Veze nemam drug, vidim da svaki dan ide jos 5 jos 4

Veze nemam drug, vidim da svaki dan ide jos 5 jos 4
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 11, 2022 11:57 pmVeze nemam drug, vidim da svaki dan ide jos 5 jos 4))
Nama bi najbolje leg'o stečaj, jer tada bi se tek riješili lešinara u i oko Kluba. I ovih Željinih 11 je toliko smišljeno i unaprijed rezervisano za promociju pojedinih, da me kao navijača stid vidjeti par imena na listi. Fuj!
Nisam vidio tu listu moram pogledati, a lešinara se moramo riješiti kako god, ako mislimo naprijed. Najaviše tužbe iz Uprave ali ništa, hijene su u predosti kako god, drže nam omču oko vrata. Treba neko, baš jak i hrabar da im se suprostavi. Ova Uprava nema taj kapacitet, pa se ušutili, kao ne čačkaj mečku i mirna Bosna. Mada, ova Uprava radi i dobar posao, zaustavili su propadanje kluba, rade koliko toliko transparentno i što je najbitnije u interesu kluba.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 12:13 amNama bi najbolje leg'o stečaj, jer tada bi se tek riješili lešinara u i oko Kluba. I ovih Željinih 11 je toliko smišljeno i unaprijed rezervisano za promociju pojedinih, da me kao navijača stid vidjeti par imena na listi. Fuj!
Sky1 je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 12:53 amNisam vidio tu listu moram pogledati, a lešinara se moramo riješiti kako god, ako mislimo naprijed. Najaviše tužbe iz Uprave ali ništa, hijene su u predosti kako god, drže nam omču oko vrata. Treba neko, baš jak i hrabar da im se suprostavi. Ova Uprava nema taj kapacitet, pa se ušutili, kao ne čačkaj mečku i mirna Bosna. Mada, ova Uprava radi i dobar posao, zaustavili su propadanje kluba, rade koliko toliko transparentno i što je najbitnije u interesu kluba.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 12:13 amNama bi najbolje leg'o stečaj, jer tada bi se tek riješili lešinara u i oko Kluba. I ovih Željinih 11 je toliko smišljeno i unaprijed rezervisano za promociju pojedinih, da me kao navijača stid vidjeti par imena na listi. Fuj!
Hvala brate! Da, da, sad mi je mnogo jasnije sve. Izdobrit ce ovo aBd, puna podrska momcima u Skupštini i Upravi, nije im lako nimalo ali izborit će se sa svim problemima ne sumnjam.fcz je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 1:19 amSky1 je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 12:53 amNisam vidio tu listu moram pogledati, a lešinara se moramo riješiti kako god, ako mislimo naprijed. Najaviše tužbe iz Uprave ali ništa, hijene su u predosti kako god, drže nam omču oko vrata. Treba neko, baš jak i hrabar da im se suprostavi. Ova Uprava nema taj kapacitet, pa se ušutili, kao ne čačkaj mečku i mirna Bosna. Mada, ova Uprava radi i dobar posao, zaustavili su propadanje kluba, rade koliko toliko transparentno i što je najbitnije u interesu kluba.Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 12:13 am
Nama bi najbolje leg'o stečaj, jer tada bi se tek riješili lešinara u i oko Kluba. I ovih Željinih 11 je toliko smišljeno i unaprijed rezervisano za promociju pojedinih, da me kao navijača stid vidjeti par imena na listi. Fuj!
Evo liste.
Ne znam bas da Dzinovicu, Schreiberu, Zubanu ili Badzaku treba promocija. Renad je momak koji sigurno zivi Zeljeznicar, Lipa je koliko znam izuzetno uspjesan u onome cime se bavi, o ovih par privrednika (poput vlasnika Mariotta) iskreno ne znam mnogo ali imaju fine CV-ove.
Tako da pretpostavljam da se opaska odnosila na Tanovica.
Vjerovatno dok ne dođe neko i udari tarabuplavi kanarinac je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 8:22 amJedno je sigurno, nikad se necemo osloboditi... Definitivno
Hoce. Mogu im ugovori isticati svima, kad nemaju gdje igrati osim u Zelji. Druga stvar, ima ih i koji su produzili ugovore samo se sluzbeno nije objavilo.
Da smo mi ozbiljno društvo i država, a čak i ovakvoj kakva je itekako mu se može suditi i dokazati krivica. Ti što su potpisivali, on ih je doveo i da ne idem dalje, pa Bekrićev transfer...Čovjek koji je htio ugasiti klub i tu praviti zgrade sa svojim ahbabima, mora biti izbrisan za sva vremena iz historije kluba i ležati u zatvoru. Trofeji kad su se osvajali, nije ih on sam osvajao. Vidim neki pokusaju poturiti i taj kvaziargument, kao dobio nam trofeje.ponosannavas je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 1:00 pmAmaru zvizdati ili aplaudirati? Ja ne bih nista. Znaci nista. Kao da procita trener Veleza Mustafa Kodro ili neko totalno nepoznat.
Ovoj upravi puna podrska. Osigurali su da ne pripadnemo. Veliko je to. Morate znati da je tesko da ti neko vjeruje kad su im mnogi obecavali isplate a nisu to uradili. Trebali je dogovriti sa svim tim ljudima odgodu. Mi smo pomogli ali to je mozda samo trecina onog sto je trebalo odraditi.
Ima mnogo precih stvari od proslava i obiljezavanja ali ne mozes se sjecat 50 godina od necega na 54tu godisnjicu. Ili sto godina na sto petu.
Isto tako Amaru ne mozete zabraniti da bude donator. Na osnovu cega? Misljenja navijaca? Znamo mi svi ovako ali nigdje nije dokumnetovano bilo sta. Dtugi su potpisivali a on je samo bio bahat. Nema dokaza da kazes on je namjerno htio sjebat Zelju. Ja mislim i da nije nego jednostavno bio je bahat prema ljudima koji mu nisu odgovarali a vjerovao je ljudima koji su odron, koji su zeljni slave i sl. Ne bih ga nikad vise vratio ali zabranit mu uci na stadion, zabranit mu da ucestvuje donacijom i sl ne mozemo. I to me nece spriejciti da ja ne pomoognem Zelji opet.
Sky1 je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 1:15 pmDa smo mi ozbiljno društvo i država, a čak i u ovakvoj kakva je itekako mu se može suditi i dokazati krivica. Ti što su potpisivali, on ih je doveo i da ne idem dalje, pa Bekrićev transfer...Čovjek koji je htio ugasiti klub i tu praviti zgrade sa svojim ahbabima, mora biti izbrisan za sva vremena iz historije kluba i ležati u zatvoru. Trofeji kad su se osvajali, nije ih on sam osvajao. Vidim neki pokusavaju poturiti i taj kvaziargument, kao donio nam trofeje.ponosannavas je napisao/la: ↑ned jun 12, 2022 1:00 pmAmaru zvizdati ili aplaudirati? Ja ne bih nista. Znaci nista. Kao da procita trener Veleza Mustafa Kodro ili neko totalno nepoznat.
Ovoj upravi puna podrska. Osigurali su da ne pripadnemo. Veliko je to. Morate znati da je tesko da ti neko vjeruje kad su im mnogi obecavali isplate a nisu to uradili. Trebali je dogovriti sa svim tim ljudima odgodu. Mi smo pomogli ali to je mozda samo trecina onog sto je trebalo odraditi.
Ima mnogo precih stvari od proslava i obiljezavanja ali ne mozes se sjecat 50 godina od necega na 54tu godisnjicu. Ili sto godina na sto petu.
Isto tako Amaru ne mozete zabraniti da bude donator. Na osnovu cega? Misljenja navijaca? Znamo mi svi ovako ali nigdje nije dokumnetovano bilo sta. Dtugi su potpisivali a on je samo bio bahat. Nema dokaza da kazes on je namjerno htio sjebat Zelju. Ja mislim i da nije nego jednostavno bio je bahat prema ljudima koji mu nisu odgovarali a vjerovao je ljudima koji su odron, koji su zeljni slave i sl. Ne bih ga nikad vise vratio ali zabranit mu uci na stadion, zabranit mu da ucestvuje donacijom i sl ne mozemo. I to me nece spriejciti da ja ne pomoognem Zelji opet.
Prema njemu se ne smije biti popustljiv, inače eto ga opet sa istim namjerama