ubaceni element
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 13, 2026 11:10 am

Kospicar je napisao/la:
pet jun 12, 2026 4:46 pm
Nadam se da zabrinutost za sudbinu Kluba još uvijek nije zabranjena
Nije zabranjena, samo ne znam je li jos uvijek dusmanluk. Pitam za jarana, tj sebe. Ne tebe, naravno, nego sire narodne mase.

@BC1921 - a sta se moglo uraditi kad je vecina skupstinara euforicno glasala za? I kad je bio prijedlog na skupstini da se jos jednom pregleda ugovor prije potpisa glat je odbijeno, valjda im je sve bilo jasno pa nije bilo potrebe da se sjedi sat-dva duze.

BC1921
Kontakt:

sub jun 13, 2026 12:58 pm

ubaceni element je napisao/la:
sub jun 13, 2026 11:10 am
Kospicar je napisao/la:
pet jun 12, 2026 4:46 pm
Nadam se da zabrinutost za sudbinu Kluba još uvijek nije zabranjena
Nije zabranjena, samo ne znam je li jos uvijek dusmanluk. Pitam za jarana, tj sebe. Ne tebe, naravno, nego sire narodne mase.

@BC1921 - a sta se moglo uraditi kad je vecina skupstinara euforicno glasala za? I kad je bio prijedlog na skupstini da se jos jednom pregleda ugovor prije potpisa glat je odbijeno, valjda im je sve bilo jasno pa nije bilo potrebe da se sjedi sat-dva duze.

@kospicar
Zvucis kao Valentin Inzko, duboko zabrinut...

@ubaceni
Pogresno si me razumio. Mi smo morali glasati, jer su nam govna dosla do grla. Ocajniski potez je bilo glasanje, nadajuci se da ima nesto para i nekakav nijet da ce izaci na dobro.
Pricam o trenutnoj pasivnosti, sjedi se i ceka. Ceka se da se desi cudo i odrijesi kesu coban, koji vjerovatno nema te pare.
Sada pitaj bilo kojeg skupstinara sta dalje, nemaju pojma, ko sto nisu imali ni prije godinu, dvije, tri... Sjede tu eto onako, pa ako neko lijevi nesto zatalasa dobro je.
Krivina Jug

salle86
Kontakt:

sub jun 13, 2026 2:36 pm

Nije Mirvić došao preko noći. Meni je fascinantno kako izgleda nema niko u klubu ko se ovoj temi posvetio maksimalno ozbiljno, odvojio malo više vremena od onog protokoplarnog da se samo glasa.
Previše je ovde javašluka da izađe na dobro...moje lično mišljenje.
Volio bih da griješim ali za momenat poput ovog koji je možda i direktno vezan ako ne za opstanak kluba, onda možda za ozbiljno funkcionianje (time mislim na igranje u PL jer meni sve više liči na put Čelika) potrebno je ipak bilo malo više dati sebe.
Svi smo mi (kao) veliki Željovci a klub bi prepustili bilo kome ko ponudi bilo šta...isto da je kiosk u mahali a ne nešto najvažnije u životima. Čudno

Ps.previše improvizacije od starta
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Kospicar
Kontakt:

sub jun 13, 2026 4:04 pm

@BC1921 pomiješao si me itekako, nisam taj na kojeg misliš.

Kao Inzko haha, znaći i zabrinutost nije dozvoljena.

Nemoj misliti da se ne zna šta dalje. Zna se vrlo dobro. Međutim, prije svega istina mora izaći na vidjelo. Ljudi trebaju znati šta se zaista dešavalo, jer je očigledno da neko od početka plasira dezinformacije i svjesno stvara potpuno pogrešnu sliku o stanju u i oko kluba
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Mulalic Edis
Kontakt:

sub jun 13, 2026 4:37 pm

Raspad sistema...
Grande dioničko društvo 💪

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sub jun 13, 2026 5:51 pm

Skupstinu nam cine alkoholicar, spidari i slicni. Na celu kluba je mesar koji se vise brine da zastiti svojih mizernih 400k nego da unaprijedi klub. Kad kazem mizernih kazem to u smislu hoces da pravis nesto, a nisi spreman da investiras ozbiljno nego sicu od koje ocekujes da ce ti napraviti milion odmah. Povuklo se stotinu nekih varijanti u tri mjeseca, a klub nema pravac. Upravu cine ljudi koji ne zele biti tu, koji nisu nikakvi vizionari vec produkti nakaradnog sistema u kojem zivimo.

Kako ocekivati napredak i kako ti kao investitor mislis naplatiti se kad mijenjas kurs i plan kluba svako dvije sedmice, a u glavi ti najvaznije da zastitis svoju mikro investiciju.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub jun 13, 2026 6:11 pm

Nema potrebe da se sikirate, dogovoreno je 18 igrača, već treniraju zajedno, i trener je tu, ali je sve skriveno zs javnost.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.

Prijava  •  Registracija