Svi imaju pravo nastupa osim Daba i Karamarka jer su im bili izgubili papire u sluzbi za strance i sutradan su dobili i oni potrebne dozvole samo sto nisu njih dvojica mogli biti registrovani u Kometu za sutrasnju utakmicuGagi tm 87 je napisao/la: ↑pet avg 21, 2026 12:42 pmMerdian objavio da su svi registrovani,ali nemaju pravo nastupa dok se ne riješe boravišne i radne dozvole.
Aham druže,hvala na info.super1 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2026 3:01 pmSvi imaju pravo nastupa osim Daba i Karamarka jer su im bili izgubili papire u sluzbi za strance i sutradan su dobili i oni potrebne dozvole samo sto nisu njih dvojica mogli biti registrovani u Kometu za sutrasnju utakmicuGagi tm 87 je napisao/la: ↑pet avg 21, 2026 12:42 pmMerdian objavio da su svi registrovani,ali nemaju pravo nastupa dok se ne riješe boravišne i radne dozvole.
Zavisi od skupštine,pojedinih zlotvora,koji ne daju klubu da krene dalje!
Može li se bar znati u čije ime to rade? Zbog koga ili čega me daju dalje?jug21 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2026 5:54 pmZavisi od skupštine,pojedinih zlotvora,koji ne daju klubu da krene dalje!
teatrale36 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2026 8:05 pmMože li se bar znati u čije ime to rade? Zbog koga ili čega ne daju dalje?
druze neces dobiti tu informaciju jer "zlotvori" ne postoje, odnosno postoje u nasim glavama kao neka mitska bica koja nas vazda koce...puno je lakse neuspjehe sebi objasniti kao da nas "neko tamo" koci (amar, miske, zli skupstinari, tuna, adzem, tanovici, itd.), neho se pogledati u oci i shvatiti da smo mi navijaci velikim dijelom kumovali, i dalje kumujemo, ovoj situaciji u kojoj se nalazimo...cim malo prismrdimo nekoj igrackoj, organizacijskoj, finansijskoj konsolidaciji apetiti skac, i onda mijenjaj uprave, trenere, igrace...ulazi u divlje eksperimente i tako dalje...ne dao Bog istrpititeatrale36 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2026 8:05 pmMože li se bar znati u čije ime to rade? Zbog koga ili čega me daju dalje?
Upravo.KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑sub avg 22, 2026 8:53 pmdruze neces dobiti tu informaciju jer "zlotvori" ne postoje, odnosno postoje u nasim glavama kao neka mitska bica koja nas vazda koce...puno je lakse neuspjehe sebi objasniti kao da nas "neko tamo" koci (amar, miske, zli skupstinari, tuna, adzem, tanovici, itd.), neho se pogledati u oci i shvatiti da smo mi navijaci velikim dijelom kumovali, i dalje kumujemo, ovoj situaciji u kojoj se nalazimo...cim malo prismrdimo nekoj igrackoj, organizacijskoj, finansijskoj konsolidaciji apetiti skac, i onda mijenjaj uprave, trenere, igrace...ulazi u divlje eksperimente i tako dalje...ne dao Bog istrpititeatrale36 je napisao/la: ↑sub avg 22, 2026 8:05 pmMože li se bar znati u čije ime to rade? Zbog koga ili čega me daju dalje?