AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 14, 2026 5:13 pm

Ja nisam razocaran, drugo poluvrijeme smo ih razbili. Nadam se samo da nece uticat na ekipu ovo. Klupiraj Muftica i daj Cosica, pripremaj ga za sljedecu godinu, a kapitenu se zahvalit i neka ide u Tursku ako moze.
Željezničar ante portas !

Meha87
Kontakt:

sub mar 14, 2026 5:14 pm

Postavio ih je Savo ekstra al djaba kad su nam igraci glupi i nekvalitetni, gol samo na srecu mozemo dati.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub mar 14, 2026 5:17 pm

Savi podrška sto posto. Moramo konačno dati povjerenje nekom da pravi fino za sljedeću sezonu. Golman novi obavezno

Jacksparrow
Kontakt:

sub mar 14, 2026 5:18 pm

Ova sezona je prilika za mlade igrace koji ce biti glavna karika u21 naredne sezone. Ova sezona je prilika za dosta stvari, ispasti necemo u evropu ne mozemo.
FCŽ

Lumen
Kontakt:

sub mar 14, 2026 5:19 pm

Cim dobijemo kakvu odgovornu osobu treba pokrenut peticiju da se iskljuce komentari ako nista na facebooku. Kolicina nepismenog i glupog naroda koji daju sebi za pravo komentarisat je izuzetno zabrinjavajuci

SamoNapad
Kontakt:

sub mar 14, 2026 5:21 pm

Onog trenutka kad izborimo opstanak golmana staviti drugog . Nikome se nema sta prigovoriti , Savo vrhunski za nase uslove odradio tekmu . Zao mi je sto cemo vrijeme trositi na borbu za opstanak jer imamo ovo sto imamo na golu.
I zao mi je ekipe jer nisu zasluzili izgubiti danas ali boze moj glavu gore.

Jacksparrow
Kontakt:

sub mar 14, 2026 5:26 pm

Treba jednom i presjec sa trenerom i dati se podrska. Savo je inteligentan i autoritet. Koliko je sposoban, to ce samo vrijeme ako mu pruzimo pokazati.
FCŽ

Jacksparrow
Kontakt:

sub mar 14, 2026 5:41 pm

Sa ovakvim terenom ako udjemo u sljedecu sezonu, necemo se lijepih utakmica nagledati na Grbavici, a ni bodova nauzimati.
FCŽ

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub mar 14, 2026 6:32 pm

Kad imaš golmana ko ***** visokog, šta očekivati.

Al ovo je njegov drugi dom, VEDAD MUFTIC

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub mar 14, 2026 6:48 pm

Novi golman obavezno

GegenPress
Kontakt:

sub mar 14, 2026 7:16 pm

Mufta ko krava koja dadne 5l mlijeka pa sutne kantu i prospe.
1921

svabo
Kontakt:

sub mar 14, 2026 7:31 pm

Igrali smo samo onako kako možemo igrati s ovim rosterom protiv ovakvih ekipa, Savo je pametan i mogla bi s njim dobra priča biti ako mu se iole dobra ekipa složi. Šteta zbog ovog gola na kraju, Alić bezveze hvata loptu u ruke, nakon crvenog kartona njima znao je da mu neće faul svirati. Muftić, branio sam ga dosta puta, ali mu je max domet naša liga. Refleks ima dobar, jedan na jedan je dobar, ali mu fali 10 cm visine, konstantno prima ovakve golove. I postavljanje kod ovakvih šuteva mu je katastrofa.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

ubaceni element
Kontakt:

sub mar 14, 2026 7:40 pm

GegenPress je napisao/la:
sub mar 14, 2026 7:16 pm
Mufta ko krava koja dadne 5l mlijeka pa sutne kantu i prospe.
Ma nije uopste spektakularno branio kako je izgledalo, nijedan sut da kazes ovo je tesko braniti. Odbrana utakmice je bila onaj Denijev sut u cosak.

I naravno slag na tortu gol sa zapadne tribine, cini mi se da je protiv GOSKa primio slican.

SamoNapad
Kontakt:

sub mar 14, 2026 7:49 pm

Pa sad kad gledam gol koji smo primili, uzas pa nije ni ozbiljan sut bio . Mi balone primamo konstantno , nama bi bod valjao radi samopouzdanja sto kaze Savo.
Neki igraci vec djeluju puno bolje od kako je Savo tu.

SkenderijaTM87
Kontakt:

sub mar 14, 2026 8:39 pm

Zali boze preglupog gola, bili smo blizi pobjedi i eto okrene se sve za sekund.

Savo pokazao da je motivator odlican i od totalno psihički sjebanih igraca, napravio barem nesto. Oni su jos psihički katastrofa, ne smije niko lopte primit, okrenut se, dat rizican pas i slicno, ali barem smo pokazali znake zivota. Opstanak nece doci u pitanje sigurno..

SanMan
Kontakt:

sub mar 14, 2026 8:53 pm

E ovo je ona utakmica
Igru piši bodove briši
Da smo ovako igrali zadnjih 12 utakmica sad bi imali 14 bodova više i bili treći

salle86
Kontakt:

sub mar 14, 2026 9:08 pm

Ne znam šta bi čovjek napisao.
Mi smo u debelom nok-daunu kao klub, da nam treba bar 2 sezone prosječnosti na terenu a borbe na svim drugim poljima, da se vratimo na nivo kad je Dženan Haračić zabijao golove u Europi za prolazak dalje.
Teren najgori u ligi, tribina "se pravi" gostujući navijači imaju bolji tretman nego domaći, ekipa da te Bog mili sačuva 10 veznih a ni jedno krilo, Suljo iz groba debelo najbolji napadač, svi štoperi zakurac...nešto što me posebno iznerviralo je U21 pravilo gdje se kod nas izgleda ne smiju naći 2 takva na terenu. Mali Dragović mora igrati dok god igra kao što do sad igra, ne smije se vaditi bez nekog velikog razloga. Meni je nejasno kako smo fizički nespremni ovoliko, da su sve ijedan igrač Borca i brži i jači od naših.
Ozbiljna studiozna analiza KLUBA treba, nismo dolaskom Mirvića sad za sad ništa bolji, čak bih rekao da smo i gori jer su se prodala muda pod bubrege. Moraće i on da se pojavi, ako mu je u interesu Željo, i da se malo ozbiljnije pozabavi klubom jer smo mi u takvim govnima da nas teško može vaditi neko ko noćijeva na Grbavici, a ne da je hiljadama kilometara daleko i preko skajpa vodi klub.
I haj, na kraju koliko je ljestvica nisko da smo mogli otići zadovoljni samo da ne uđe u gol najneozbiljniji "šut" Borca...
Na hajr
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoNapad
Kontakt:

sub mar 14, 2026 9:22 pm

salle86 je napisao/la:
sub mar 14, 2026 9:08 pm
Ne znam šta bi čovjek napisao.
Mi smo u debelom nok-daunu kao klub, da nam treba bar 2 sezone prosječnosti na terenu a borbe na svim drugim poljima, da se vratimo na nivo kad je Dženan Haračić zabijao golove u Europi za prolazak dalje.
Teren najgori u ligi, tribina "se pravi" gostujući navijači imaju bolji tretman nego domaći, ekipa da te Bog mili sačuva 10 veznih a ni jedno krilo, Suljo iz groba debelo najbolji napadač, svi štoperi zakurac...nešto što me posebno iznerviralo je U21 pravilo gdje se kod nas izgleda ne smiju naći 2 takva na terenu. Mali Dragović mora igrati dok god igra kao što do sad igra, ne smije se vaditi bez nekog velikog razloga. Meni je nejasno kako smo fizički nespremni ovoliko, da su sve ijedan igrač Borca i brži i jači od naših.
Ozbiljna studiozna analiza KLUBA treba, nismo dolaskom Mirvića sad za sad ništa bolji, čak bih rekao da smo i gori jer su se prodala muda pod bubrege. Moraće i on da se pojavi, ako mu je u interesu Željo, i da se malo ozbiljnije pozabavi klubom jer smo mi u takvim govnima da nas teško može vaditi neko ko noćijeva na Grbavici, a ne da je hiljadama kilometara daleko i preko skajpa vodi klub.
I haj, na kraju koliko je ljestvica nisko da smo mogli otići zadovoljni samo da ne uđe u gol najneozbiljniji "šut" Borca...
Na hajr
Nama je pored golmana veliki problem i U21 igrac jednostavno Dragovic danas osim sto je oduzeo par lopti (stvarno dobro ) on nije nista iskoristio da odigra taj neki pas jer nema mirnocu i rutinu. Tako da u situaciji gdje gori on nece igrati 90 minuta. Savo je vidio da nema kontrole na sredini bez iskusnijeg Milosevica zato smo i bolje igrali u drugom. Dragovicu trebaju puno bolji krilni igraci i spic da bi on bio iskoristiv, ovako uz ocajnog Viniciusa i Odinaku koji nije krilo( danas je bio nas najopasniji igrac) i Krpica nikad nece pokazati neki kvalitet. Najmanja steta je da u21 bude spic trenutno jer su oni svi u 5 deka, Krpic danas osvojio dosta lopti u zraku ali u 16 metara ga nema nigdje kasni na sve lopte a imao je bar jednu dobru situaciju kad je Odinaka centrirao u drugom.
Nama fali utakmica i kontinuiteta da bi bili spremni ekipa nije dugo zajedno i nema utakmica zato u nekim trenutcima izgledamo nespremno da ne kazem da onda imas igrace poput Pejica koji igraju svaku utakmicu po 90 minuta (danas odigrao bas dobru utakmicu).
U21 igraci su stvarno tezak slucaj za nas u ovom trenutku .

salle86
Kontakt:

sub mar 14, 2026 9:42 pm

Ma U21 je baš problem. Po meni Krpić opet odigrao dosta dobro, borba skokovi guranje...jednostavno nema niko drugi u timu od 10 igrača da to još radi, to je meni još poraznije.
Mi smo išli prvo poluvrijeme na nulu, u drugom da napadnemo i uz pomoć navijača nešto probamo, što se na kraju i moglo navući ali opet ne dade se usranom preko potoka.
Mišljenja sam da smo imali iole ozbiljno krilo da ubacimo umjesto preumornog Odinake, nešto bi i uvaljali...ovako veliki deficit te pozicije

I nije pljuvanje, ali lično mnogo sam više očekivao od Bičakčića s obzirom na karijeru. Ali očito kad noge izdaju onda je to to, nešto na iskustvo i postavljanje pokušava ali ne ide. Nije to sad očajno ali očekivanje i ono što dobijemo, ne ide nikako skupa
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

sub mar 14, 2026 10:18 pm

Jacksparrow je napisao/la:
sub mar 14, 2026 5:41 pm
Sa ovakvim terenom ako udjemo u sljedecu sezonu, necemo se lijepih utakmica nagledati na Grbavici, a ni bodova nauzimati.
Slažem se da teren treba mjenjati, ali on nije krivac sto ne uzimamo bodove. Zrinjskom i Rudaru nije ni najmanje smetalo da vezu kao da na Nou Campu igraju.

Trenutno korisnika/ca: amelaga, EasyRiise, Google [Bot], igla i 68 gostiju.

Prijava  •  Registracija