Kolega pa kako ne znate Rakica?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:06 pmKo je taj famozni Rakic vise? 5 dana ga spominju ko da je Ronaldo...druze ako ces doci onda bujrum ali ne treba dozvoliti da budemo zadnja opcija svima.
Kolega pa kako ne znate Rakica?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:06 pmKo je taj famozni Rakic vise? 5 dana ga spominju ko da je Ronaldo...druze ako ces doci onda bujrum ali ne treba dozvoliti da budemo zadnja opcija svima.
Ne znam moj Gavranegavran je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:32 pmKolega pa kako ne znate Rakica?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:06 pmKo je taj famozni Rakic vise? 5 dana ga spominju ko da je Ronaldo...druze ako ces doci onda bujrum ali ne treba dozvoliti da budemo zadnja opcija svima.
Ni ja ne znam koje famozni RakicSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:35 pmNe znam moj Gavranegavran je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:32 pmKolega pa kako ne znate Rakica?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:06 pmKo je taj famozni Rakic vise? 5 dana ga spominju ko da je Ronaldo...druze ako ces doci onda bujrum ali ne treba dozvoliti da budemo zadnja opcija svima.ali eto ako momak valja onda daj ga sto prije.
Zbog toga sto nam najmanje treba navodni milioner za kojeg ni ChatGPT ne zna cim se bavi i odakle mu te pare.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 11:52 amZbog cega....ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 8:29 amSto se tice Sanjina ne znam ko je sabotirao, ali hvala mu ko je god.
Obavezno probati ovo.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 5:29 pmOnaj mali youtuber Speed dolazi u grad, treba ga nekako privuci da dodje kod nas na stadion. Cisto marketing neki, ova mladja raja bi se odusevila
Nije bas navodni milioner....i zna se jako dobro sta radi i cime se bavi....neko ko je platio bliźu 300 000 reviziju poslovànja klubà da vidi na cemu je i na cemu smo je sve samo ne neozbiljan...ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:48 pmZbog toga sto nam najmanje treba navodni milioner za kojeg ni ChatGPT ne zna cim se bavi i odakle mu te pare.Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 11:52 amZbog cega....ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 8:29 amSto se tice Sanjina ne znam ko je sabotirao, ali hvala mu ko je god.
Ima li sanjin last name za neupucene?Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 6:26 pmNije bas navodni milioner....i zna se jako dobro sta radi i cime se bavi....neko ko je platio bliźu 300 000 reviziju poslovànja klubà da vidi na cemu je i na cemu smo je sve samo ne neozbiljan...ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:48 pmZbog toga sto nam najmanje treba navodni milioner za kojeg ni ChatGPT ne zna cim se bavi i odakle mu te pare.
Nema ocito.Samo sifre nekakve valjda da budu veci mangupi.plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 6:34 pmIma li sanjin last name za neupucene?Dzezvar je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 6:26 pmNije bas navodni milioner....i zna se jako dobro sta radi i cime se bavi....neko ko je platio bliźu 300 000 reviziju poslovànja klubà da vidi na cemu je i na cemu smo je sve samo ne neozbiljan...ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 4:48 pm
Zbog toga sto nam najmanje treba navodni milioner za kojeg ni ChatGPT ne zna cim se bavi i odakle mu te pare.
O Saninu Mirvicu je rijec, Ismirov brat.
Osnivač i direktor kompanije American Farmers Network (AFN) iz Seattlea, specijalizovane za organsku, travom ispašnu govedinu. Pod njegovim vođstvom, AFN je postao jedan od vodećih američkih brendova u toj oblasti.ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 7:56 pmCime se bavi? Moze li link njegove firme, ili toga cime je stekao novac?
Al u k…. Vodeci brend koji ni web stranicu nema.AsharaK je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 8:04 pmOsnivač i direktor kompanije American Farmers Network (AFN) iz Seattlea, specijalizovane za organsku, travom ispašnu govedinu. Pod njegovim vođstvom, AFN je postao jedan od vodećih američkih brendova u toj oblasti.ubaceni element je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 7:56 pmCime se bavi? Moze li link njegove firme, ili toga cime je stekao novac?
To kaze AI![]()
Ja Digislica ne mogu prežaliti. Čovjek Zeljovac, uspješan biznismen u Americi (Milioner), ima firme i po BiH. Čist ko suza pred zakonom.Jos sta je sve planirao napraviti od Želje, to je za priče. Šteta Kerovi ga sabotiraseSamoIstina je napisao/la: ↑pon jul 07, 2025 8:59 pmMislim da je Diglisic bio najbolja sansa, ali nema vise potrebe baviti se imenima jer je to sve propalo. Ionako su ove teme prezvakane 500 puta na raznim forumima.
Poenta je da je zainteresovanih i ozbiljnih ulagaca itekako bilo, a da im nije omoguceno da uloze i da su ljudi digli ruke nakon nekog vremena.
Ko, zasto, kako, to su pitanja na koja treba traziti odgovore, da se ne bi opet isto desilo sutra kad se pojavi neko novi, ako se pojavi. Ja odgovore na ta pitanja ne znam, valjda znaju ovi sto trebaju znati.