Bili smo bolji Sloga nije sanse stvorila, ponisten je bezveze prvi go i penal je lopta u golu bila. Ti utakmice nisi gledo tako da se neces ispatit.SamoNapad je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 8:46 pmIspadnea od ekipe koja moli boga da ne igra polufinale kupa , aferim . J**** penali i igra, idioti ispast ce te iz lige. Igrate sa ekipom kojoj se ne igra utakmica i vi ne dobijete 2 razlike. Ima da se ispatimo gledajuci ovo do kraja sezone. Ali eto spaasili su nas bruke u polufinalu .
Pa normalno da ces biti bolji od ekipe koja moli boga da ne igra ovo , ovo ce u polufinalu neko oduciti od fudbala . Od 75 minute nismo u stanju prici golu jer se boje . Opet smo u psihickom kanalu i to ce te vise pogoditi sad za nastavak sezone . Ali eto bili smo bolji ... sad navijajmo za Velez, pitare i Zrinjski da ne prosipaju bodove protiv konkurenata za opstanak .milanribar je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 8:51 pmBili smo bolji Sloga nije sanse stvorila, ponisten je bezveze prvi go i penal je lopta u golu bila. Ti utakmice nisi gledo tako da se neces ispatit.SamoNapad je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 8:46 pmIspadnea od ekipe koja moli boga da ne igra polufinale kupa , aferim . J**** penali i igra, idioti ispast ce te iz lige. Igrate sa ekipom kojoj se ne igra utakmica i vi ne dobijete 2 razlike. Ima da se ispatimo gledajuci ovo do kraja sezone. Ali eto spaasili su nas bruke u polufinalu .
Ti znas da mole boga da ne igraju a najjaci sastav izveli i napali zadnjih 10 minuta koda im treba za opstanak.SamoNapad je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 9:04 pmPa normalno da ces biti bolji od ekipe koja moli boga da ne igra ovo , ovo ce u polufinalu neko oduciti od fudbala . Od 75 minute nismo u stanju prici golu jer se boje . Opet smo u psihickom kanalu i to ce te vise pogoditi sad za nastavak sezone . Ali eto bili smo bolji ... sad navijajmo za Velez, pitare i Zrinjski da ne prosipaju bodove protiv konkurenata za opstanak .milanribar je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 8:51 pmBili smo bolji Sloga nije sanse stvorila, ponisten je bezveze prvi go i penal je lopta u golu bila. Ti utakmice nisi gledo tako da se neces ispatit.SamoNapad je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 8:46 pmIspadnea od ekipe koja moli boga da ne igra polufinale kupa , aferim . J**** penali i igra, idioti ispast ce te iz lige. Igrate sa ekipom kojoj se ne igra utakmica i vi ne dobijete 2 razlike. Ima da se ispatimo gledajuci ovo do kraja sezone. Ali eto spaasili su nas bruke u polufinalu .
Protiv Borca ce biti frustracije na maks , sami su krivi.
Ps. Evo pobili smo se pa ce nam strpati jos koji crveni pred Borac ali eto makar smo valjda muda tu pokazali nije znaci sve umrlo u nama.
To namjestena je pitarska prica nista nije namjesteno , poenta je da ljude boli briga za ovu tekmu a mi takvu nismo rijesili u svoju korist ali eto meni je bitnija sad protiv Borca . Igra nam se ugasi kad izadje Radovac i Deni to mene boli sto ce lomiti sve kasnije a mi cemo biti ovakvi .milanribar je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 9:13 pmTi znas da mole boga da ne igraju a najjaci sastav izveli i napali zadnjih 10 minuta koda im treba za opstanak.SamoNapad je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 9:04 pmPa normalno da ces biti bolji od ekipe koja moli boga da ne igra ovo , ovo ce u polufinalu neko oduciti od fudbala . Od 75 minute nismo u stanju prici golu jer se boje . Opet smo u psihickom kanalu i to ce te vise pogoditi sad za nastavak sezone . Ali eto bili smo bolji ... sad navijajmo za Velez, pitare i Zrinjski da ne prosipaju bodove protiv konkurenata za opstanak .milanribar je napisao/la: ↑uto mar 10, 2026 8:51 pm
Bili smo bolji Sloga nije sanse stvorila, ponisten je bezveze prvi go i penal je lopta u golu bila. Ti utakmice nisi gledo tako da se neces ispatit.
Protiv Borca ce biti frustracije na maks , sami su krivi.
Ps. Evo pobili smo se pa ce nam strpati jos koji crveni pred Borac ali eto makar smo valjda muda tu pokazali nije znaci sve umrlo u nama.
Da nije mozda dogovoreno da nas puste?
Odigrala se dobra utakmica fulio se penal za prolaz stvorilo dosta šansi, defanziva bila na nivou pokradeni nevidjeno u penal seriji gdje se niko nije ni pobunio posteno, dok pitari proslo kolo sudiji skacu po glavi bukvalno nizasta.
Mi cemo sad za ovo igrace okrivit jer to smo mi, objektivna publika...