Davor
Holandez propao?
Moj ti je savjet da ne komentarišeš ono u što nisi upućen. Momak nas čeka cijelo vrijeme, a ne mi njega.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 14, 2025 12:48 pmTaj Rakic ko da je Benzema u najmanju ruku pa ga toliko cekamo. Vjerovatno ceka da mu sve propadne pa eto ga nama, neka hvala.
Po hajlajtsima Holandez bi nam bolje legao, nizi je i brzi od, recimo, tog Rakica koji djeluje tromo s obzirom na kilazu i visinu. Upitno je da li bi bio upgrejd u odnosu na Krpica, mislim da ne bi.
Ja bi holanđanina samo jer ima šut dobar a to nam fali. Slabija al mlađa verzija Bajića...Hare79 je napisao/la: ↑pon jul 14, 2025 2:20 pmPo hajlajtsima Holandez bi nam bolje legao, nizi je i brzi od, recimo, tog Rakica koji djeluje tromo s obzirom na kilazu i visinu. Upitno je da li bi bio upgrejd u odnosu na Krpica, mislim da ne bi.
Ne znam Lagumdžija Erick Gojak Simoni Fočo, htjeli smo Simoni da dobije šansu, eto je sad.SamoIstina je napisao/la: ↑pon jul 14, 2025 2:57 pmNe znam kakva je situacija sa Radovcem, ali ako on odlazi onda nama treba i vezni igrac. I i inace nam treba, ali pogotovo sad.
Ja od Gojaka imam ogromna ocekivanja i mislim da je veliki potencijal, ali ipak mu je tek 17 godina.milanribar je napisao/la: ↑pon jul 14, 2025 3:03 pmNe znam Lagumdžija Erick Gojak Simoni Fočo, htjeli smo Simoni da dobije šansu, eto je sad.SamoIstina je napisao/la: ↑pon jul 14, 2025 2:57 pmNe znam kakva je situacija sa Radovcem, ali ako on odlazi onda nama treba i vezni igrac. I i inace nam treba, ali pogotovo sad.
Treba još jedan vezni malo jači na lopti al sačekajte da vidite ovog Gojaka, jer ako bude upola što pokazuje na treningu mislim da će bit veliko pojačanje...