Gavran bojkotuje kupovinu karte.

Gavran bojkotuje kupovinu karte.
Niaam ja ovo druze...na netu naletio na sliku...ovaj bas ima bruku sezonskih...
Pa pise ti na faktoru ko je u pitanju505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:06 pmKoji je to u21 napadač što smo ga navodno završili što piše faktor?
Dzezvar je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:21 pmPa pise ti na faktoru ko je u pitanju505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:06 pmKoji je to u21 napadač što smo ga navodno završili što piše faktor?
.....
Željezničar se okrenuo drugim opcijama i čelnici kluba vrijedno rade. Bacili su oko na nekoliko fudbalera i novo ime bi u narednim danima trebalo biti predstavljeno.
Nezvanično, radi se o fudbaleru zaštićenog godišta (U-21), napadaču koji je rođen u našoj zemlji, ali ima i inostrano iskustvo.
505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:25 pmJedini takav koji mi pada na pamet je Aleksandar Kahvić.Dzezvar je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:21 pmPa pise ti na faktoru ko je u pitanju505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:06 pmKoji je to u21 napadač što smo ga navodno završili što piše faktor?
.....
Željezničar se okrenuo drugim opcijama i čelnici kluba vrijedno rade. Bacili su oko na nekoliko fudbalera i novo ime bi u narednim danima trebalo biti predstavljeno.
Nezvanično, radi se o fudbaleru zaštićenog godišta (U-21), napadaču koji je rođen u našoj zemlji, ali ima i inostrano iskustvo.
Ima ugovor sa Ulmom do 29teghamaz je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:40 pm505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:25 pmJedini takav koji mi pada na pamet je Aleksandar Kahvić.
Nebitno od toga je li on taj ili nije, Kahvic je prosle sezone trebao da potpise za nas.ghamaz je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:40 pm505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:25 pmJedini takav koji mi pada na pamet je Aleksandar Kahvić.
Sve znas
Halali do mene je nije faktor ali jeste raport sto je za mene isri qrac...505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:25 pmDzezvar je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:21 pmPa pise ti na faktoru ko je u pitanju505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:06 pmKoji je to u21 napadač što smo ga navodno završili što piše faktor?
.....Željezničar se okrenuo drugim opcijama i čelnici kluba vrijedno rade. Bacili su oko na nekoliko fudbalera i novo ime bi u narednim danima trebalo biti predstavljeno.
Znaci gavrane tebi se bozo natovario na kosti kada je napisao o onim sponzzorskim ulaznicama....s obZirom da je ti dobijes od firme
Haman Davor Rakić.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 8:03 pmIma ugovor sa Ulmom do 29teghamaz je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:40 pm505 VITEŠKA je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 7:25 pm
Jedini takav koji mi pada na pamet je Aleksandar Kahvić.
Ima i Belmin Beganovic, odgovara opisu
Sto mozda nije los ovaj Rakic ? Jos U 21 i jednim udarcem dvije muhe , dao je nekih golova u ekipi koja je zadnja na tabeli
Da li je baš tako? Ako su ga se htjeli riješiti, zašto su pričali sa njim poslije? Ako ćemo realno, gledajući učinak, 18k ni po čemu nije zaslužio da dobije, a u tu cifru nisu uračunati doprinosi i bonusi koje je dobio po golu ili asistenciji. To je sa doprinosima preko 30k mjesečno. Da li je to realno sa tom statistikom? Ja mislim da nije. Ono što mu je nuđeno je bilo taman.
Jel istina da je on pristao na manja primanja ali da njegov menadzer/agencija nije?cikoradovic je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 10:25 pmDa li je baš tako? Ako su ga se htjeli riješiti, zašto su pričali sa njim poslije? Ako ćemo realno, gledajući učinak, 18k ni po čemu nije zaslužio da dobije, a u tu cifru nisu uračunati doprinosi i bonusi koje je dobio po golu ili asistenciji. To je sa doprinosima preko 30k mjesečno. Da li je to realno sa tom statistikom? Ja mislim da nije. Ono što mu je nuđeno je bilo taman.