Liga, ne prdi.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 3:28 pmEvo zna Ljigata izgleda ...
https://source.ba/clanak/Admir/567655/A ... -oko-njega
AMARE OSIME NAPUSHI SE KURCHINE!
Liga, ne prdi.milanribar je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 3:28 pmEvo zna Ljigata izgleda ...
https://source.ba/clanak/Admir/567655/A ... -oko-njega
Ima uloge to što smo mi Željo. Neka priča ko šta hoće, ali i dalje smo neko ime i dalje su neke emocije i poštivanje tu.
Oplakacemo ko djeca kad povali našu odbranu..Majkel je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 4:33 pmDe zamislite da Zajmović dolazi kod nas sad prvi put i da gledamo sve njegove golove u prošlosti, pa svršavali bi sad svi kolektivno. Realno taj momak u karijeri nije dao loš gol, ali u ostalim stvarima je bio u najmanju ruku limitiran. Ali opet meni je uvijek bio drag, bar te tu i tamo iznenadi, a ne kao Veseli i slični..
Zato sto njih zastupa sindikat,dok nase igrace zatupa advokat.
Pa opuca preko tribinaplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 5:02 pmOplakacemo ko djeca kad povali našu odbranu..Majkel je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 4:33 pmDe zamislite da Zajmović dolazi kod nas sad prvi put i da gledamo sve njegove golove u prošlosti, pa svršavali bi sad svi kolektivno. Realno taj momak u karijeri nije dao loš gol, ali u ostalim stvarima je bio u najmanju ruku limitiran. Ali opet meni je uvijek bio drag, bar te tu i tamo iznenadi, a ne kao Veseli i slični..
Zato ovi nasi sto su tu i sto su otisli svaka u go ide u 90, tri Cecha ne mogu braniti... Realnomamba21 je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 6:42 pmPa opuca preko tribinaplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 5:02 pmOplakacemo ko djeca kad povali našu odbranu..Majkel je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 4:33 pmDe zamislite da Zajmović dolazi kod nas sad prvi put i da gledamo sve njegove golove u prošlosti, pa svršavali bi sad svi kolektivno. Realno taj momak u karijeri nije dao loš gol, ali u ostalim stvarima je bio u najmanju ruku limitiran. Ali opet meni je uvijek bio drag, bar te tu i tamo iznenadi, a ne kao Veseli i slični..
Veseli je do prosle sezone bar imao dribling 1 na 1 sa igracem je 90% prolazio. Sada se ugasio. Tako je i Zaim je imao poteza dobrih, ali i losih. Ni on nije disciplinovan. Bolje mladji, djeca.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 7:45 pmZato ovi nasi sto su tu i sto su otisli svaka u go ide u 90, tri Cecha ne mogu braniti... Realnomamba21 je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 6:42 pmPa opuca preko tribinaplavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 5:02 pm
Oplakacemo ko djeca kad povali našu odbranu..
Veseli 75 tekmi 6 golova, nijedan dribling, milion losih suteva, pasova...
On 65 tekmi 12 golova i dosta dobrih driblinga kreiranih situacija iz ničega...
Avatar 9 golova 8 asistencijaStudenti1921 je napisao/la: ↑čet jun 03, 2021 11:34 amDonosimo vam pregled broja nastupa i učinka igrača za sezonu 2020./21. u Premijer ligi i Kupu BiH.
![]()
Zar Kulasin nije otisao u bojac?