Protiv cega? Sta pise u ponudi?
Protiv cega? Sta pise u ponudi?
Tako je. Ne znam zasto uopste raspravljamo o ovome, zasto se botovi javljaju. Trebalo je da se o ovome ne zna do zadnjeg momenta. Ali eto neko provali sa losom namjerom vjerovatno. Mi navijaci se ni do sada nismo nista pitali i ne pitamo se ni sada. Nase je da kupimo ulaznicu ako nemamo godisnju i dodjemo sutra na utakmicu i podrzimo naseg Zelju.SamoIstina je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 2:47 pmDao pare investitor ili kladionica, opstina, farmaceutska firma, Garden City, Telemach, u cemu je tacno razlika? Sto si manje Zeljeznicar ako pare dodju od Sanina Mirvica umjesto od sponzora, vlasti ili, sto je jos gore, u vidu pozajmice od clana UO? Da mi imamo 100 hiljada clanova i da od toga zivimo, pa hajde, ali spajamo kraj s krajem uz pomoc volontera, lokalne zajednice (citaj: politike) i prijatelja kluba, a ispod povrsine kad zagrebes raspadamo se, sto se ogleda u, recimo, cinjenici da nam gradski rival dobije kadete 6-0.
🤍
🤍
🤍
mi smo FUDBALSKI klub,
E jesi se navio jbt.....spavaj sunce ti poljubim..
Nije on zasluzio prvih 11, nego je Jaganjac zasluzio klupu
Jesi ti dočekao svojih pet minuta, godinama ti ništa živo ne valja, nijedan tvoj post ne sadrži ništa pozitivno. Sad si baš na svom konačno, uživaš.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub dec 13, 2025 4:24 pmKoliko je ovo sve jasno i sramotno, od igrača njihove igre pa do ovog travnjaka
Oranica obična
Ima li ista da valja?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub dec 13, 2025 4:24 pmKoliko je ovo sve jasno i sramotno, od igrača njihove igre pa do ovog travnjaka
Oranica obična