ublehas je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 12:58 pm
igla je napisao/la: ↑pet jul 04, 2025 11:03 am
Daju i bez godisnje, ja sad sa sezonskom tamo i neka cura s pričom daj sFijut, nemam kad drugo dobi kartu.
Nabijem sve koji učestvuju u organizaciji.
Sponzorske sezonske ne prolaze i to da znate.
Jel fakat svaki put svoje frustracije morate prosipati na Želji? Jel mislite da sa ovkvim komentarima ikako pomažete klubu? I ne, ovo nije kritika, ovo je pljuvanje i izdrkavanje po klubu.
Prvo, fino je rečeno da su danas samo godišnje. Kako sam čuo od raje, to se uglavnom poštuje. E sad što ne neka treba uspjela "išarmirati" lika koji prodaje, ili što neko zna nekog lika pa ga izmoli da mu da kartu na člansku, sigurno nije razlog da se pljuje komplet klub i organizacija prodaje karata. Eto nađi mi javni događaj u državi gdje se ne dese ovakve stvari.
Da je klub objavio da su danas samo godišnje, a dao nalog sa se prodaje svima, to bi bio problem, ali i to bi bio razlog za ovakav riječnik. Onda bi trebalo uputiti argumentovan kritiku klubu i ljudima koji su radili na organizaciji.
Upravu si jednu stvar, nije stvar kluba nego poganog mentaliteta našeg, debila koji rade i debila koji dođu da mole, prose i probaju na sve načine (dođu jer znaju da će na kraju uspjeti).
Poenta je da ovakve stvari i organizacije gube smisao ako se pravila ne poštuju. A ne poštuju se, i to nije stvar par karata nego od nas 5 u grupi koji pratimo Želju svih 5 imamo isti primjer i primjere od danas. Stavili su nekog dedu na biletarnicu koji ako ga zamoliš ne odbija.
Prvi podržavam da se cijeni i odvoji lojalno članstvo, ali de nek nešto na ovom svijetu ne ostane samo na riječi. Ja sam izašao s posla da uzmem kad su mi javili da karte dobijaju i kunto i panto i da ne vraćaju ljude, a da se sprovelo u djelo ŠTO JE REČENO mogao sam poslije posla birati tribinu jer nema toliko godišnjih.
Ali upravu si, nije stvar kluba, nego općenito ljudi i mentaliteta.