Hajde vise opraste brate i sa njim .SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:56 pmOdmah u povratku kontaktirati Dangubica i zamoliti ga da se vrati...kakav je to kiks bio.
Hajde vise opraste brate i sa njim .SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:56 pmOdmah u povratku kontaktirati Dangubica i zamoliti ga da se vrati...kakav je to kiks bio.
Ma raznijeli smo ih.svabo je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:37 pmIz ovog Kopera u našu ekipu bih uzeo možda samo ovog Manserija i možda Longondu i Mijailovića. Eto ispali smo od ekipe koja je nešto odigrala 5 minuta na Grbavici i 15 minuta ovdje. Stvarno mrtvi prosjek od ekipe, evo i ovaj Borac koji je ispao od Andore, ove bi glat izbacio.
Šteta, ali jedno pretkolo manje/više, bolje se okrenuti početku sezone, da tu uđemo kako treba i ako je moguće otklonimo ove 10-minutne padove u igri.
Joj brate sve znam ali je tuga na sta smo spali...sad opet citavu sezonu gurati i ganjati da izadjes u evropu i opet da ispadnes u prvom kolu.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:58 pmHajde vise opraste brate i sa njim .SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:56 pmOdmah u povratku kontaktirati Dangubica i zamoliti ga da se vrati...kakav je to kiks bio.
Ti baš pretjeruješ sa sarkazmom. Da s njima igramo opet za 15 dana glat bi ih izbacili, isto kao što bi Borac izbacio ove s Andore, ali jbg sve greške u Evropi se plaćaju skupo.fcz je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:59 pmMa raznijeli smo ih.svabo je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:37 pmIz ovog Kopera u našu ekipu bih uzeo možda samo ovog Manserija i možda Longondu i Mijailovića. Eto ispali smo od ekipe koja je nešto odigrala 5 minuta na Grbavici i 15 minuta ovdje. Stvarno mrtvi prosjek od ekipe, evo i ovaj Borac koji je ispao od Andore, ove bi glat izbacio.
Šteta, ali jedno pretkolo manje/više, bolje se okrenuti početku sezone, da tu uđemo kako treba i ako je moguće otklonimo ove 10-minutne padove u igri.
Trebalo je biti ukupno najmanje 16:4 za nas samo eto da oni nisu fizicki puno bolji, tehnicki potkovaniji i da nemaju vise inteligentnih igraca.
Kakvi njihovi igraci, gluho bilo. Objektivno oni su u rangu NK Mladosti Kikaci ili FK Trebave iz Osjecana ali nasa supermocna masina nije imala svoj dan... Dva.
To je brate samo tvoje misljenje za koje smatram da je navijacki neobjektivno.svabo je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 10:10 pmTi baš pretjeruješ sa sarkazmom. Da s njima igramo opet za 15 dana glat bi ih izbacili, isto kao što bi Borac izbacio ove s Andore, ali jbg sve greške u Evropi se plaćaju skupo.fcz je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:59 pmMa raznijeli smo ih.svabo je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:37 pmIz ovog Kopera u našu ekipu bih uzeo možda samo ovog Manserija i možda Longondu i Mijailovića. Eto ispali smo od ekipe koja je nešto odigrala 5 minuta na Grbavici i 15 minuta ovdje. Stvarno mrtvi prosjek od ekipe, evo i ovaj Borac koji je ispao od Andore, ove bi glat izbacio.
Trebalo je biti ukupno najmanje 16:4 za nas samo eto da oni nisu fizicki puno bolji, tehnicki potkovaniji i da nemaju vise inteligentnih igraca.
Kakvi njihovi igraci, gluho bilo. Objektivno oni su u rangu NK Mladosti Kikaci ili FK Trebave iz Osjecana ali nasa supermocna masina nije imala svoj dan... Dva.
Toliko su dobri fizički i tehnički, sad bih potpisao da su mi protivnici u ligi devet ekipa kao ovaj Koper.
Realnost je da smo u dvije utakmice imali dosta više izglednih prilika od njih, što ih nismo koristili to je isto nekvalitet. A ti me podsjeti koga smo u zadnjih pet godina na Grbavici tako nadigrali kao Koper, mislim da je i Kruševo bolje izgledalo od njih. Tako da nema potrebe da od prosječnih pravite neke ekipčine.
Pa tako je ... gotovo pa oduvijekSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 10:02 pmJoj brate sve znam ali je tuga na sta smo spali...sad opet citavu sezonu gurati i ganjati da izadjes u evropu i opet da ispadnes u prvom kolu.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:58 pmHajde vise opraste brate i sa njim .SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:56 pmOdmah u povratku kontaktirati Dangubica i zamoliti ga da se vrati...kakav je to kiks bio.
Nasa postavka gdje smo ih cekali na centru cijelo prvo poluvrijeme je odlucila. Mjesto da nakon gola ih ubijes pritiskom ti se povlacis jos vise a niko ti loptu u vezi ne moze zadrzati. Ovo je smijesna ekipa, prolaz da je bilo ko izuzev Adzema bio trener. Jedino bi on ovako pickasto izasao(i Amar) i to je njih postavilo iznad nas. Razmahali se i poslije kad smo krenuli ganjati nas umorili kontrama. Neznanje trenera a ne nikakva nadmocnost i njihovo znanje.fcz je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 10:26 pmTo je brate samo tvoje misljenje za koje smatram da je navijacki neobjektivno.svabo je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 10:10 pmTi baš pretjeruješ sa sarkazmom. Da s njima igramo opet za 15 dana glat bi ih izbacili, isto kao što bi Borac izbacio ove s Andore, ali jbg sve greške u Evropi se plaćaju skupo.fcz je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:59 pm
Ma raznijeli smo ih.
Toliko su dobri fizički i tehnički, sad bih potpisao da su mi protivnici u ligi devet ekipa kao ovaj Koper.
Realnost je da smo u dvije utakmice imali dosta više izglednih prilika od njih, što ih nismo koristili to je isto nekvalitet. A ti me podsjeti koga smo u zadnjih pet godina na Grbavici tako nadigrali kao Koper, mislim da je i Kruševo bolje izgledalo od njih. Tako da nema potrebe da od prosječnih pravite neke ekipčine.
Moje, za koje cvrsto vjerujem da je objektivno (iako nikome ne priznajem da voli Zelju vise nego ja) je potpuno suprotno od tvog.
Imao sam i sam iluzije nakon prve utakmice, pa i nakon otvaranja vecerasnje ali dvomec se igra 180 minuta i oni su u tih 180 pokazali da su fizicki, tehnicki i takticki nivo iznad nas. Njihova trka, kontrola i protok lopte nikako ne mogu u istu recenicu s nasim lozionicarskim, ho-ruk zujanjem bez ikakvog koncepta i cvrstine. U jednoj utakmici mozda i mozes iznenaditi - u dvije neces sigurno, jer svaka neosnovana loziona po prirodi stvari pukne kao balon od sapunice.
Uz duzno postovanje, koliko je to Koper u ovome dvomecu propustio gol sansi, narocito na Grbavici ? Ovo sto su iskoristili u sudijskoj nadoknadi u Koperu, takvu ucinkovitost, ja ne pamatim. A nije bilo do njihovog kvaliteta, nego je nama bila voda u usima...Bilo je do nas, a ne do njih.fcz je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 10:26 pmTo je brate samo tvoje misljenje za koje smatram da je navijacki neobjektivno.svabo je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 10:10 pmTi baš pretjeruješ sa sarkazmom. Da s njima igramo opet za 15 dana glat bi ih izbacili, isto kao što bi Borac izbacio ove s Andore, ali jbg sve greške u Evropi se plaćaju skupo.fcz je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:59 pm
Ma raznijeli smo ih.
Moje, za koje cvrsto vjerujem da je objektivno (iako nikome ne priznajem da voli Zelju vise nego ja) je potpuno suprotno od tvog.
Imao sam i sam iluzije nakon prve utakmice, pa i nakon otvaranja vecerasnje ali dvomec se igra 180 minuta i oni su u tih 180 pokazali da su fizicki, tehnicki i takticki nivo iznad nas. Njihova trka, kontrola i protok lopte nikako ne mogu u istu recenicu s nasim lozionicarskim, ho-ruk zujanjem bez ikakvog koncepta i cvrstine. U jednoj utakmici mozda i mozes iznenaditi - u dvije neces sigurno, jer svaka neosnovana loziona po prirodi stvari pukne kao balon od sapunice.
Opet cu reci - svako ima pravo na misljenje.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 10:32 pmNasa postavka gdje smo ih cekali na centru cijelo prvo poluvrijeme je odlucila. Mjesto da nakon gola ih ubijes pritiskom ti se povlacis jos vise a niko ti loptu u vezi ne moze zadrzati. Ovo je smijesna ekipa, prolaz da je bilo ko izuzev Adzema bio trener. Jedino bi on ovako pickasto izasao(i Amar) i to je njih postavilo iznad nas. Razmahali se i poslije kad smo krenuli ganjati nas umorili kontrama. Neznanje trenera a ne nikakva nadmocnost i njihovo znanje.fcz je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 10:26 pmTo je brate samo tvoje misljenje za koje smatram da je navijacki neobjektivno.svabo je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 10:10 pm
Ti baš pretjeruješ sa sarkazmom. Da s njima igramo opet za 15 dana glat bi ih izbacili, isto kao što bi Borac izbacio ove s Andore, ali jbg sve greške u Evropi se plaćaju skupo.