Hahahhahahahha ti ces mi rec, ublehetine teske, mozemo se komotno i ugasit
Nemoj biti lažov, ne valja ti to. Ja nikada, niti u svojoj raji uživo, niti ovdje, nisam rekao svoj stav o investitoru, ni Saninu konkretno, niti bilo kojem drugom. Ako nađeš ovdje da sam slova podrške ili sabotaže napisao slobodno traži trajni ban. Pitao sam samo kako stoje proceduralne stvari u slučaju sutrašnjeg novog Statuta.milanribar je napisao/la: ↑sri maj 20, 2026 3:05 pm
Što federalnoj ligi, pa igralo se i bez investitora evropa, ne znači ni da ćemo sa njim biti vrh tabele.
Kako ste htjeli investitora po svaku cijenu, tako isto sad dramu pravite i kukate a nije da se nije upozoravalo...
Kao prvo, ti se sigurno ne pitas za pristup. Kao drugo, moras bit slijep da mene povezes sa nekim ili da sam neciji igrac, onako bas corav na oba oka, haman da jesi, sorry mate nemoj se ljutit. Obrisao sam post sa argumentima, ne bi da su javni dok ova americka pticica ne odleprsa, jer nas je debilcina sa svojim jaranom Brkovicem lagano uvalio. Neka plati prvo ovo sto nam je Brkovic sve uvalio, on ga je i postavio na ovo mjesto, pa nek onda trazi kvazi rjesenja.
Uvalio nas sa Brkovicem pa ga nogirao? Reci nam pticice koliko nas je Tunovic sa svojim drugovima iz UO i Adzemom uvalio? Hajde potrudi se malo.AsharaK je napisao/la: ↑čet maj 21, 2026 1:18 pmKao prvo, ti se sigurno ne pitas za pristup. Kao drugo, moras bit slijep da mene povezes sa nekim ili da sam neciji igrac, onako bas corav na oba oka, haman da jesi, sorry mate nemoj se ljutit. Obrisao sam post sa argumentima, ne bi da su javni dok ova americka pticica ne odleprsa, jer nas je debilcina sa svojim jaranom Brkovicem lagano uvalio. Neka plati prvo ovo sto nam je Brkovic sve uvalio, on ga je i postavio na ovo mjesto, pa nek onda trazi kvazi rjesenja.
Tunovic je doktor nad doktorima na ove ublehe poslije njega. Tolikokemo je napisao/la: ↑čet maj 21, 2026 1:22 pmUvalio nas sa Brkovicem pa ga nogirao? Reci nam pticice koliko nas je Tunovic sa svojim drugovima iz UO i Adzemom uvalio? Hajde potrudi se malo.AsharaK je napisao/la: ↑čet maj 21, 2026 1:18 pmKao prvo, ti se sigurno ne pitas za pristup. Kao drugo, moras bit slijep da mene povezes sa nekim ili da sam neciji igrac, onako bas corav na oba oka, haman da jesi, sorry mate nemoj se ljutit. Obrisao sam post sa argumentima, ne bi da su javni dok ova americka pticica ne odleprsa, jer nas je debilcina sa svojim jaranom Brkovicem lagano uvalio. Neka plati prvo ovo sto nam je Brkovic sve uvalio, on ga je i postavio na ovo mjesto, pa nek onda trazi kvazi rjesenja.
Sve je jasno. Drzi se ti sport1 foruma, a sreca je pa se ne pitas ko ce odleprsati a ko nece.AsharaK je napisao/la: ↑čet maj 21, 2026 1:23 pmTunovic je doktor nad doktorima na ove ublehe poslije njega. Tolikokemo je napisao/la: ↑čet maj 21, 2026 1:22 pmUvalio nas sa Brkovicem pa ga nogirao? Reci nam pticice koliko nas je Tunovic sa svojim drugovima iz UO i Adzemom uvalio? Hajde potrudi se malo.AsharaK je napisao/la: ↑čet maj 21, 2026 1:18 pm
Kao prvo, ti se sigurno ne pitas za pristup. Kao drugo, moras bit slijep da mene povezes sa nekim ili da sam neciji igrac, onako bas corav na oba oka, haman da jesi, sorry mate nemoj se ljutit. Obrisao sam post sa argumentima, ne bi da su javni dok ova americka pticica ne odleprsa, jer nas je debilcina sa svojim jaranom Brkovicem lagano uvalio. Neka plati prvo ovo sto nam je Brkovic sve uvalio, on ga je i postavio na ovo mjesto, pa nek onda trazi kvazi rjesenja.
Pametnica nasa, poselami Nijaza magiju u usta mu se poseremo
Glupo i kontraproduktivno... s kim god sam stao i komentarisao, svi imaju svoju verziju, kako ko misli i to je u redu, ali nije u redu to ovdje iznositi kao da je tačno i provjereno...
sisma.smas je napisao/la: ↑čet maj 21, 2026 1:28 pmopet se među navijačima formiraju ozbiljna 2 klana, jedni pokušavaju da odbrane, drugi da napadnu. ne treba nama biti bolje sa ovakvim stavom ali ovo je forum ipak pa svaki imbecil ima pravo da laprda.
Odnos kluba prema navijačima je očajan, prema članovima posebno, nama koji smo stolice i stolove iz kuće učlanjivali u klub. Što se tiče investitora, ja lično marke ne bi uložio dok se ne riješi statut. Posebno što kojekakve ublehe hodaju u i oko kluba zadnjih 20 godina.
Ovom prilikom čestitam marketing magovima u klubu koji su odlučili da providne celofan majice prodaju po 45 KM. Valja namiriti saltex i klub. Bravo!
Za komentar smo upitali i Mirvića, koji je nam je kratko u poruci napisao kako od povlačenja nema ništa!
- Jedini komentar što imam je da nema nazad. Ne možemo ostaviti klub na cjedilu. Do kraja ove sedmice će biti objavljeno koji nam je privremeni plan dok se Statut ne registruje - poručio je Mirvić ekskluzivno za Faktor.
Pozlit ce ovim sad kad ovo videSamoIstina je napisao/la:Za komentar smo upitali i Mirvića, koji je nam je kratko u poruci napisao kako od povlačenja nema ništa!
- Jedini komentar što imam je da nema nazad. Ne možemo ostaviti klub na cjedilu. Do kraja ove sedmice će biti objavljeno koji nam je privremeni plan dok se Statut ne registruje - poručio je Mirvić ekskluzivno za Faktor.![]()