MP

Zamisli znaš da nisi zaslužio te pare, a tužiš klub da dobiješ iste. Ok, poštujem, ali nemoj nikad više spominjati ljubav prema klubu.flux je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:50 pmZamisli trazio svoje pare koje je dobio ugovorom. Strasno, sram ga bilo.Haklapuc je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:41 pmMožda to što 'voli Želju', a tuži klub za ugovor u kojem je više bio na KUM-u nego na terenu? Možda zato što smo zamalo ispušili licencu zbog njega? Zato što šuruje s pitarima, a voli klub? Zato što nas je ispalio kada je prvi put trebao kod nas? Zato što je pustio priču da ga neko traži da bi navukao klub na npžovi ugovor?
Ali dobro, kad može na stadionu biti onaj koji mu je i dao takav ugovor, zašto ne bi mogao i on. Kad se može 'gospodski klub' motati po klubu, zašto ne bi mogao i Ermin. Ako već puštamo da nas pišaju bivši uposlenici i igrači, zašto imati dvostruke aršine.
I to je sustina, kad dodju losi rezultati ovi sto sada govore da se popisao po njima prvi ce ga ponovo kritikovati. Nek nastavi raditi ozbiljno, bit ce i losih rezultata al kritike nece dobiti ako se utakmicama, presicama i generalno svemu posveti ozbiljno.TheBlue je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 4:23 pmJa sam prije par sedmica pisao kako je sam podržavao Adzema u prva 2 mandata i da ovaj treći nisam bio za njegov povratak.
Opet KAŽEM, Adzem je došao da se nekom sveti I sam je kriv za 50% ovacija sa stadiona. Imao je neki stav koji je isprovocirao masu. Nakon Veleza se smirio I vratio se poštovanju koje je ranije imao.
BITNO: Naglasio sam da nasi igrači nisu neke zvijezde i da im znanje nekog trenera možda nije bitno, koliko da se napravi ta neka atmosfera. Da li je Adzem uspio? jeste. I upravo zbog toga sam napisao da je možda on i najbolja opcija za njih.
NAJVAZNIJE: Nikom se mi nismo dužni izvinjavati. Mi kao navijači imamo pravo iznijeti svoje mišljenje kako ovdje tako i na stadionu. Ja ću sa klubom i tugovati I radovati se, i hvaliti I kritizirati. Mi nismo osvojili titulu 10+ godina, i ja sam svaku tekmu tu, proživio milion poniženje I sigurno se posipati se pepelom necu, promjeniti mišljenje, sagledati drugu stranu sve ok, al neko "ušutkavanje" NIKAD. I da, popisao se po meni NIJE.
Ma stipu ba, vjv je Zec licno iza profila.Haklapuc je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 4:42 pm@flux nije mi bilo mrsko, čovjek zbog povrede nije igrao 61 od 110 utakmica, procentualno 55,5% vremena je proveo van terena. Da ne spominjem da i kad se vraćao uvijek je bio rovit, dozirale su mu se minute, tako da to čak i ne ulazi u ovu statistiku. Ako trebamo dalje, nije mi mrsko izvući koliko je procentualno minuta odigrao čovjek koji samo traži svoje pare.
Naravno, to je taj mentalitet JESAM VAM REKAO.Jacksparrow je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 4:35 pmI to je sustina, kad dodju losi rezultati ovi sto sada govore da se popisao po njima prvi ce ga ponovo kritikovati. Nek nastavi raditi ozbiljno, bit ce i losih rezultata al kritike nece dobiti ako se utakmicama, presicama i generalno svemu posveti ozbiljno.TheBlue je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 4:23 pmJa sam prije par sedmica pisao kako je sam podržavao Adzema u prva 2 mandata i da ovaj treći nisam bio za njegov povratak.
Opet KAŽEM, Adzem je došao da se nekom sveti I sam je kriv za 50% ovacija sa stadiona. Imao je neki stav koji je isprovocirao masu. Nakon Veleza se smirio I vratio se poštovanju koje je ranije imao.
BITNO: Naglasio sam da nasi igrači nisu neke zvijezde i da im znanje nekog trenera možda nije bitno, koliko da se napravi ta neka atmosfera. Da li je Adzem uspio? jeste. I upravo zbog toga sam napisao da je možda on i najbolja opcija za njih.
NAJVAZNIJE: Nikom se mi nismo dužni izvinjavati. Mi kao navijači imamo pravo iznijeti svoje mišljenje kako ovdje tako i na stadionu. Ja ću sa klubom i tugovati I radovati se, i hvaliti I kritizirati. Mi nismo osvojili titulu 10+ godina, i ja sam svaku tekmu tu, proživio milion poniženje I sigurno se posipati se pepelom necu, promjeniti mišljenje, sagledati drugu stranu sve ok, al neko "ušutkavanje" NIKAD. I da, popisao se po meni NIJE.
Ma ne može se poredit igrački sa Denijem al ima neke druge kvalitete i može još napredovat. Dobro je da imamo različite tipove igrača na svim pozicijama. Fali još jedan vezni da rastereti Ericka da ne strepi od kartona.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:57 pmJa ti fino kažem Erick-Deni dobitna kombinacija, a ti zapeo za Lagumdžiju. Lagumdžija može biti igrač da ulazi s klupe i to je to.milanribar je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:21 pmUživajte ljudi nema potrebe za likovanjem, ja sam vjerovao Adžemu od početka al razumijem i ljude koji su sumnjali. Imamo solidnu ekipu konačno, možemo igrati sa svima i to nam je cilj bio. Treba se dobro sudija potrudit da nas pokrade to se vidjelo u Širokom. Sad samo polako i pametno.
Torpedo doviđenja i prijatno.
Dobiti Radnika!
Nisam ulazio na forum par dana, ali ovo boldirano definitivnoAsharaK je napisao/la: ↑čet sep 25, 2025 4:38 pmVeliki je to teret 40 hiljada mjesecno uz tekuce obaveze. Svaka cast ljudima ako uspiju u tome. Al eto rijesilo se nekih dugova pa se sve moze preusmjeriti u to. Nadam se uskoro da cemo imati transparetno presjek stanja kad su dugovi u pitanju.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet sep 25, 2025 12:53 pmPotpisan je ugovor sa poreznom o reprogramu, dakle ispada preko 40000 KM rata mjesečna. Nakon toga smo mogli registrovati igrače koje nismo na početku prošle polusezonu. Mislim da se to odnosi na dug koji je nastao za vrijeme kad je PUFBIH izdala odredbu da se ne mora plaćati porez nakon korone.
Mi smo u sezonu krenuli sa 5 defanzivnih veznih, da bi nakon manje od mjesec dana ostali na 2. Simonija poslali na posudbu, Fočo se povrijedio, a Radovca otpisali.milanribar je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 7:56 pmMa ne može se poredit igrački sa Denijem al ima neke druge kvalitete i može još napredovat. Dobro je da imamo različite tipove igrača na svim pozicijama. Fali još jedan vezni da rastereti Ericka da ne strepi od kartona.Ludvig Leple je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:57 pmJa ti fino kažem Erick-Deni dobitna kombinacija, a ti zapeo za Lagumdžiju. Lagumdžija može biti igrač da ulazi s klupe i to je to.milanribar je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 3:21 pmUživajte ljudi nema potrebe za likovanjem, ja sam vjerovao Adžemu od početka al razumijem i ljude koji su sumnjali. Imamo solidnu ekipu konačno, možemo igrati sa svima i to nam je cilj bio. Treba se dobro sudija potrudit da nas pokrade to se vidjelo u Širokom. Sad samo polako i pametno.
Torpedo doviđenja i prijatno.
Dobiti Radnika!
Sto?505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 10:32 pmKakav fašista je ovaj Štimac, lik je teški Ustaša
Jasta je nego usutkavanje, ne lajete vise, sad ste mirni.TheBlue je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 4:23 pmJa sam prije par sedmica pisao kako je sam podržavao Adzema u prva 2 mandata i da ovaj treći nisam bio za njegov povratak.
Ja od početka nisam bi za Adžema, ali to ne znači da mu nisam davao podršku. Ne samo njemu, nego i svim trenerima. Ne mogu da razumijem da je ljudima bitniji njihov ego nego Željo. Nije bitno je li neko za određenog trenera, igarača...ili nije. Naše je da podržavamo ekipu i da ne čekamo svaki kiks da ih popljujemo ako nam neko ne odgovara. Po pisanju pojedinaca, imam osjaćaj da jedva čekaju da kiksamo 2-3 za redom, pa da opet opletu po Adžemu.Ratoborni Mrmot je napisao/la: ↑pon sep 29, 2025 7:27 amJasta je nego usutkavanje, ne lajete vise, sad ste mirni.TheBlue je napisao/la: ↑ned sep 28, 2025 4:23 pmJa sam prije par sedmica pisao kako je sam podržavao Adzema u prva 2 mandata i da ovaj treći nisam bio za njegov povratak.
Ti si onaj sto misli da nam trebaju nekakvi moderni strucnjaci i da Adzem nije kalibar da vodi taj neki bolji Zeljeznicar, a mi nikada nista u 104 godine postojanja nismo uradili bez nasih ljudi na klupi. I ti mislis da Ado nije za nas, al nakav moderni da jeste.
Bal.ija je cudo, glup, povrsan i sto je najgore takav ogranicen misli da je napametniji i da zna najbolje, a ne zna dvije nacrtane ovce da vodi jer bi jednu izgubio.