pon jul 18, 2022 1:42 am
Čovjek koji nakon kiksa na domaćem terenu protiv jednog od kandidata za ispadanje izlaganje počne rečenicom najmanji krivac sam ja, je sve osim trener za naš klub.
Nikakav pedagog, nikakav taktičar, tvrdoglav, bezobrazan, sujetan, primitivnog ponašanja, egoista, paranoičan, mogao bih do sutra ovako nabrajati. Milion i jedna pogrešna odluka dosad, a na prste jedne ruke se mogu prebrojati dobre stvari koje je uradio u ovom mandatu.
Ne puši niko više tu priču o neimaštini Edise, ne puši više niko priču o pogibiji na terenu jer je nema, ti ne možeš motivisati ni to što imaš na raspolaganju.
Ibretim se ko nam je trener i letargiji u klubu povodom toga.
Uspio si otjerati talentovane juniore, igraju ti starci, u stručni štab si instalirao guzne havere i neznalice poput tebe, jer ne možeš podnijeti da je neko stručniji od tebe.
Busaš se u prsa ljubavi prema klubu, a dovodiš menadžerske igrače. Doveo si igrača koji je zabio 5 golova u karijeri, a za Jaganjca nema mjesta ni na klupi. Dao si Hrelji koji je imao odličnu polusezonu na posudbi papire, a još uvijek nisi shvatio da Subašić nije krilo?
I opet će ići žalopojke i intervjui na portalima kad dobiješ otkaz, ali neka će, ja jedva čekam da ti vidim leđa. Mislio sam da ćeš biti bar malo pametniji, ali ništa pozitivno nisam vidio i jedva čekam da te otjeramo jer drugačije nećeš otići, sam si to rekao.