ZeljinManijak
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 18, 2026 1:18 am

Došao čovjek da vidi malo trening ali pojedini "insajderi" su okačili sliku Amara kao "nešto se sprema u klubu" i ode fo*kus na Amara umjesto na neke bitnije stvari i aktualna dešavanja u klubu.

dzulijano_pike
Kontakt:

sri mar 18, 2026 2:53 am

Ne zelim nikoga u klubu ko bi doprinio podjeli medju navijacima. Svejedno, zvao se on Amar, Senad, Jozo ili Jovo, nema moju podršku ako ce donijeti i podjelu na tribinama. Vrijedniji mi jedan navijač na tribini, nego svi oni zajedno. Dosta je podjela, treba da se zbiju redovi.
Zelim ljude koji se nisu ogriješili od klub i navijace. Jel to teško? Dovesti sve nove ljude, profesionalce, koji ce rezati tamo gdje treba, ni po babi ni po stricevima.
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

igla
Kontakt:

sri mar 18, 2026 9:06 am

Ne shvataju to idolopoklonici, takvima je cilj lični ego i naslađivat se onom ko ne misli isto.

djidomova
Kontakt:

sri mar 18, 2026 9:52 am

:rofl1: :rofl1: :rofl1:
Željezničar za život cijeli!

kb80
Kontakt:

sri mar 18, 2026 11:09 am

dzulijano_pike je napisao/la:
sri mar 18, 2026 2:53 am
Ne zelim nikoga u klubu ko bi doprinio podjeli medju navijacima. Svejedno, zvao se on Amar, Senad, Jozo ili Jovo, nema moju podršku ako ce donijeti i podjelu na tribinama. Vrijedniji mi jedan navijač na tribini, nego svi oni zajedno. Dosta je podjela, treba da se zbiju redovi.
Zelim ljude koji se nisu ogriješili od klub i navijace. Jel to teško? Dovesti sve nove ljude, profesionalce, koji ce rezati tamo gdje treba, ni po babi ni po stricevima.
Sve si rekao, veoma jednostavno !

:palacgore: :palacgore: :palacgore:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

plavi kanarinac
Kontakt:

sri mar 18, 2026 1:22 pm

Osmanović ima neku povredu, znace uskoro sta je
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

south side
Kontakt:

sri mar 18, 2026 4:58 pm

Ajdin Raščić i Jonathan Freeman dobili su povjerenje Save Miloševića koji je njihove dobre igre u juniorskom timu nagradio prekomandom u prvu ekipu Plavih.
Željezničar uskoro priprema potpis profesionalnih (višegodišnjih) ugovora sa talentovanim dvojcem, koji su već na prvom treningu pokazali da se na njih treba ozbiljno računati za narednu sezonu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], PlavaDobrinja1921, salle86 i 95 gostiju.

Prijava  •  Registracija