Pa makar i do plate:)SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jun 11, 2022 7:07 pmTreba staviti sat na vrhu stranica nek odbrojava bilo sta, bitno je samo da se odbrojava.
Budi siguran da ce biti ovako kako ti rekoh. Iz Uprave se niko nijednom nije ogradio od njega, nikakvih tuzbi nema, taktika "mir, mir, niko nije kriv", pa ce se opet javiti sa nekom akcijom gdje treba pomoci "nasem Zelji". Dao sam za zadnje dvije akcije, halal bilo, ali ovu "budalu" vise niko nece driblati. Marke vise ne dam taman se sutra ugasili dok god ovakvu politiku vodili.Dosta je vise!exbabilon je napisao/la: ↑sub jun 11, 2022 6:55 pmNedavno sam pitao ovdje kakav docek kamataru ocekujemo, ali sve mi se cini da ce biti kako si napisao. Nikakav otpor nece dozivjeti kad dodje s Velezom na Grbavicu, a kroz par godina ce se lagano šetkati Grbavicom, mozda biti i kandidat za trenera...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jun 11, 2022 6:45 pmPa jel moguce da se kamataru dopustilo da ucestvuje u ovom projektu oko pehara iz 72'?
Pa mi stvarno nismo nizasta.Ocekujem i aplauze kad se vrati s Velezom.Pi.saj nas Amareeee. Nikad ova mahala zvana Zeljo nece napredovati. S tim se treba pomiriti.
I to sa ljudima koji su nas doveli u ovo stanje. Pa treba li sta drugo reci?? Je ne znam jel to samo meni nenormalno il sam ja neki de.bil koji samo crno vidi!??ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub jun 11, 2022 7:34 pmNe znamo kako cemo i da li cemo 2023. docekati, a ovi nasi u klubu organizuju slavlje zbog titule osvojene prije pola stoljeca. Nadrealno
Ma isti sam. Ovi kad pocnu fol nesto hajcat poludio bih. Vidim samo trenutnu situaciju gdje nemas 10 igraca pod ugovorom jbt, oni se ovim bave **** ga grob vise koliko se zamaram zbog ovog.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub jun 11, 2022 7:38 pmI to sa ljudima koji su nas doveli u ovo stanje. Pa treba li sta drugo reci?? Je ne znam jel to samo meni nenormalno il sam ja neki de.bil koji samo crno vidi!??ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sub jun 11, 2022 7:34 pmNe znamo kako cemo i da li cemo 2023. docekati, a ovi nasi u klubu organizuju slavlje zbog titule osvojene prije pola stoljeca. Nadrealno
Slazem se, samo nazalost u pogresno vrijeme.AsharaK je napisao/la:A realno dobra je fora ovo sa trofejom, malo aktivnosti na Grbavici, aplauz
Na gg objavljen clanak s biografijama 11 ljudi koji su finansijski podrzali izradu trofeja.
Roland Schreiber do sada je nepoznato ime navijačima Željezničara, ali njegov lični angažman unutar ovog, za početak malog projekta mogao bi biti nagovještaj veliki stvari koje bi se mogle dešavati na Grbavici. Roland Schreiber je član uprave Lidla u Hrvatskoj, ali je i dio visokog menadžmenta LIDL Njemačke. Kada se govori u ulasku Lidla na bh. tržište, Roland Schreiber je neizbježno ime, a prije godinu dana spominjan je i kao direktor kompanije u BiH.
Ti si ociti primjer kako je nekad bolje ne napisati nista , nego mlatiti svasta...teatrale36 je napisao/la: ↑sub jun 11, 2022 10:43 pmSvaka čast za ovih 11 ljudi, što su ovi uplatili i omogućili., To su pravi Željovci, mogli su i drugi malo pripomoći, pogotovo gdin Misimović ali izgleda da on ipak nije na tom nivou.
E ovo je najjači BOOM od "dana pobjede" 2018cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑sub jun 11, 2022 7:04 pmGavrane jel to taj booom za danas, brko nam se skino sa sise