Bit ce dok Mirza namontira video.teatrale36 je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 2:48 pmSad mi je lakše, kontam da nije šta zapelo.
Bit ce dok Mirza namontira video.teatrale36 je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 2:48 pmSad mi je lakše, kontam da nije šta zapelo.
Kakvi su utisci?
Nije radio zajedno sa ekipom, radio je po posebnom programu sam.Hare79 je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 3:08 pmKakvi su utisci?
Generale, spakovat ću im ja dvicu.Elvir Rahimić je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 9:02 pmSutra moramo pametno odigrati, ne smijemo srljati,izdržati početni pritisak 15-ak minuta tj onoliko koliko su zaista fizički spremni za visok tempo. Fizički smo spremniji i uigraniji, to moramo iskoristiti kako utakmica bude odmicala. Ono na šta mi moramo obratiti pažnju jeste držanje linija, rasporeda igrača, ubačaja sa strane i duge lopte iz zadnje linije Slobode. Naša šansa je njihova neuigrana i nepovezana zadnja linija, sutra moramo iskoristiti bekove i napadati preko Hadžibeganovića i kroz sredinu sa Al Jaberom koji će sigurno Krpiću ili Dangubiću dati dva do tri upotrebljiva pasa kroz njihovu zadnju liniju. Od Cvetanoskog i Boljevića sutra najviše očekujem, jer su nam tu najveće šanse da im pod pritiskom spakujemo dva gola i iz Tuzle odnesemo tri boda.
Juuuriiiiiš!
Ja zbog tih trauma ne pisem nista vec par godina. Ne volim pisati negativu, a slabo je sta bilo za pohvaliti ili se nadati necemu. I sad sam oprezan mada me malo fata optimizam. Na hajr.neroazzuro je napisao/la: ↑pet avg 23, 2024 10:22 amBoga mi, kao da sam ja pisao.
Jesu nas ubili u pojam...
Bože na hajr.