Ako je Velež mogao sam provesti tender, shodno Zakonu o javnim nabavkama, što mi ne bismo to mogli uraditi, nego mora neko drugi?
Ako je Velež mogao sam provesti tender, shodno Zakonu o javnim nabavkama, što mi ne bismo to mogli uraditi, nego mora neko drugi?
Najmanje je 20 dana rok za dostavljanje ponuda. (Ugovorni organ može dati duži rok). Onda ide Evaluacija ponuda koja se obzirom na obim projekta sigurno ne može brzo završiti. Pa imaju žalbeni rokovi (10 dana od prijem Odluke o Izboru), pa dok se napravi i potpiše ugovor....Minimum minumuma je 2-3 mjeseca ako sve bude išlo bez ikakvih zastoja i bez žalbi.PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 8:51 amZna li neko koliko otprilike bi trebao da traje tender i kad bi najranije mogli ocekivati pocetak izgradnje?
Prva utakmica bez srkleta nakon dugo vremena.Ludvig Leple je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 9:35 amAko je neko našao bilo kakvu zamjerku na jučerašnju utakmicu i onakvom "terenu" onda svaka mu čast. Čestitke svima na rutinskoj pobjedi i samo nastaviti dalje ovako.
Ko zna šta će biti a gradnjom juga, ali ja ne bi bio ovoliko negativan i pesimističan kao Gavrin drug sa džezvom.
Svašta se tu mota i valja, možda bi mogli i da se obradujete kolektivno, ali baš obradujete, ne mislim ono malo, nego pravo
e cujLudvig Leple je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 9:35 amAko je neko našao bilo kakvu zamjerku na jučerašnju utakmicu i onakvom "terenu" onda svaka mu čast. Čestitke svima na rutinskoj pobjedi i samo nastaviti dalje ovako.
Ko zna šta će biti a gradnjom juga, ali ja ne bi bio ovoliko negativan i pesimističan kao Gavrin drug sa džezvom.
Svašta se tu mota i valja, možda bi mogli i da se obradujete kolektivno, ali baš obradujete, ne mislim ono malo, nego pravo
Idi na ejn.gov.ba i ukucaj Velež i vidi da je registrovan kao ugovorni organ. Na kraju je proveo tender za natkrivanje južne tribine. Morali su jer je javni novac potrošen.
U pravu si. Nisam nikad vidio da jedno UG objavljuje tender.kvalitet je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 1:58 pmIdi na ejn.gov.ba i ukucaj Velež i vidi da je registrovan kao ugovorni organ. Na kraju je proveo tender za natkrivanje južne tribine. Morali su jer je javni novac potrošen.
To je onih 80 mil, kada je Salko Zildžić u Federalnom parlamentu podnio amandman kojim je želio zaustaviti rapidan rast KS, tako je on to obrazložio. Ukinut je ponder 2 čime je KS dobio 80 mil manje javnih sredstava. Valjda su skontali nešto da namire taj manjak koji nije mali.
Ako je suditi prema Magodinim izjavama, Općina Novo Sarajevo će provesti tender, znači njima idu pare, na naše račune se neće ništa uplaćivati. Zato sam ja to i spomenuo u kontekstu toga da mi se to ne sviđa.
Ponder 2 je izgovor za nesposobnost vlastodržaca iz Kantona. Taj ponder je ukinut ima skoro 3 godine. Nesposobni da pripreme realan budžet.Sky1 je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 5:15 pmTo je onih 80 mil, kada je Salko Zildžić u Federalnom parlamentu podnio amandman kojim je želio zaustaviti rapidan rast KS, tako je on to obrazložio. Ukinut je ponder 2 čime je KS dobio 80 mil manje javnih sredstava. Valjda su skontali nešto da namire taj manjak koji nije mali.
E, ako će nam Benjamina voditi procese, onda smo tek u buli
Ovo je lazni Famos iz Vojkovica, nekada su se zvali Bratstvo.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 4:13 pmsvi premijerligasi prolaze u drugu rundu kupa. od nizeligasa ostaje samo celik, vares, famos i zvijezda.
ja bi cisto zbog blizine da izvucemo famos u osminifinala, nikad nismo igrali zvanicnu utakmicu s njima, a red je.
Tako je. Magoda je rekaonda je obezbjedeno 4.7 miliona, ako je tako svaka cast.Sky1 je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 5:15 pmTo je onih 80 mil, kada je Salko Zildžić u Federalnom parlamentu podnio amandman kojim je želio zaustaviti rapidan rast KS, tako je on to obrazložio. Ukinut je ponder 2 čime je KS dobio 80 mil manje javnih sredstava. Valjda su skontali nešto da namire taj manjak koji nije mali.
kako god se zvali, nismo igrali nikad s njima. a dole zeljo ima navijaca u vojkovicimaUjko je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 6:40 pmOvo je lazni Famos iz Vojkovica, nekada su se zvali Bratstvo.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 4:13 pmsvi premijerligasi prolaze u drugu rundu kupa. od nizeligasa ostaje samo celik, vares, famos i zvijezda.
ja bi cisto zbog blizine da izvucemo famos u osminifinala, nikad nismo igrali zvanicnu utakmicu s njima, a red je.
gavran je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 1:51 pme cujLudvig Leple je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 9:35 amAko je neko našao bilo kakvu zamjerku na jučerašnju utakmicu i onakvom "terenu" onda svaka mu čast. Čestitke svima na rutinskoj pobjedi i samo nastaviti dalje ovako.
"Gavrin drug sa džezvom"
Ja znam da se ti ne ljutiš na zdravu zajebncijuDzezvar je napisao/la: ↑čet okt 31, 2024 6:50 amgavran je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 1:51 pme cujLudvig Leple je napisao/la: ↑sri okt 30, 2024 9:35 amAko je neko našao bilo kakvu zamjerku na jučerašnju utakmicu i onakvom "terenu" onda svaka mu čast. Čestitke svima na rutinskoj pobjedi i samo nastaviti dalje ovako.
"Gavrin drug sa džezvom"
Drug sa dzezvom...
To se odnosi na Ugovorni organ.