Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cikoradovic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 30, 2025 1:33 pm

Problem je što mi nemamo strategiju. Strategija je najbitnija. Šta mi trenutno radimo? Ništa. Hoćemo li imati nekoliko mladića da ih prodamo ljetos? Nećemo. Hoćemo li imati najboljeg strijelca sa 15 ili 20 pogodaka kojeg ćemo prodati? Nećemo. Hoćemo li podići titulu? Nećemo. Hoćemo li biti treći i odigrati barem jedno pretkolo? Upitno. Hoćemo li imati jedno krilo tipa Santosa da ga prodamo? Nećemo. Nemamo strategije, a shodno tome tako i biramo trenera i igrače. Radi se od danas do sutra. Danas je nedjelja, niko ne misli o utorku. Samo se konta šta će se uraditi danas. Busamo se u prsa, pričamo o nekom ganjanju Borca i Zrinjskog, da nam što manje pobjegnu, da čekamo priliku u prikrajku, sa druge strane mi ne dobijamo Slogu, Radnik i Rudar. Strategija je najbitnija. Sa druge strane sada imaš trenera koji tjera inate zbog tjeranja u prošlosti i što on hoće da nas ubijedi da smo pogriješili tada i zbog toga radi gomilu gluposti misleći da će tako postati autoritet igračima i da će preko toga uspjeti da gradi karakter ekipe.

salle86
Kontakt:

ned nov 30, 2025 1:44 pm

Ja sam rekao protiv Slobode da je ono loše. Ali me napadoše kao imali smo 27 udaraca i 70% posjed lopte.
A to što smo dali onakva 2 gola, kakvi se daju 1 od 30 utakmica, i što smo zbog toga prošli poluamatere, to ništa. Jer da ne bi onoga, mogli smo igrati 7 dana ne bi dali gol.
Pobjeda nam zamaže oči, kao što i poraz učini stvari lošijim nego što jesu. E kad uvežeš 3, od toga kući protiv Veleža gdje te stisnu od prve sekunde, pa protiv Zrinjskog koji se nudio da izgubi ljudi ti preokrenu, i na kraju borac gdje si do 70-e imao extra suđenje ko malo kad ali si primio golove ko na terminu...
Nisu problem bodovi. Problem je igra i stanje na terenu.
A mi izgledamo što reče kolega, svake godine isto u ovo vrijeme. Ko dobro raštiman orkestar.
Fak dis
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned nov 30, 2025 1:53 pm

Kad je bila saga oko produzenja ugovora za Kemu Osmankovica, nekim menadzerima je stavljena rampa. Danas 4.godine poslije isti nam vedre i oblace klubom instalirali ovu neznalicu uz nagovor par balvana iz skupstine, unistili nam Evropu, unistili temelje igre koje smo imali pod Denisom, doveli kamion upitnih igraca, a najbolje iz prosle sezone srozali na margine.

Hoce li ko preuzeti odgovornost, naravno da nece vec ce stihijski poceti da tjeraju Adzema isti oni koji su ga tu i doveli. Pokrit ce svoja dupeta, Adzem ce dovoljno naplatiti da se moze lagano sljedecih pet godina se razvijati u federalci a Zeljo ce opet izgubiti i vrijeme i novac.

Valter
Kontakt:

ned nov 30, 2025 2:02 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
ned nov 30, 2025 1:53 pm
Kad je bila saga oko produzenja ugovora za Kemu Osmankovica, nekim menadzerima je stavljena rampa. Danas 4.godine poslije isti nam vedre i oblace klubom instalirali ovu neznalicu uz nagovor par balvana iz skupstine, unistili nam Evropu, unistili temelje igre koje smo imali pod Denisom, doveli kamion upitnih igraca, a najbolje iz prosle sezone srozali na margine.

Hoce li ko preuzeti odgovornost, naravno da nece vec ce stihijski poceti da tjeraju Adzema isti oni koji su ga tu i doveli. Pokrit ce svoja dupeta, Adzem ce dovoljno naplatiti da se moze lagano sljedecih pet godina se razvijati u federalci a Zeljo ce opet izgubiti i vrijeme i novac.
Adžem nikada nije bio za Želje. Ali i Denis je pokazao da nije rješenje za Želju, kao i Bašić, kao i ...
Ako kritikujemo motiv dovođenja jednog ne znači da trebamo plakati za onim predhodnim.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Dzezvar
Kontakt:

ned nov 30, 2025 2:04 pm

kvalitet je napisao/la:
ned nov 30, 2025 1:31 pm
HajrA je napisao/la:
ned nov 30, 2025 1:28 pm
Nema investitora, niti ce ga biti na ovaj nacin na koji vi zelite i tacka.
Mafijo bezobrazna.
Na koji način?
Puko Hajra brate .......
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ISB87
Kontakt:

ned nov 30, 2025 2:19 pm

Znaci nece skupstina podrzati investitora. Pipe bi se vjerovatno zavrnule. Taldzije cekaju na dzabicu kad se sve resetuje. Menadzeri su vec zadovoljni, utopili su sve sto su mogli.

A kako mi to zelimo? Zar to nije jedini moguci nacin?

Nije problem, ja sam u neku ruku i za ostanak Adzema ako ce se dovoditi neko žnj. Samo mora prestat furat stare fazone, nije ovo 2008.
Gluho bilo da je u Banja Luci imperativ bio pobjeda, samo napredak u igri...
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: HajrA i 30 gostiju.

Prijava