Gagi tm 87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 02, 2026 10:19 am

Ima li iko da trenira naše igrače sad,kad je Prelec otišao?

salle86
Kontakt:

čet jul 02, 2026 10:48 am

Najlakše je upirati prstom u Vicu, Beusa, pitare, mostarce...
Sve stoji da te ni oni ne vole (da se ne lažemo isto kao što mi ne volimo njih) ali svako bi iskoristio to da kad protivnik "leži na zemlji" kao što mi težimo godinama, da te ćukne nogom u rebra onako usput ako ništa.
Mi kao klub apsolutno ništa godinama ne radimo makar ono osnovno što je do nas, ponavljamo iste greške uvijek i iznova...i očekujemo nekakav drugačiji bolji pozitivniji ishod.
Cirkus
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

kb80
Kontakt:

čet jul 02, 2026 11:10 am

Možemo mi sada ovdje jbavat sve po spisku i žaliti kako ovo i kako ono. Pitanje je šta dalje ?
Čekamo taj 06.07. pa da vidimo ima li se ideja šta i kako. Mislim da se treba i dalje držati dolaska investitora, nekoga ko zna napraviti novac. Ovo će biti i meni glupo za pročitati, ali jbmu valjda smo skupili malo iskustva sada oko investitora preko Diglisica i Sanina ili smo definitvno nesposobni ili smo definitvno samo oni koji se žele okoristiti preko naše svetinje.
Pitam malo upućenije, zar se ne može smisliti neki sponzorski ugovor u kojem se definiše i pravo "korištenja" sportskog segmenta. Majku mu 1.000.000 % ima način da se investitor i ponuđač zaštite kroz taj ugovor. Daš 10.000.000. mil kroz određeni period i imaš pravo na korištenje sportskog segmenta i eventualno stadiona i šta znam. Ima NADZORNI ORGAN koji radi prema pravilniku kojeg smisliš da je prihvatljiv i sponzoru (investitoru), ali Boga mi i nama da se ne dešavaju ovakve stvari. Nemam pojma, samo smatram da se može i mora !

milanribar
Kontakt:

čet jul 02, 2026 11:26 am

Nama treba prvo čovjek ili grupa ljudi na čelu kluba, koji znaju kako upravljat klubom, sportskim kolektivom. Sad bio on na funkciji direktora ili predsjednika upravnog odbora ali da je to lik koji zna šta treba klubu i šta klub hoće. Problem je što mi više nikom ne vjerujemo i sve smo naših ljudi što ima potjerali. Tražimo nekog sa strane...

kb80
Kontakt:

čet jul 02, 2026 11:32 am

milanribar je napisao/la:
čet jul 02, 2026 11:26 am
Nama treba prvo čovjek ili grupa ljudi na čelu kluba, koji znaju kako upravljat klubom, sportskim kolektivom. Sad bio on na funkciji direktora ili predsjednika upravnog odbora ali da je to lik koji zna šta treba klubu i šta klub hoće. Problem je što mi više nikom ne vjerujemo i sve smo naših ljudi što ima potjerali. Tražimo nekog sa strane...
To je tačno, samo se nadam da ćemo jednom u životu stati i pitati se ŠTO smo otjerali tolike ljude, jbg bilo je tu i pametnih, školovanih. Ne mora biti neko ko živi za klub, neko ko zna i to si u pravu.

Trenutno korisnika/ca: Majkel i 128 gostiju.

Prijava