu i uz dosta srece dobiju.
To i jest razlika. Dobije i Betis Barcu, al na kraju zavrsi 7. Sigurno i njihovi navijaci govore, joj da nam je Pep na klupi, protiv Barce smo pokazali da imamo jaku ekipu.
Pihhh