Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 02, 2025 11:58 pm

Sviđa mi se pristup, disciplina i što se vidi šta igramo. Vidi se da igramo na visoki presing i nismo to radili loše.

jimmy
Kontakt:

čet jul 03, 2025 1:08 am

za pocetak dobro mozda i odlicno,
ko se ikad bavio ovim sportom i imao pripreme skontat ce,
505 jarane brate imas li ti ista ikad pozitivno da napises,
kako neprocitas okolo sebe postove, sav si u negativi imam osjecaj da ces puci, opusti se iz pracke,
svi u klin ti u plocu , ja nevidjoh zadnju godinu nijadean tvoj post da smo nekad odigrali ok,a bilo je bar momenata.
i kad te potuku cinjenicama ti onda bice dobro ako bog da a sutra opet isto,
uzivaj zivot je kratak, i pusti nas da uzivamo makar kad pobjedimo,
ziv bio

cikoradovic
Kontakt:

čet jul 03, 2025 9:56 am

Čuo sam priču prije utakmice, ali nisam bio siguran, zbog toga sam naglasio da se nadam da neće biti problema i da se nešto nije promijenilo. Koliko god nam fali špic, nadam se da nećemo donijeti ishitrenu odluku pa potpisati bilo koga sad. Bolje da sačekamo još koji dan pa da potpišemo nešto dobro, nego da ga sutra potpišemo a da problemi u napadu ostanu isti. Možda se sad konačno Bajić i Zuban predomisle.

cikoradovic
Kontakt:

čet jul 03, 2025 9:59 am

slika

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Online

čet jul 03, 2025 10:25 am

cikoradovic je napisao/la:
čet jul 03, 2025 9:59 am
slika
Deja vu, cini mi se da je ovako sa Bajicem proslavio gol protiv Olimpika
Alea iacta est!

Lopta
Kontakt:

čet jul 03, 2025 10:26 am

Mene da se pita ako Bajic nece da dodje ja ga ne bi dovodio ni za 2 godine kad bude htio. Bolje je naci neku dugotrajniju opciju na spicu a ne dovoditi Bajica sa 33 godine onda kad mi budemo najbolji klub koji ga hoce i uz to da kao budemo zahvalni jer se vratio nije zaboravio Zelju. Ispadne da mi Bajicu nesto dugujemo. Ako hoce da dodje sada kada nam je potreban bujrum i svima ce biti drago ali ako bude htio da dodje onda kada ne bude imao gdje drugo neka hvala... Nismo mi nista losiji od ekipe koja ispada iz druge turske lige, ako ga oni nece necu ga ni ja za 2 godine vala. Nije Bajic Dzeko da sa 40 godina igra kao da mu je 30 i mi mu ne dugujemo nista, a mislim da bi i za njega pravi potez bio da se sada u zelju vrati i da odigra 3 sezone i nek otvori neki biznis od novca kojeg je zaradio, gdje god da ode nece mu praviti veliku razliku finansijski u zivotu.

Hare79
Kontakt:

čet jul 03, 2025 10:37 am

Iskreno, ja Bajica ne bih ni dovodio jer nam treba drugaciji tip napadaca, brzi i prodorniji. Ne bih zalio i da ne dodje.

MATORI
Kontakt:

čet jul 03, 2025 10:39 am

Lopta je napisao/la:
čet jul 03, 2025 10:26 am
Mene da se pita ako Bajic nece da dodje ja ga ne bi dovodio ni za 2 godine kad bude htio. Bolje je naci neku dugotrajniju opciju na spicu a ne dovoditi Bajica sa 33 godine onda kad mi budemo najbolji klub koji ga hoce i uz to da kao budemo zahvalni jer se vratio nije zaboravio Zelju. Ispadne da mi Bajicu nesto dugujemo. Ako hoce da dodje sada kada nam je potreban bujrum i svima ce biti drago ali ako bude htio da dodje onda kada ne bude imao gdje drugo neka hvala... Nismo mi nista losiji od ekipe koja ispada iz druge turske lige, ako ga oni nece necu ga ni ja za 2 godine vala. Nije Bajic Dzeko da sa 40 godina igra kao da mu je 30 i mi mu ne dugujemo nista, a mislim da bi i za njega pravi potez bio da se sada u zelju vrati i da odigra 3 sezone i nek otvori neki biznis od novca kojeg je zaradio, gdje god da ode nece mu praviti veliku razliku finansijski u zivotu.
Bravo majstore!
...
Mislim da ce to prije zakočiti Zuban nego Riki.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Online

čet jul 03, 2025 10:42 am

Je li to propao makedonac ?
Alea iacta est!

cikoradovic
Kontakt:

čet jul 03, 2025 10:47 am

Da, propalo je.

Trenutno korisnika/ca: cipiripi, Google [Bot], milanribar i 84 gosta.

Prijava