Da je 0%, nema smisla da mi njemu vracamo investiciju a on upravlja skupstinom, uo, no i cijelim klubom. Znaci on fula sa igracima 3 god, ulozi 20 mil i mi mu to moramo vratiti kad se ispali. Onda ide prinudna naplata od imovine.
Da je 0%, nema smisla da mi njemu vracamo investiciju a on upravlja skupstinom, uo, no i cijelim klubom. Znaci on fula sa igracima 3 god, ulozi 20 mil i mi mu to moramo vratiti kad se ispali. Onda ide prinudna naplata od imovine.
Ma jok. Tajming je cista koincidencija, opet. Ne bi se Miske mijesao nikad.Norsborg je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 12:17 pmDa li je moguce da se covjek ne postavi kao i svi drugi navijaci. Otisao si iz kluba i smiri se covjece.
Imamo radnu grupu, imamo advokate, imamo ljude od povjerenja i oni pregovaraju vec pola godine.
Po meni ovaj intervju je sramota za gospodina Misimovica.
I sada vidim da su u pravu oni koji pricaju da je morala biti parola i za njega.
Tajming je užasan, ako se nisi javio u ovu godinu dana dok se znalo da se pregovara sa investitorom, pa da daš neki prijedlog il smjernicu, onda nemoj ni sad pravit pritisak na članove skupštine.SamoIstina je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 12:16 pmKako me samo razocarao ovaj covjek. Besraman je sa ovim narucenim clancima svaki put kad se priblizimo promjenama na bolje.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 12:03 pmNeko je najavio da će bit kod Sinana tekstova u narednom periodu, pa evo jedan intervju.
https://sportske.ba/clanak/misimovic-za ... ljeznicar/
Znas sta je jos zanimljivo, odakle mu sve ove informacije? Kako to da on zna navodne detalje ugovora kad to niko ne zna? Nije valjda da jos ima dousnike u klubu? Ipak su nas godinama ubjedjivali u suprotno...milanribar je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 12:23 pmTajming je užasan, ako se nisi javio u ovu godinu dana dok se znalo da se pregovara sa investitorom, pa da daš neki prijedlog il smjernicu, onda nemoj ni sad pravit pritisak na članove skupštine.SamoIstina je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 12:16 pmKako me samo razocarao ovaj covjek. Besraman je sa ovim narucenim clancima svaki put kad se priblizimo promjenama na bolje.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 12:03 pmNeko je najavio da će bit kod Sinana tekstova u narednom periodu, pa evo jedan intervju.
https://sportske.ba/clanak/misimovic-za ... ljeznicar/
Udario mu na Nijaza, dje ces to…
Zato sto ovo radi drugi put.Nema ga godinama ni blizu klubu.Zasto ovo sve nije prenio ljudima koji su pregovarali sa Sanjnom.Zasto se sam nije ponudio da isprehovara.Zasto ovo isto nije prije mjesec uradio.Zasto bas dan pred skupatinu tempirqs ovu pricu....
Naš klub ne smije ostati bez UO, Skupštine i NO koji bi pratio rad Strateškog partnera i tačka. Ljudi ne čitaju što kažes ali bitno je kritikovati. Svi su nas ubjedjivali da ovo nije pitarski model, a evo vidimo da jest.
De se ba odlucite jesam li Misketov i Njjazov...da znam...
Baš kontam kako mi nismo pokupili Berbića, još je on iz Banovića a Budućnost sa nama ima i neki sporazum potpisan o saradnji. Svašta...cikoradovic je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 12:41 pmČestitam ljudima u klubu što su sjebali deal sa Berbićem ljetos. Borac na stolu ima ponudu od milion.
Zahvaliti se velikom Zeljovcu i jos vecem treneru, Admiru Adzemu.milanribar je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 12:45 pmBaš kontam kako mi nismo pokupili Berbića, još je on iz Banovića a Budućnost sa nama ima i neki sporazum potpisan o saradnji. Svašta...cikoradovic je napisao/la: ↑čet dec 25, 2025 12:41 pmČestitam ljudima u klubu što su sjebali deal sa Berbićem ljetos. Borac na stolu ima ponudu od milion.
Evo ja sam procitao.
Procitao si i opet ti bitniji Miske i tajming, a ne zabrinjavajuca situacija.SamoIstina je napisao/la:Evo ja sam procitao.
Zar nije interesantno da se sjetio javiti dan pred skupstinu? Nekako se uvijek javi kad se prelama, da kaze "ne valja to."
Jos je interesantnije da se ne petlja u rad kluba i nema ljude u njemu, a nekako tacno zna sta pise u ugovoru iako su se cak i NDA potpisivali i placa tekstove redovno.
Stvarno puno koincidencija, ali treba procitati clanak svakako.
Realno, ovo kako je napisano, ne obećava, ali zato svo vrijeme i govorim, da treba dobro pročitati i proučiti ponudu, pa onda donositi zaključke...