Mehanovic završen ? Aaa topti.ZE1921 je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 4:45 pmUz opasku da ne iznose nesto sto nije zvanicno dogovoreno i sto moze poremetiti pregovore. Ovo je zavrseno, imena nisam navodio osim ovoga sto se vec zna u medijima:) necu vise, izviniSamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 1:15 pmBrat prije par stranica napade ljude tvrdeci da iznose informacije oko transfera, sad ih on iznosi.![]()
O veliki dzezvaru karaj nas redom samo ti imas provjerene informacije
Ništa nije završeno dok se ne potpiše. Ne bi bilo prvi put da propadne i onda bi naravno tebi ovdje psovali jer si piso da je završeno. Tako da bolje sačekajti.ZE1921 je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 4:45 pmUz opasku da ne iznose nesto sto nije zvanicno dogovoreno i sto moze poremetiti pregovore. Ovo je zavrseno, imena nisam navodio osim ovoga sto se vec zna u medijima:) necu vise, izviniSamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 1:15 pmBrat prije par stranica napade ljude tvrdeci da iznose informacije oko transfera, sad ih on iznosi.![]()
Završeno je kada igrač potpiše, i kada ga klub predstavi. Poznavajući te "kvarnjake" ništa još nije završeno.ti.ZE1921 je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 4:45 pmUz opasku da ne iznose nesto sto nije zvanicno dogovoreno i sto moze poremetiti pregovore. Ovo je zavrseno, imena nisam navodio osim ovoga sto se vec zna u medijima:) necu vise, izviniSamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 1:15 pmBrat prije par stranica napade ljude tvrdeci da iznose informacije oko transfera, sad ih on iznosi.![]()
Nema ih niko....napisao sam znaju dva covjeka koja rade na tome....plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 5:00 pmO veliki dzezvaru karaj nas redom samo ti imas provjerene informacije![]()
![]()
![]()
pozeli meni sta na belegiju,ja se necu ljutiti
Sutra cu na dzumi doviti za tebe...da ti Allah olaksa...
A zaboravio si Dino Bevab. Kako to?SamoNapad je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 5:39 pmhttps://www.transfermarkt.com/aleksanda ... ler/384224
Dobro dosao ,eto da se ne peglamo do nedelje.
Isrina sa njim ne moze niko...
Gavro, koliko tebe plaća lažni hadžija iz Rajlovca, meni petak po postu i to jedva isčupam.
Bolje imati svoje mišljenje kakvo god da je, nego glumiti insajdera i biti nečiji privjesak. Praviš budalu od sebe. Ogriješih se neki dan što budali išta rekoh, kajem se i dan danas. Nisi pisao dva danas poslije toga. Zaradio sam grijeh znam ali moli ću Svevišnjeg da mi oprosti.
Ma bježi. Znaš li ti šta je mazlum. E zato se kajem, jer sam bio grub prema mazlumu, a to je neopisiv grijeh. Nemoj dalje se kačiti na moje postove. Trudim se da živim život vjeenika i ne dovodi mi u iskušenje da griješim. Nisi mentalno zdrava osoba, prema takvima je grijeh trostruk, e to je mazlum.SamoIstina je napisao/la: ↑čet jan 15, 2026 6:57 pmSta je s tobom? Nisam ti se ni obratio. Prodji me se, pliz.