Ludvig Leple
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 18, 2026 11:48 am

gavran je napisao/la:
sri feb 18, 2026 11:23 am
Pukii je napisao/la:
sri feb 18, 2026 10:16 am
cipiripi je napisao/la:
sri feb 18, 2026 9:50 am
Slaviša Stojanović ostaje trener Željezničara, klub se odlučio na drugačije rezove

https://www.k.lix.ba/sport/nogomet/slav ... /260218046

Nadam se da ce 90 % ekipe iz zadnje dvije utakmice poslati na tribine
Na celu sa kapitenom
od iskompleksiranog rukomahala su problemi i krenuli....

i trenera mu koji ga brani.....
A i da se prisjetimo da je ovdje većini bio problem Boljević, inače tata fudbalske igre i dalje za sve ove ublehe osim Denija i Prokopa.

gavran
Kontakt:

sri feb 18, 2026 12:13 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
gavran je napisao/la:
Pukii je napisao/la:

Na celu sa kapitenom

A i da se prisjetimo da je ovdje većini bio problem Boljević, inače tata fudbalske igre i dalje za sve ove ublehe osim Denija i Prokopa.
mi smo inace cudni i sve znamo...ali mene bas iritiraju guso i muftic

mozda je do mene...
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 18, 2026 12:14 pm

gavran je napisao/la:
sri feb 18, 2026 12:13 pm
gavran je napisao/la:

mi smo inace cudni i sve znamo...ali mene bas iritiraju guso i muftic

mozda je do mene...
Tebe i zena kuci iritira pa se na njima dvojici istresas
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

sri feb 18, 2026 12:15 pm

gavran je napisao/la:
sri feb 18, 2026 11:35 am
nadamo se i krilima....
Kojim...pilecim ili paunovim...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Gagi tm 87
Kontakt:

sri feb 18, 2026 12:24 pm

gavran je napisao/la:
sri feb 18, 2026 11:35 am
Dzezvar je napisao/la:
sri feb 18, 2026 11:30 am
EasyRiise je napisao/la:
sri feb 18, 2026 11:18 am

Pa ako opet izvede isti sastav protiv Veleža, očigledno je da rade šta hoće i to bez posljedica.
Nece izvesti....ocekujte nekolklo raskida...
nadamo im se...
Koliko će biti raskida?

kb80
Kontakt:

sri feb 18, 2026 12:26 pm

gavran je napisao/la:
Pukii je napisao/la:

Na celu sa kapitenom

Jeste tako, ali samo kada je htio da igra bio je sjajan. Opet mi znamo sve, pa i razlog zbog kojeg je Boljević dobio papire...

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri feb 18, 2026 12:58 pm

Pa kad su odlazili Karamarko i Boljevic predstavljalo se kao da nas napustaju Obradov i Harun Karic
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

cikoradovic
Kontakt:

sri feb 18, 2026 1:08 pm

De malo se urazumite ljudi. Koji vam je k? Boljević je sam tražio da ide. Nije otjeran. Računalo se na njega. Još je tražio da ode DŽABA jer mu je to obećanje neko dao. A sad ti neki pričaju kako su trenutni razjebali ono što su oni gradili. Boljević je bio dobar igrač onda kad je htio i kad je bio spreman što u skorijem periodu to nije bio slučaj. Karamarko bi otišao prije ili kasnije. Da je otišao za pola godine besplatno ovdje bi bilo drvlje i kamenje što ga nismo prodali prije pola godine kad je bila ponuda. Jednostavno smo licemjerni i to previše.

kb80
Kontakt:

sri feb 18, 2026 1:12 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
sri feb 18, 2026 12:58 pm
Pa kad su odlazili Karamarko i Boljevic predstavljalo se kao da nas napustaju Obradov i Harun Karic
Iskreno, nisam tako vidio da raja predstavlja. Moje mišljenje je bilo i sada je da treba da ide svaki pojedinac koji misli da je iznad tima, a da ne govorim kluba. Koji misli da se bez njega ne moze i koji će igrati kako je raspoložen i tako sam ja doživio reakciju nešin navijača. Možda griješim jbg...

Dajte nam Laraza Popovića nazad

SamoIstina
Kontakt:

sri feb 18, 2026 1:38 pm

Navijaci su zvizdali i psovali Sosicu, ali sad se priziva jer bez njega ne mozemo da pogledamo na go. Tjerali su Krpica i Radovca, pa je problem bio kad ih je Adzem sklonio. Smetalo je sto Boljevic mase rukama, Vini je bio menadzerski igrac, Dangubic je po navijacima uzimao ogromne pare za nista sad nam je krivo sto je pusten, Lagumdzija je bio nula od igraca sve dok nije presao u Zrinjski kada se u ocima nasih navijaca pretvorio u Busquetsa itd.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.

salle86
Kontakt:

Ne znam, ja ga ***** ali ja opet jedva čekam subotu 🤣
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoNapad
Kontakt:

sri feb 18, 2026 1:50 pm

SamoIstina je napisao/la:
Navijaci su zvizdali i psovali Sosicu, ali sad se priziva jer bez njega ne mozemo da pogledamo na go. Tjerali su Krpica i Radovca, pa je problem bio kad ih je Adzem sklonio. Smetalo je sto Boljevic mase rukama, Vini je bio menadzerski igrac, Dangubic je po navijacima uzimao ogromne pare za nista sad nam je krivo sto je pusten, Lagumdzija je bio nula od igraca sve dok nije presao u Zrinjski kada se u ocima nasih navijaca pretvorio u Busquetsa itd.
Tudje je uvijek bilo bolje , to je sustina kod nas.
Ali to vise nije bitno uopste, od onog trenutka kad smo dobili pare nama treba biti cilj da kod nas igraju najbolji moguci igraci koje mozemo dovesti.
Muftic, Sukilovic, Sedorf, Sabic, Krpic, Rakic, Jaganjac nisu igraci koji bi trebali biti kod nas ni na klupi.
Onda imas igrace poput Erika, Radovca, Osmanovica, Odinake sa kojima nikad ne znas na cemu si nekad dobri nekad tarabe.
Pa onda treca vrsta Cvetanoski, Vini , Milosevic niti sa njima niti bez njih .
Nove ne mozes komentarisati kad su tek dosli.
Uglavnom mi mozemo napraviti bolju ekipu od one koja je bila do sada u svakoj utakmici bez izmisljanja pozicija. Ekipa nam je takva da ko god je otisao ne moze ti biti zao osim Karamarka koji je nas najbolji odbrambeni igrac a ostale u klubu tarabe iza njega .

SamoIstina
Kontakt:

sri feb 18, 2026 1:58 pm

SamoNapad je napisao/la:
sri feb 18, 2026 1:50 pm
Tudje je uvijek bilo bolje , to je sustina kod nas.
Ali to vise nije bitno uopste, od onog trenutka kad smo dobili pare nama treba biti cilj da kod nas igraju najbolji moguci igraci koje mozemo dovesti.
Muftic, Sukilovic, Sedorf, Sabic, Krpic, Rakic, Jaganjac nisu igraci koji bi trebali biti kod nas ni na klupi.
Onda imas igrace poput Erika, Radovca, Osmanovica, Odinake sa kojima nikad ne znas na cemu si nekad dobri nekad tarabe.
Pa onda treca vrsta Cvetanoski, Vini , Milosevic niti sa njima niti bez njih .
Nove ne mozes komentarisati kad su tek dosli.
Uglavnom mi mozemo napraviti bolju ekipu od one koja je bila do sada u svakoj utakmici bez izmisljanja pozicija. Ekipa nam je takva da ko god je otisao ne moze ti biti zao osim Karamarka koji je nas najbolji odbrambeni igrac a ostale u klubu tarabe iza njega .
Vjerujem da ce protiv Veleza Stojanovic na raspolaganju imati sve novajlije. Nadam se da ce svaki poceti, a da ce ohladiti ove koji su mu do sad igrali, barem vecinu njih. Ako to uradi, onda se mozda imamo cemu nadati sa njim na klupi.

Nadam se necemu ovakvom:

Muftic
Galchev Bicakcic Nastic Alic
Hodzic Pejic
Dragovic Prokop Vini
Huskovic
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.

ISB87
Kontakt:

sri feb 18, 2026 2:03 pm

Mora se golman ohladiti. Mora.
MIRZA RASCIC

Bozidar Radosevic
Kontakt:

sri feb 18, 2026 2:05 pm

Za ove narusene odnose unutar ekipe je kriv upravo Sosic, zajedno sa svojim agentom i onim koga je doveo.

ISB87
Kontakt:

sri feb 18, 2026 2:13 pm

Dok je lik igrao i licili smo na nesto. Za sve ove ostale momak je liga prvaka.
MIRZA RASCIC

KLIS
Kontakt:

sri feb 18, 2026 2:14 pm

Je li moguće da kod nas još uvijek prima plaću Santiago Garcia ako ne može dobiti dozvolu? Je li živ taj momak?
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

reks1
Kontakt:

Veliki je upitnik da li su prinove,pojacanja u takmicarskoj formi i koliko realno mogu "trcati"
Naravno da se nesto mora mijenjati jer ono je bilo za Haga
Bicakcic,Hodjic su mi bas nepoznanice.Pejic taze od kuce sa slavlja .
Bas nam treba vrijeme a nemamo ga.

SamoIstina
Kontakt:

sri feb 18, 2026 2:16 pm

reks1 je napisao/la:
Veliki je upitnik da li su prinove,pojacanja u takmicarskoj formi i koliko realno mogu "trcati"
Naravno da se nesto mora mijenjati jer ono je bilo za Haga
Bicakcic,Hodjic su mi bas nepoznanice.Pejic taze od kuce sa slavlja .
Bas nam treba vrijeme a nemamo ga.
Nemoguce je da Bicakcic odigra gore od Sukilovica. Sigurno nisu u top formi, ali za razliku od otpisanih i analfabeta koje su se do sad gurale imaju kvalitet, a i motiv da igraju.

reks1
Kontakt:

sri feb 18, 2026 2:22 pm

Nazalost u ponedeljak smo vidjeli da je sve moguce
Iskreno se nadam da motiv postoji kod npr Bicakcica(njega samo uzimam za primjer),pogotovo kad "pluca" pocnu stekati.Iskustvo i znanje nam def trebaju ali i reset kad je trenerova postavka u pitanju

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 95 gostiju.

Prijava  •  Registracija