Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 04, 2025 9:57 am

Pocela je prodaja, karte kupljene, raja pozurite strasna je guzva
Alea iacta est!

igla
Kontakt:

pet jul 04, 2025 10:05 am

Koliko su otvorili prozora na biletarnici?

igla
Kontakt:

pet jul 04, 2025 10:21 am

I jel moguce da je ovoliko godisnjih ili su opet nasa posla?

milanribar
Kontakt:

pet jul 04, 2025 10:25 am

igla je napisao/la:
Otprilike nešto više od 2 hiljade godišnjih imamo za prošlu sezonu, plus sad nove godišnje za ovu. Mislim da je to navala početna i da će se smanjiti gužva u toku dana.

milanribar
Kontakt:

pet jul 04, 2025 10:27 am

igla je napisao/la:
pet jul 04, 2025 10:05 am
Koliko su otvorili prozora na biletarnici?
Sve su otvorili.

igla
Kontakt:

pet jul 04, 2025 10:28 am

milanribar je napisao/la:
pet jul 04, 2025 10:25 am
igla je napisao/la:
Otprilike nešto više od 2 hiljade godišnjih imamo za prošlu sezonu, plus sad nove godišnje za ovu. Mislim da je to navala početna i da će se smanjiti gužva u toku dana.
Da, ali sumnjam da ima puno novih novih godišnjih :) većinom raja koja je do sad imala obnavlja, neki će možda i odustati zbog cijene veće.

Imam osjećaj da po običaju narod ne čita kome se prodaje danas, pa de ovdje ima svega. Nadam se da klub poštuje ono što je rekao, inače smo smijurija teška i ponižavamo vlastite lojalne navijače. Kažem - nadam se.

nikson
Kontakt:

pet jul 04, 2025 10:34 am

Postuje klub sve, jednostavno imas toliko dijaspore koja ce dati sve da bude na toj utakmici jer je za njih vrlo vjerovatno to jedina utakmica ove godine. Pored toga imas i nas ostale koji zelimo da smo tu. Da je Grbavica 20-25 hiljada napunili bi je kad je evropa, to je jednostavno tako. Ja se samo nadam da ce fan shop da se nakrca svim i svacim jer je ovo idealna prilika da se zaradi fino i eventualno u slucaju prolaska da se na to nadoda jos veca cifra
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 04, 2025 10:41 am

Nema sada guzve
Srcu draga, boja PLAVA !

igla
Kontakt:

pet jul 04, 2025 11:03 am

Daju i bez godisnje, ja sad sa sezonskom tamo i neka cura s pričom daj sFijut, nemam kad drugo dobi kartu.

Nabijem sve koji učestvuju u organizaciji.

Sponzorske sezonske ne prolaze i to da znate.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 04, 2025 11:22 am

84 clana do rekorda 😁, ja Amoe glupana
Srcu draga, boja PLAVA !

salle86
Kontakt:

pet jul 04, 2025 11:33 am

slika

4 prozora otvorena, po čovjek/dva na svakom
Ko je mislio uzimati nek požuri 😂😂😂

edit, ako koga muči nedoumica, sa godišnjom sjevera može istok protiv kopera hhh
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pet jul 04, 2025 11:37 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SamoNapad
Kontakt:

pet jul 04, 2025 11:35 am

Ako 1 član jedna karta onda ce ici brzo prodaja jer neće niko uzimati više karata i učlaniti se na istom mjestu.
E sad ako bude da jedan kupi po 5 karti ima da bude red do Vilsa.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jul 04, 2025 12:09 pm

Sad dovesti Hadzikica i klupirati ga :rofl1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

igla
Kontakt:

pet jul 04, 2025 12:52 pm

Nisam negativan, ali nije ok niti je ozbiljno da se dopušta danas da uzme kartu iko mimo vlasnika sezonskih. Iskreno - ako ne možeš organizovati to onda nemoj nikako, a ne da neko na "haj sfijut na sfijetu daj" dobije ulaznicu.

Neozbiljno i nepošteno i prema nama sa sezonskim i prema članstvu koje će se gurati sutra, a neko danas kupio 'nako.

ublehas
Kontakt:

pet jul 04, 2025 12:58 pm

igla je napisao/la:
Daju i bez godisnje, ja sad sa sezonskom tamo i neka cura s pričom daj sFijut, nemam kad drugo dobi kartu.

Jel fakat svaki put svoje frustracije morate prosipati na Želji? Jel mislite da sa ovkvim komentarima ikako pomažete klubu? I ne, ovo nije kritika, ovo je pljuvanje i izdrkavanje po klubu.

Prvo, fino je rečeno da su danas samo godišnje. Kako sam čuo od raje, to se uglavnom poštuje. E sad što ne neka treba uspjela "išarmirati" lika koji prodaje, ili što neko zna nekog lika pa ga izmoli da mu da kartu na člansku, sigurno nije razlog da se pljuje komplet klub i organizacija prodaje karata. Eto nađi mi javni događaj u državi gdje se ne dese ovakve stvari.

Da je klub objavio da su danas samo godišnje, a dao nalog sa se prodaje svima, to bi bio problem, ali i to bi bio razlog za ovakav riječnik. Onda bi trebalo uputiti argumentovan kritiku klubu i ljudima koji su radili na organizaciji.

igla
Kontakt:

pet jul 04, 2025 1:13 pm

ublehas je napisao/la:
pet jul 04, 2025 12:58 pm
igla je napisao/la:

Jel fakat svaki put svoje frustracije morate prosipati na Želji? Jel mislite da sa ovkvim komentarima ikako pomažete klubu? I ne, ovo nije kritika, ovo je pljuvanje i izdrkavanje po klubu.

Prvo, fino je rečeno da su danas samo godišnje. Kako sam čuo od raje, to se uglavnom poštuje. E sad što ne neka treba uspjela "išarmirati" lika koji prodaje, ili što neko zna nekog lika pa ga izmoli da mu da kartu na člansku, sigurno nije razlog da se pljuje komplet klub i organizacija prodaje karata. Eto nađi mi javni događaj u državi gdje se ne dese ovakve stvari.

Da je klub objavio da su danas samo godišnje, a dao nalog sa se prodaje svima, to bi bio problem, ali i to bi bio razlog za ovakav riječnik. Onda bi trebalo uputiti argumentovan kritiku klubu i ljudima koji su radili na organizaciji.
Upravu si jednu stvar, nije stvar kluba nego poganog mentaliteta našeg, debila koji rade i debila koji dođu da mole, prose i probaju na sve načine (dođu jer znaju da će na kraju uspjeti).

Poenta je da ovakve stvari i organizacije gube smisao ako se pravila ne poštuju. A ne poštuju se, i to nije stvar par karata nego od nas 5 u grupi koji pratimo Želju svih 5 imamo isti primjer i primjere od danas. Stavili su nekog dedu na biletarnicu koji ako ga zamoliš ne odbija.

Prvi podržavam da se cijeni i odvoji lojalno članstvo, ali de nek nešto na ovom svijetu ne ostane samo na riječi. Ja sam izašao s posla da uzmem kad su mi javili da karte dobijaju i kunto i panto i da ne vraćaju ljude, a da se sprovelo u djelo ŠTO JE REČENO mogao sam poslije posla birati tribinu jer nema toliko godišnjih.

Ali upravu si, nije stvar kluba, nego općenito ljudi i mentaliteta.

SamoNapad
Kontakt:

pet jul 04, 2025 1:45 pm

Napravit ce se kontraefekat ako stvari izmaknu kontroli. Koja je onda pogodnost ili privilegija biti clan ili imati sezonsku?
Odbit ces ljude da ti uopste kupuju i dolaze na utakmice. Jedno je ljubav jedno je da te prave magarcem.
Pravila su da se postuju bez izuzetaka, samo jedan glup potez moze napraviti toliku odbojnost da dugorocno gubimo navijace koji su tu 365 dana radi 2 sedmice ljeti.

ublehas
Kontakt:

pet jul 04, 2025 2:07 pm

Naravno da treba poštovati ono što je rečeno. To niko ne spori. Ali hajmo malo realno pričati. Garantujem životom da nas je ovde bar 99% završilo nešto na "štelu". Dobilo nešto što nije po pravilima. Ne možeš očekivati da npr. direktor kluba ili ko je zaduže za organizaciju stoji kod svih prodavača i gleda da li rade sve po pravilima.
Ne možete realno očekivati da u državi gdje su gotovo svi navikli da rade malo mimo pravila u Želji bude sve 100% po PSu. Puno veće i ozbiljnije organizacije od našeg Želje ne uspjevaju tome stati u kraj, jer je to jednostavno naš mentalitet.
Po meni je jedini ispravan put, kad se uoče nepravilnosti poslati mail klubu i upozoriti na iste. Naravno da ih ni to neće iskorijeniti, ali sam siguran da će se tako smanjiti. Npr. čuo sam da je dosta raje vraćeno jer nisu imali godišnje. Čuo sam i za nekoliko primjera da su ljudi uspjeli kupiti bez. Da je idealno, nije, ali je za dvije klase bolje nego prošli put. Nadati se da će i sljedeći put biti još bolje.
Sigurno nije rješenje psovati po forumima.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 04, 2025 2:07 pm

SamoNapad je napisao/la:
pet jul 04, 2025 1:45 pm
Napravit ce se kontraefekat ako stvari izmaknu kontroli. Koja je onda pogodnost ili privilegija biti clan ili imati sezonsku?
Odbit ces ljude da ti uopste kupuju i dolaze na utakmice. Jedno je ljubav jedno je da te prave magarcem.
Pravila su da se postuju bez izuzetaka, samo jedan glup potez moze napraviti toliku odbojnost da dugorocno gubimo navijace koji su tu 365 dana radi 2 sedmice ljeti.
Ko je prodao kartu mimo najave kako ce se prodavati odes u klub i prijavis ga , nek snosi posljedice
Srcu draga, boja PLAVA !

igla
Kontakt:

pet jul 04, 2025 2:15 pm

Ovo će kad tad preći na online način, ispravno bi bilo i da se napravi platforma ili na našoj stranici mogućnost, fino se uloguješ, uneseš broj sezonske ili članske (jer na članskoj ima podatak imaš li sezonsku) i da ti je onda omogućena kupovina 2 ulaznice. I kažeš platforma vrijedi u četvrtak od 08:00h do 00:00 petak. Poslije vlasnik sezonske može kupiti samo preko članske, a poslije sa svima ostalim ako nije na vrijeme naklikao ni to. I to je to. Po meni čak i najjednostavnije.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dzulijano_pike, Google [Bot], jimmy i 20 gostiju.

Prijava