Malo je bilo ovih 30 storija za tekmu.
Za radnik probat sa 50 storija i 5 komentara.
Iličić penzioner, čeka samo neki prekid, u igri je igrač manje. Manseri mi je ostavio najbolji utisak, Longonda nije bolji igrač od npr. Savića iz Zrinjskog ili Jatte/Bubanje iz Sarajeva, znači kod njih ne bi bio starter, ali da je solidan igrač, jeste.dobar tri je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:37 pmPosjed na kraju na njihovoj strani, a nije tesko posjed pretvoriti u golove kad u ekipi imas pojedince poput Ilicica, Matonda, Longonda, Manserija.
Realno, to su sve igraci koji startaju za svaku ekipu u nasoj ligi.
Nas vezni rad debelo podbacio danas, Pejic igrac manje, napadaci, i jedan, i drugi, nedovoljno dobri, u odbrani na lijevoj strani ogroman propuh.
Nadigrali nas i u posjedu i presingu, i mudro iskoristili nasu najvecu manu, odnosno, tu lijevu stranu.
Bolji tim prosao dalje, a mi smo ih, standardno, podcijenili i vec najavljivali putovanje za Norvesku.
Samo ne znam na osnovu cega se stice dojam da smo u ovoj utakmici bili bolji.
E i imao je prilike nema šta... Jedina šansa prava u drugom poluvremenu je produkt pritiska s njegove strane na stopera, al Bolja precku pogodi, ne da je nikome.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:35 pmHamza igracina nasa, 3 gola u seniorskoj karijeri. Da mu nisi stari ti pa si se uvrijedio jedini?plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:30 pmHahaha e futo jednaSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:10 pmJaganjac igrac manje. Kakav jebeni panj, za njeg je Krpic Ronaldo.
A dobro, ima prostora za diskusiju o tome da li baš startaju za svaku ekipu u našoj ligi, al’ poenta i dalje stoji. Ljudi su bili jasni X faktor bez kojih prolaz Kopera ne bi bio moguć.svabo je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:45 pmIličić penzioner, čeka samo neki prekid, u igri je igrač manje. Manseri mi je ostavio najbolji utisak, Longonda nije bolji igrač od npr. Savića iz Zrinjskog ili Jatte/Bubanje iz Sarajeva, znači kod njih ne bi bio starter, ali da je solidan igrač, jeste.dobar tri je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:37 pmPosjed na kraju na njihovoj strani, a nije tesko posjed pretvoriti u golove kad u ekipi imas pojedince poput Ilicica, Matonda, Longonda, Manserija.
Realno, to su sve igraci koji startaju za svaku ekipu u nasoj ligi.
Nas vezni rad debelo podbacio danas, Pejic igrac manje, napadaci, i jedan, i drugi, nedovoljno dobri, u odbrani na lijevoj strani ogroman propuh.
Nadigrali nas i u posjedu i presingu, i mudro iskoristili nasu najvecu manu, odnosno, tu lijevu stranu.
Bolji tim prosao dalje, a mi smo ih, standardno, podcijenili i vec najavljivali putovanje za Norvesku.
Protivnik baš po mjeri, vjerovatno da smo igrali s njima dva mjeseca kasnije prošli bi, ovako se vidjelo na terenu da su uigraniji i bolje stoje i čuvaju prostor, što je i logično jer skoro da nisu mijenjali ekipu.
Ma bolji Koper pofino bio. Prvo poluvrijeme je nasa realna slika.dobar tri je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:46 pmSamo ne znam na osnovu cega se stice dojam da smo u ovoj utakmici bili bolji.
Jel na osnovu posjeda, koji nije bio na nasoj strani?
Ili na osnovu udaraca u okvir gola, koji takodjer nisu bili na nasoj strani?
Drugo poluvrijeme su nas takticki “pustili” da igramo jer su imali rezultat, a znaju ljudi da im je odbrana dovoljno dobra da zaustavi nas ocajni napad.
Ma brate on je dao 2 gola u seniorskoj karijeri kao napadac. Sta taj lik radi u Zelji? Ne zanima me jel "nas".plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:47 pmE i imao je prilike nema šta... Jedina šansa prava u drugom poluvremenu je produkt pritiska s njegove strane na stopera, al Bolja precku pogodi, ne da je nikome.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑čet jul 17, 2025 9:35 pmHamza igracina nasa, 3 gola u seniorskoj karijeri. Da mu nisi stari ti pa si se uvrijedio jedini?
Najlakše po svom pljunuti, daj nam Davora Rakica mrtve mu *****.