Eto mi navijači se sekiramo kako će klub preživjeti. How yes no!cipiripi je napisao/la: ↑uto okt 17, 2023 12:44 pmIma li kakvih desavanja u Klubu.
Prosla je pauza, ima li kakvih najava utakmice, malo marketinga, poziva na utakmicu itd itd.
Nije mi jasno kako misle "prezivjeti" zimsku pauzu ako u ovih par utakmica ne napune Grbavicu i zarade koju marsku, razmislja li iko dugorocno. Doci ce pare od evrope ali ce se i potrosit, razmislja li se da se sta preusmjeri na pojacanja koja su nam pod moranje
Sky1 je napisao/la: ↑uto okt 17, 2023 1:05 pmGledam slike s treninga, Mekić kod svakog šuta umjesto da je naget prema naprijed, njemu tijelo unazad, s obzirom da svaku utakmicu ima po par onoh svojih balona što završe na tribinama, ne bi bilo loše da nauči osnovnu stvar, možda bude bolji šut, nije lahko Bašiću nimalo Bgm, žao mi čovjeka.
Cuj Zeljina zasluga....bas si se nalupao.SanMan je napisao/la: ↑uto okt 17, 2023 10:05 pmDžeko jes daleko naš najbolji igrač, al ni kopačke nemože očistiti najboljim LJUDIMA-igračima iz Želje (a ima ih poprilično od postanka)
Ko igrač svaka čast - ko čoek teška šuplja - vječno gladan
Mnogi od nas dali 5, 10, 20 % od svojih mogućnost za Željui, on nas "pripazio" sa nekih 0,0001%
To što smo mi dobili procente od njegovih transfera nije njegova zasluga nego Željina
Da hoće može nas "kupiti" za svoju siću, al nije mu baš milion posto sigurno pa eto neće
Najlakse je tudje pare rasporedjivati.SanMan je napisao/la:Džeko jes daleko naš najbolji igrač, al ni kopačke nemože očistiti najboljim LJUDIMA-igračima iz Želje (a ima ih poprilično od postanka)
Mnogi od nas dali 5, 10, 20 % od svojih mogućnost za Željui, on nas "pripazio" sa nekih 0,0001%
To što smo mi dobili procente od njegovih transfera nije njegova zasluga nego Željina
Da hoće može nas "kupiti" za svoju siću, al nije mu baš milion posto sigurno pa eto neće
To što dobijamo pare je zasluga UEFE, a ne Želje, ni Džeke. Nije on u sebe ulagao da bi mi bolje prošli, nego što je to mislio da je najbolje za njega.Dzezvar je napisao/la: ↑sri okt 18, 2023 12:18 pmCuj Zeljina zasluga....bas si se nalupao.SanMan je napisao/la: ↑uto okt 17, 2023 10:05 pmDžeko jes daleko naš najbolji igrač, al ni kopačke nemože očistiti najboljim LJUDIMA-igračima iz Želje (a ima ih poprilično od postanka)
Dzekina zasluga je najvise jer da on nije u sebe ulagao qrac bi pravio onolike transfere i qrac bi mi dobijali molione.Dobjjali bi nesto na kasicicu.
I najlakse je tidjim qrcem gloginje mlatiti.Sa svojim parama ima pravo da radi sta hoce...
Ako cemo pravo, zasluge pripadaju svim klubovima koji su se pobunili nakon donosenja Bosmanovog pravila pa su onda UEFA i FIFA donijela pravilnik o kompenzacijama za trening i mehanizmu solidarnosti.Dzezvar je napisao/la: ↑sri okt 18, 2023 12:18 pmCuj Zeljina zasluga....bas si se nalupao.SanMan je napisao/la: ↑uto okt 17, 2023 10:05 pmDžeko jes daleko naš najbolji igrač, al ni kopačke nemože očistiti najboljim LJUDIMA-igračima iz Želje (a ima ih poprilično od postanka)
Dzekina zasluga je najvise jer da on nije u sebe ulagao qrac bi pravio onolike transfere i qrac bi mi dobijali molione.Dobjjali bi nesto na kasicicu.
I najlakse je tidjim qrcem gloginje mlatiti.Sa svojim parama ima pravo da radi sta hoce...
.Istina UEFA je donijela to pravilo ali bez Dzeke i njegovog truda i zalaganjna qrac bi ovolike paresine dobiliublehas je napisao/la: ↑sri okt 18, 2023 2:23 pmTo što dobijamo pare je zasluga UEFE, a ne Želje, ni Džeke. Nije on u sebe ulagao da bi mi bolje prošli, nego što je to mislio da je najbolje za njega.Dzezvar je napisao/la: ↑sri okt 18, 2023 12:18 pmCuj Zeljina zasluga....bas si se nalupao.SanMan je napisao/la: ↑uto okt 17, 2023 10:05 pmDžeko jes daleko naš najbolji igrač, al ni kopačke nemože očistiti najboljim LJUDIMA-igračima iz Želje (a ima ih poprilično od postanka)
Što se tiče davanja para Želji, slažem se svako treba da da onoliko koliko on smatra da je ok i niko ne treba određvati kolko je ko trebao dati para.
Ko god uradi i najmaju sitnicu za Želju, hvala mu.
Jedino što se svi možemo zapitati koliko smo mi uradili za Želju i jesmo li mogli više i bolje?
https://www.transfermarkt.com/ibrahima- ... ler/564843