U derbiju, na nasem stadionu, pred punom Grbavicom, ponistiti ovaj go.. mi smo najmanje uticajan klub u ovoj ligi sa najgorim sudjenjem u kontinuitetu.
Niko nece odgovarati, Sabrija ce nastaviti po svom, a mi cemo pjevati pjesmice..
Ni od čega. Mislim da imamo najgori skauting od formiranja BH lige.
NEMOJ TAKO DEBELE MU NOGE SIGURNO JE DOBAR.

🤍
🤍
🤍
Da je tako, priznao bi go. Velezu odgovara da Sarajevo gubi.ubaceni element je napisao/la: ↑ned apr 05, 2026 4:27 amFreeman se prepao, pa u zivotu nije na glavni stadion nigdje istrcao. Ovo ostalo ne treba ni komentarisati, pljacka mislim da nema veze s kitarima koliko sa cinjenicom da se Velez gura u Evropu, a Kaplanu se sudije ne vole zamjerati.

Itekako ovdje ima i Veleza. I treci i cetvrti idu u Evropu, to je na 99%. Svaka nasa pobjeda u kolu u kojem Velez izgubi, nas primice u neku zonu gdje bi se moglo i zakuhat za to 4.mjesto. Da se to ne desi, VAR odradi svoje.ublehas je napisao/la: ↑ned apr 05, 2026 8:00 amDa je tako, priznao bi go. Velezu odgovara da Sarajevo gubi.ubaceni element je napisao/la: ↑ned apr 05, 2026 4:27 amFreeman se prepao, pa u zivotu nije na glavni stadion nigdje istrcao. Ovo ostalo ne treba ni komentarisati, pljacka mislim da nema veze s kitarima koliko sa cinjenicom da se Velez gura u Evropu, a Kaplanu se sudije ne vole zamjerati.
Znaci gurbeti opet, po ko zna koji put zavrsili sudiju. I ne ne govorim to samo zbog cisto ponistenog gola, nego i zbog neujednacenih kriterija koji su po pravilu isli u korist komsinicama.
Pa puno su blize pitarima, nego mi njima. Znaci njima je puno bitnije stici pitare nego brinuti za nas.exbabilon je napisao/la: ↑ned apr 05, 2026 10:15 amItekako ovdje ima i Veleza. I treci i cetvrti idu u Evropu, to je na 99%. Svaka nasa pobjeda u kolu u kojem Velez izgubi, nas primice u neku zonu gdje bi se moglo i zakuhat za to 4.mjesto. Da se to ne desi, VAR odradi svoje.ublehas je napisao/la: ↑ned apr 05, 2026 8:00 amDa je tako, priznao bi go. Velezu odgovara da Sarajevo gubi.ubaceni element je napisao/la: ↑ned apr 05, 2026 4:27 amFreeman se prepao, pa u zivotu nije na glavni stadion nigdje istrcao. Ovo ostalo ne treba ni komentarisati, pljacka mislim da nema veze s kitarima koliko sa cinjenicom da se Velez gura u Evropu, a Kaplanu se sudije ne vole zamjerati.
Znaci gurbeti opet, po ko zna koji put zavrsili sudiju. I ne ne govorim to samo zbog cisto ponistenog gola, nego i zbog neujednacenih kriterija koji su po pravilu isli u korist komsinicama.
Pa dokle je doslo da se i Zrinjski zali Ceferinu zbog sudjenja protiv Veleza...
Kako god, ovo sta se nama radi ove sezone je pljacka. Od onih golova u Sirokom, penala u Posusju u nadoknadi, Kup protiv Sloge, ovaj ponisten go.. i stosta cega se sad ne mogu sjetiti. Hladno smo mogli biti treci i u polufinalu Kupa.