Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: Gradjevine, gradjevinci i ostale rabote

pon jul 14, 2025 8:48 am

Occasionally je napisao/la:
pon jul 14, 2025 8:40 am
dzulijano_pike je napisao/la:
pon jul 14, 2025 1:01 am
Kakva freska?
Sta treba, da propadne tender od 5mil KM jer se nije uslo u gradilište u zakonskom roku?
https://raport.ba/juzna-tribina-stadion ... izgradnju/

To nismo znali/očekivali tada u februaru da ćemo igrati Evropu. Nismo znali termine utakmica?
Problem bio dopisati klauzulu?
Sve se može kad se hoće !
slika
Nismo znali.

dzulijano_pike
Kontakt:

pon jul 14, 2025 12:20 pm

Tribinu ne pravi klub nego Ministarstvo preko Opštine. Sta smo trebali, reci nemojte danas, a ljudi nam daju 5 mil bosanskih maraka. Trebalo bi bas biti dzon obraz
"Željo je jednostavno dio našeg karaktera" - Mladen Vojičić Tifa

salle86
Kontakt:

pon jul 14, 2025 6:34 pm

Ja ne vidim što bi neko bio đon obraz da radi većeg dobra nešto se prolongira. Eto neko će se uvrijediti na to... uozbilji se
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Occasionally
Kontakt:

pon jul 14, 2025 7:34 pm

A redovno uplaćujemo porez. Možda smo i najtransparentniji a time i "najizdašniji"

Ono što će se sigurno desiti u izgradnji je kašnjenje - nepoštivanje rokova. Tu su naši građevinci magistrirali.
E sad ! Ko pokreće penale i kome se uplaćuju? Investitoru. Ako se opet ne dogovore investitor i izvođač.
Fini neki ljudi. Oni se dogovore a Željo ispašta.

Nemojte me napadati. Nije da samo gledam da nešto kritikujem ili nalazim mahanu na svakom koraku.
Stalo mi je koliko i vama da kompletan ovaj projekat uspije. Ne živim svoj alter ego ovdje u vidu projektovanja stadiona.
Dajem svoje mišljenje i izražavam želje onoliko koliko to ova platforma od foruma i dopušta. To joj je i svrha.

Čekamo da se pojavi original glavnog projekta ili barem prezentacija. Klub je do sada trebao izaći u javnosti sa tim.
Kada se to desi daću svoj sud koji zaokružuju cjelinu Jug - Zapad. A nije da nisu povezani. Višestruko.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] i 40 gostiju.

Prijava