fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 08, 2026 4:32 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
sub avg 08, 2026 3:16 pm
Prvih pet minuta ona pjesma "ja volim Zelju, za njega sve" ono je bolesno bilo. Imam osjecaj da su ljudi sav strah i bijes izbacili na onih pet minuta. Kakva je ono emocija...auuu, pjevali smo kao da nam je zadnja pjesma. Preporuka da se vrati prenos prvih pet minuta na eonu ili mytv. Da se najezis..pogotovo ko je uzivo pjevao.
Neopisivi momenti, La Bombonera.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

exbabilon
Kontakt:

sub avg 08, 2026 6:35 pm

Cas ljubavi ponovo sinoc na Grbavici. Dokaz da podrska i fanatizam nisu na drustvenim mrezama, nego na stadionu. Bravo.

Velika 3 boda. Znajuci gdje realno moze krenuti ova sezona, tri boda u prvom kolu su ultra vazna.

Ova ekipa nece biti kvalitetom u vrhu, ali svakim novim treningom, utakmicom, pa i pojacanjem, moze ovo izgledati jos bolje. Najsretniji bih bio da skuckamo sodlinu ekipu u kojoj Rascic, Dragovic, Korora mogu igrati znacajnu ulogu kao sinoc.

plavi kanarinac
Kontakt:

sub avg 08, 2026 8:53 pm

Kad vidim ovog rahimica nemam napretka 15 dana
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ISB87
Kontakt:

sub avg 08, 2026 9:33 pm

Niko mi ne moze rec da cetiri mladica, ispod 20, ne mogu biti u prvoj postavi Zelje kada se bori za Evropu.
Nadam se da ce nas ovaj kokuzluk dovest tobe...
MIRZA RASCIC

Okolele
Kontakt:

sub avg 08, 2026 10:54 pm

Idu kiksevi odmah prvo kolo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dobar tri
Kontakt:

sub avg 08, 2026 10:55 pm

Pozdrav konama sa vrha tabele. :rofl:

blueheart
Kontakt:

sub avg 08, 2026 11:07 pm

nepredvidivo ce biti za opstanak, al mislim da ce se bsk, siroki, celik ,sloga i radnik boriti za opstanak... a nama.ce biti tesko protiv svakoga.... ovih pet na Grbavici moramo kako znamo i umijemo pobjedjivati, a sa ostalim se ganjati... Derbi ko derbi, imaju bolje ali to treba dokazati na terenu...
DRZAVA ZELJO

Okolele
Kontakt:

ned avg 09, 2026 1:04 am

Muslera bio u Mostaru pratio Sarajevo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ublehas
Kontakt:

ned avg 09, 2026 3:49 am

Sad zaboraviti ovu tekmu, i okrenuti se konama.
Iskreno, to ce biti puno teza tekma iz XY razloga, i kone su apsolutni favorit. Bez obzira sto igraju isto nista, individualno su dosta ozbiljnija ekipa, pogotovo ako im Ljaljic bude igrao.
Kako god zavrsi, mi moramo opet podrzati ekipu i biti im vjetar u ledja. Mi do pozitivnog rezultata (a za mene je u derbiju i X pozitivan rezultat) mozemo doci samo ako se "napnemo kao zabe" i ako udjemo u utakmicu 110%.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 130 gostiju.

Prijava