To je to, skroz bzvz izmjene je on napravio.Refa1921 je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:53 pmMa ispali smo mi već. Bruno je sve u pravu ali sada će ga sabotirati. Ko kad nisu profesionalci. S tim da ima i do njega, kada gubiš ne možeš ubaciti Štilića da igra s Hirošem, obojica ne trče i to su dva igrača manje. Karića nije smio dirati, trebao je samo Radovca ubaciti umjesto Selimovića, Hiroša na AM i krila Boljević i Amoah da ostanu. Ovako je nešto mijenjao, pogubili se igrači na kraju kada treba pritisak da napraviš mi se ne možemo s loptom sastaviti a 20 min do kraja imaš. Ne mogu da vjerujem da jedna ekipa ovako igra u gostima a kući skroz drugačije.
Pa ***** mu misa valjda nam je pristup kakav su pokazali na derbiju nekakvo pokrice i osnova ili bi trebali biti. Previse sam sa Zeljom vidio razocarenja, pogotovo zadnjih godina da bih gajio neke lazne nade, ali ne volim stav gdje ima jos 15 minuta da se igra gdje je lopta okrugla, a pise se kao da smo izgubili. Istina jeste da je govor tijela bio takav kao da su se predali, i dobro ih je Bruno nazvao - gospoda.fcz je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:11 pmNada i optimizam su dobri i produktivni onda kad ti mozes direktno uticati na situaciju.storm_raider je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:02 pmDozvolices, imam pravo da se nadam pogotovo ukoliko je 82. minuta utakmice. Tebi je to bespotrebni optimizam, ok, postujem. Je li te vrijedja to mozda? Dok god Zeljo igra mozemo se nadati.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 3:51 pm
Dobro do kad ćeš promovisati taj bespotrebni optimizam , ne znam u čemu gajiš taj optimizam ako gubimo bodove od zadnjeplasiranog na tabeli i upadamo u zonu za ispadanje. Fakat te pokušavam shvatiti je l' to radiš iz najbolje namjere ili samo udaraš kontru. Neko je budala, il mi što vidimo da ovo vodi ispadanju ili ti koji vidiš dozu optimizma u ovoj igri..ne znam
Zavrsilo je 2-3 ,pobijedili smo, eto, da ti je lakše
Eh sada, mi smo drugo poluvrijeme odigrali katastrofalno, ne znam sta je razlog da ovako igramo u gostima. Sramotan odnos, pogotovo u drugom poluvremenu. Prvo se moze i svariti. Meni se mani tog sarkazma da smo pobjedili 3-2, jer ja sa tobom, niti sa nekim drugim nikada ovdje tako nisam pisao.
Isto tako, ne mislim da cemo ispasti. Oprosti, nadam se tome.
U situaciji kad se kao navijac, "sa strane", nadas necemu za sto nema nijednog realnog osnova, optimizam bez pokrica ce ti na kraju donijeti samo jos vece razocarenje.
Malo realnosti je dovoljno da se zakljuci da mi nemamo ama bas nikakve sanse za opstanak. A ispadanje ce znaciti i skoro gasenje kluba.
Jedna lasta - mescini proljece. Derbi je bio samo jedna lijepa iznimka i nista vise.storm_raider je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:56 pmPa ***** mu misa valjda nam je pristup kakav su pokazali na derbiju nekakvo pokrice i osnova ili bi trebali biti. Previse sam sa Zeljom vidio razocarenja, pogotovo zadnjih godina da bih gajio neke lazne nade, ali ne volim stav gdje ima jos 15 minuta da se igra gdje je lopta okrugla, a pise se kao da smo izgubili. Istina jeste da je govor tijela bio takav kao da su se predali, i dobro ih je Bruno nazvao - gospoda.fcz je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:11 pmNada i optimizam su dobri i produktivni onda kad ti mozes direktno uticati na situaciju.storm_raider je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:02 pm
Dozvolices, imam pravo da se nadam pogotovo ukoliko je 82. minuta utakmice. Tebi je to bespotrebni optimizam, ok, postujem. Je li te vrijedja to mozda? Dok god Zeljo igra mozemo se nadati.
Eh sada, mi smo drugo poluvrijeme odigrali katastrofalno, ne znam sta je razlog da ovako igramo u gostima. Sramotan odnos, pogotovo u drugom poluvremenu. Prvo se moze i svariti. Meni se mani tog sarkazma da smo pobjedili 3-2, jer ja sa tobom, niti sa nekim drugim nikada ovdje tako nisam pisao.
Isto tako, ne mislim da cemo ispasti. Oprosti, nadam se tome.
U situaciji kad se kao navijac, "sa strane", nadas necemu za sto nema nijednog realnog osnova, optimizam bez pokrica ce ti na kraju donijeti samo jos vece razocarenje.
Malo realnosti je dovoljno da se zakljuci da mi nemamo ama bas nikakve sanse za opstanak. A ispadanje ce znaciti i skoro gasenje kluba.
Gleda se iskljucivo pozicija na tabeli i po tome se pravi raspored. Proguglajte Bergerove tablice za 12 ekipatribina21 je napisao/la:medjusobni omjerJacksparrow je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:43 pmA cekaj jel se gleda medjusobni omjer sada ili gol razlika za treci krug takmicenja
a kako se odredjuje pozicija na tebelisantakuruz je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 5:08 pmGleda se iskljucivo pozicija na tabeli i po tome se pravi raspored. Proguglajte Bergerove tablice za 12 ekipatribina21 je napisao/la:medjusobni omjerJacksparrow je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:43 pmA cekaj jel se gleda medjusobni omjer sada ili gol razlika za treci krug takmicenja
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Dok god igrači sjede po kafana sa "bitnijim" navijačima, oni se ne sikiraju za sebe. A čim se ne sikiraju, onda i smiju što ne bi smijeli.storm_raider je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 5:02 pmZnaci idu novcane sankcije, e da vidimo hoce li i ovaj put glupani bojkotovati trenera. Mislim da bi se dobro zeznuli da to urade.
Al Jaber je više trenažnog procesa prošao sa repkom nego što naši manekeni prođu , ali nebitan je on, ne mora ni igrati, zašto ga se na ovakav način udaljava iz ekipe da nema mjesta ni na klupi, pa nije bio povrijeđen 6 mjeseci pa da nije u formi.Dzezvar je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:31 pmE yebo ga al jaber vise druze....MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned mar 10, 2024 4:08 pmPA BRUNO JE UDALJIO IZ EKIPE AL JABERA!
Zašto skidate odgovornost i sa Brune, krivac je kao i ovi amateri, zna on s kakvim diletantima ima posla!
Lik nije prosao pripreme sa ekipom,sta ocekujes.Na ove pripreme reprezentacjje i nije morao ici ali je otlsao....
Sta to to govori?