Nisu jos stigli izgleda, neki problem u putu, sta li..
Rece Ciko juce da je mahalska , a dobro bi nam dosao , visok 190 takav nam jedan treba
Fejnordova škola, mislim da mu je naša liga taman da pokaže šta zna. Ja ga se sjećam npr jer sam pratio Regensburg u cvajti dok je Selimbegović trener bio i redovan mu je bio u prvih 11.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 9:39 amRece Ciko juce da je mahalska , a dobro bi nam dosao , visok 190 takav nam jedan treba
Puno je tu prednosti..lakse je takvog igraca prodati ukoliko se pokaze kod nas....vjerovatno su i finansije tu negdje sa ovim.iz srbije i crne gore...a i trebamo se maknuti sa ovog balkanskog trzista....Occasionally je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 9:51 amPa otkuda sad ova holandska kolonija kod nas?
To pratili Adžema na TikTok pa odlučili da ga baš zaprate?
![]()
Šala mala. Dobro ovo izgleda. Juriiiiiš
Ture je pokrenuo tu pricu.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 9:39 amRece Ciko juce da je mahalska , a dobro bi nam dosao , visok 190 takav nam jedan treba
Pozicija na terenu ?milanribar je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 10:57 amTu je s ekipom. Činilo se da će na posudbu al mislim da se uspio nametnut jer je na treninzima i utakmicama pokazo pravi potencijal.
Lijevo-desno krilo. Solidan dribling, brz, ne boji se zasad tako djeluje...Occasionally je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 11:15 amPozicija na terenu ?milanribar je napisao/la: ↑sri jul 16, 2025 10:57 amTu je s ekipom. Činilo se da će na posudbu al mislim da se uspio nametnut jer je na treninzima i utakmicama pokazo pravi potencijal.