Najgore u svemu što ću ja prvi kao mnogi ,kad izgubiš, nakon ovakve krađe nezadovoljstvo okrenuti na naše igrače i trenere.milanribar je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 11:21 amIndirektno je prizno da je prešla jer kaže da samo mogu zvanične snimke uzeti u obzir, dok se na nezvaničnom snimku koji je snimljen sa desne strane gola jasno vidi da je lopta prešla cijelim obimom...SamoNapad je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 11:19 amOdgovorio(sukno) nam Ceferin.
U prevodu od Širokog, Radnika, Posusja , Sloge, Veleza na Grbavici , Sloge u prvom dijelu sezone uvijek su postojale neke nemoguće situacije za procijeniti i gledaj čuda uvijek su otišle na stranu našeg protivnika. Nekad sunce , nekad ruka nekad , nekad vracanje akcije , nekad karton , nekad lomovi ....
Sad već imaš materijal od 10 utakmica gdje su nas oštetili za bar 10-tak bodova i ono gore povrede igrača.
Ovog ako su doveli da radi ono sto radi Vico i Beus onda nisu trebali ni dovoditi lažnog Slovenca .
Eto rekoh vamLumen je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 9:26 pmA sta mozes?Jacksparrow je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 9:24 pmCuj glavu gore, jedini mi na lakrdiju tjesimo sami sebe
Suspendovat ce ga u najbolje slucaju. U najgorem izvuci ce neki random kadar i uvjeravat nas da nije usla

U kakvom privatnom vlasnistvu? Zar mi nemamo strateskog partnera (sta god to znacilo)? Da bi bio vlasnik necega to moras i platiti. Koliko i kome je Mirvic platio? Da bi bio vlasnik necega mora preuzeti rizik da budes i na gubitku, a ne da se osiguras sa sve kamatama.
Ubaceni element je to pojednostavio i tako napisao, a vjerovatno je mislio da covjek ulaze svoj novac i ima pravo da skloni onoga ko mu ne donosi dobro. Veoma jednostavno i podržavam.ubaceni element je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 2:19 pmU kakvom privatnom vlasnistvu? Zar mi nemamo strateskog partnera (sta god to znacilo)? Da bi bio vlasnik necega to moras i platiti. Koliko i kome je Mirvic platio? Da bi bio vlasnik necega mora preuzeti rizik da budes i na gubitku, a ne da se osiguras sa sve kamatama.
Sad ima smisla i sto su portali objavili da je Sablja novi trener, kao da je gotova stvar. Pretpostavljam da je on bio zelja tih pojedinaca iz UO koji se ovdje pominju. Ako je tacno da im je Mirvic naredio da dovedu Milosevica a oni se odlucili za neku svoju kombinaciju, otkazi me ne cude.Iako se nijedna strana nije javno oglašavala o tome, Sport Centar nezvanično saznaje da je Mirvić odlučio povući ovaj radikalan potez nakon dešavanja u vezi s izborom novog trenera, a nakon raskida saradnje sa Slavišom Stojanovićem.
Kako smo saznali, Mirvićev izbor bio je Savo Milošević, a takav je nalog upućen i čelnicima kluba koji su trebali finalizirati dogovor sa bivšim selektorom "Zmajeva".
No, kako smo saznali, tu su nastupile neočekivane komplikacije, jer su pojedinci imali drugačije planove zbog čega je navodno Milošević u jednom momentu čak i odustao od dolaska na Grbavicu.
I, kako kažu naši izvori, Mirvić se tada direktno uključio u pregovore te doprinio tome da Milošević ipak stigne na Grbavicu.
Navodno, to je uz još neke stvari, nevezane za sportski segment, koji također ne izgleda "blistavo", bilo okidač za smjenu Upravnog odbora.
Odgovor se sam nameće i poprilicno je jasno sto su mediji onda prenosili da je Mulalic trener.SamoIstina je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 3:40 pmSad ima smisla i sto su portali objavili da je Sablja novi trener, kao da je gotova stvar. Pretpostavljam da je on bio zelja tih pojedinaca iz UO koji se ovdje pominju. Ako je tacno da im je Mirvic naredio da dovedu Milosevica a oni se odlucili za neku svoju kombinaciju, otkazi me ne cude.Iako se nijedna strana nije javno oglašavala o tome, Sport Centar nezvanično saznaje da je Mirvić odlučio povući ovaj radikalan potez nakon dešavanja u vezi s izborom novog trenera, a nakon raskida saradnje sa Slavišom Stojanovićem.
Kako smo saznali, Mirvićev izbor bio je Savo Milošević, a takav je nalog upućen i čelnicima kluba koji su trebali finalizirati dogovor sa bivšim selektorom "Zmajeva".
No, kako smo saznali, tu su nastupile neočekivane komplikacije, jer su pojedinci imali drugačije planove zbog čega je navodno Milošević u jednom momentu čak i odustao od dolaska na Grbavicu.
I, kako kažu naši izvori, Mirvić se tada direktno uključio u pregovore te doprinio tome da Milošević ipak stigne na Grbavicu.
Navodno, to je uz još neke stvari, nevezane za sportski segment, koji također ne izgleda "blistavo", bilo okidač za smjenu Upravnog odbora.
Mytv imao narucenu emisiju "gost novi trener Željezničara " Edis MulalićSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 3:50 pmOdgovor se sam nameće i poprilicno je jasno sto su mediji onda prenosili da je Mulalic trener.SamoIstina je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 3:40 pmSad ima smisla i sto su portali objavili da je Sablja novi trener, kao da je gotova stvar. Pretpostavljam da je on bio zelja tih pojedinaca iz UO koji se ovdje pominju. Ako je tacno da im je Mirvic naredio da dovedu Milosevica a oni se odlucili za neku svoju kombinaciju, otkazi me ne cude.Iako se nijedna strana nije javno oglašavala o tome, Sport Centar nezvanično saznaje da je Mirvić odlučio povući ovaj radikalan potez nakon dešavanja u vezi s izborom novog trenera, a nakon raskida saradnje sa Slavišom Stojanovićem.
Nije se saEdisom uopste pricalo.SamoIstina je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 3:40 pmSad ima smisla i sto su portali objavili da je Sablja novi trener, kao da je gotova stvar. Pretpostavljam da je on bio zelja tih pojedinaca iz UO koji se ovdje pominju. Ako je tacno da im je Mirvic naredio da dovedu Milosevica a oni se odlucili za neku svoju kombinaciju, otkazi me ne cude.Iako se nijedna strana nije javno oglašavala o tome, Sport Centar nezvanično saznaje da je Mirvić odlučio povući ovaj radikalan potez nakon dešavanja u vezi s izborom novog trenera, a nakon raskida saradnje sa Slavišom Stojanovićem.