Malo se pozurilo sa jugom, mogli su sacekat da vide hocemo li drugo pretkolo igrati barem.
Gubimo puno kapaciteta i prodaje za evropu.
Ugovorom ima mjesec dana da se mora poceti sa radovima tako sam procitao negdje.
Tako je...mjesec dana je rok za pocetak radova.Mi vise nemamo nista sa tim.dok se radovi ne zavrse...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jul 13, 2025 2:30 pmUgovorom ima mjesec dana da se mora poceti sa radovima tako sam procitao negdje.
Zna li se vremenski koliko bi to trebalo trajati? Gdje cemo igrati ili cemo domacinstva okrenuti?Dzezvar je napisao/la: ↑ned jul 13, 2025 3:40 pmTako je...mjesec dana je rok za pocetak radova.Mi vise nemamo nista sa tim.dok se radovi ne zavrse...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned jul 13, 2025 2:30 pmUgovorom ima mjesec dana da se mora poceti sa radovima tako sam procitao negdje.
A uskoro bi trebalo poeceti mjenjanje trave na terenu.
Slazem se, i ja bih ako je Boljevic spreman za revans krenuo sa Pejicem u spicu a Cveta i Bolja po krilima.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned jul 13, 2025 2:25 pmJedina stvar koja me radovala kod sudijske ekipe u četvrtak bila je adekvatna nadoknada. Ukazivanje pomoći, krađa vremena od strane njihovog golmana koja je počela u 10. minuti je bila nadoknađena, a mi smo zabili gol u 96. minuti. U našoj ligi bi prvo poluvrijeme bilo produženo 1 minut, drugo 3 minute i to je to. Na najadekvatniji i najslađi način smo kaznili odugovlačenje.
Koper nije bezveze ekipa, vidjelo se da mogu u par poteza izbaciti našu sredinu i brzo doći od svog do našeg šesnaesterca. Međutim, to se rijetko dešavalo. jer smo ih naprosto ugušili. Obzirom da ne vrijedi pravilo gola u gostima, tamo se igra kao da je 0:0. Njihov problem je što svoju igru ne mogu analizirati, jer ni sami ne znaju šta im je dobro u igri, a šta loše kad se usporede s našom igrom. Mi smo bili glavni štab na Grbavici.
Ono što bih volio više vidjeti u Kopru je da pokušamo napasti kroz sredinu i tako ući u kazneni prostor. Ovdje kad god smo ubacivali tamo bude jedno 10 njihovih glava ne možeš im ništa. Na kraju smo uspjeli iz jedno 50. puta zabiti gol. Kombinacijom napada kroz sredinu i bokove ne daješ njihovoj obrani ustaljeni obrazac po kojem napadaš i otežavaš im da se brane. Toga nam je falilo u četvrtak.
Pričalo se da se Boljevića prebaci nekad u vrh napada, meni bi Pejić mogao biti opcija u napadu. Ima visinu, šut, može i glavom nešto uraditi, dobro je pokretan za napadača.
Pa gore smo dvije titule osvajali, napunili ga ko što niko nikad nije, šta fali ako prodajemo dalje, mada po meni su požurili, trebalo je Europu odraditi pa poslije.
Da smo osvojili 22 titule, Grbavica je nasa kuca i samo tu smo domacini. Radije bih pred 3 hiljade igrao na Grbavici nego pred 33 hiljade na onome smecu od stadiona. Grbavica je Zeljo!teatrale36 je napisao/la: ↑ned jul 13, 2025 5:13 pmPa gore smo dvije titule osvajali, napunili ga ko što niko nikad nije, šta fali ako prodajemo dalje, mada po meni su požurili, trebalo je Europu odraditi pa poslije.
Ostalo je još malo A1. A2 je predviđen za sezonske, ako ništa vjerujem da će to otvoriti za prodaju na dan utakmice. B1 sektor je ostao sa dosta izbora, ali najdalje od naših.
zubanovic89 je napisao/la: ↑ned jul 13, 2025 12:40 pmAko se potrude i razvale jug pravo brzo moze se iznajmit montazna tribina do vikinga![]()
cikoradovic je napisao/la: ↑ned jul 13, 2025 7:55 pmZamjena gornjeg sloja terena, ako se ne dira podloga, traje od 30 do 45 dana.